Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Aprieto

2008.05.01. 14:10:35

Én is tudok úgy nyilatkozni, hogy úgy tűnjek, mintha!

Közbe meg lövésem nincs... Guardiolát nem leszólni akarom, de nem vagyok benne biztos, hogy a Barcelona első csapatát rögtön egy nulla edzői tapasztalattal megáldott emberre kellene bízni.
Sőt. Biztos vagyok benne, hogy nem kéne.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.05.01. 14:04:26

ne becsüljétek alá guardiolát. én is inkább lippit, vagy murinhot favorizálnám, de egyáltalán nem lennék csalódott, ha pep lenne az edző. a múltkori interjú vele sokmindent megváltoztatott bennem, rettenetesen karizmatikus, erőteljes vezetőnek tűnik. sőt, játékosmúltja miatt tudjuk róla, hogy tényleg az is. katalán, a barcáért él-hal, és ez sokkal nagyobb előny, mint gondolnátok. ő pl biztos nem engedte volna ebben a klubban kiégetten alibizni a világ egykori legjobbját, aki történetesen légiós. pontosan tudja mit jelent itt játszani, hogy mire kötelez ez a címer, és szerintem ezt képes lenne átsugározni mindenféle brazilba, argentinba, franciába.
sztáredző? rendben, talán tényleg egy nagy név össze tudná kapni a srácokat. de ki tudna jobban motiválni egy katalán klubot, mint egy olyan ember, aki maga is katalán? van rá esély szerintem, hogy guardiola olyan egységet teremtene, amiről egy lippi is csak álmodozhat, akármennyivel is nagyobb stratéga.

http://youtube.com/watch?v=RETDP1ZPqaM
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.01. 13:34:46

HA Guardiola lesz az edző nemistudom mit csinálok! Akkor már teljesen mindegy ha Franky marad! Nem tudom mit látnak Guardiolában! :S
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.01. 13:04:30

Boixos írta:igaz, én már a mostanit megelőző szezonban elküldtem volna rijkaardot, de megértem csiki érveit az akkori döntésekkel kapcsolatban, és el is fogadom azokat. örülök, h kész tervek vannak a frissítésre, remélem, jó döntéseket fognak hozni.
pep edzőségével kapcsolatban viszont én is szkeptikus vagyok, mivel egyszerűen nem tudom elképzelni azt, hogy mit fog kezdeni a nála csak pár évvel fiatalabb zsugásainkkal, ha esetleg elkapja őket a gépszíj mentálisan, mint a mostaniak egy részét. hogyan fog rendet tartani?
valószínűleg a keret is változni fog, de ettől függetlenül inkább egy keménykezűbb edzőt látnék szívesebben a csapat élén, bár lehet, h guardiola is vért hugyoztatott a fakóval, csak mi nem tudunk róla...
Most olvastam h Lippi kizárja a spanyol VÁLOGATOTTAT de a Primera Division-t nem.Ti mitszólnátok ő hozzá?
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.01. 13:02:53

igaz, én már a mostanit megelőző szezonban elküldtem volna rijkaardot, de megértem csiki érveit az akkori döntésekkel kapcsolatban, és el is fogadom azokat. örülök, h kész tervek vannak a frissítésre, remélem, jó döntéseket fognak hozni.
pep edzőségével kapcsolatban viszont én is szkeptikus vagyok, mivel egyszerűen nem tudom elképzelni azt, hogy mit fog kezdeni a nála csak pár évvel fiatalabb zsugásainkkal, ha esetleg elkapja őket a gépszíj mentálisan, mint a mostaniak egy részét. hogyan fog rendet tartani?
valószínűleg a keret is változni fog, de ettől függetlenül inkább egy keménykezűbb edzőt látnék szívesebben a csapat élén, bár lehet, h guardiola is vért hugyoztatott a fakóval, csak mi nem tudunk róla...
PUYOL-XAVI-INIESTA
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.01. 12:53:42

De akkor is figyeljétek meg h Guardiola lesz az edző.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.01. 12:48:39

Elnézve ezt a meccset, aminek ez a cím nagyon passzolt, hogy "Egy szezon kilencven percben"...
Én nagyon tisztelem Rijkaardot, elismerem a tudását és tapasztalatát, és az elért érdemeit, de sajnos arra kezdek rájönni, hogy ő már újat nem tud adni a csapatnak. Persze olyan csapatnak ahol páran a pályán sétálgatnak és nem akarnak nehéz újat adni...
Ez a meccs nagyon tükrözte az egész szezont és a jelen állást. Sajnos ő már nem tud újat adni ennek a csapatnak, és az a baj hogy ennek a csapatnak valami új kell, és egy nagy változás. Jó lett volna belőni egy gólt és továbbjutni, de a szívünk mélyén éreztük hogy ez is egy nagy mák lett volna... Persze fáj nagyon hogy kiestünk, jó lett volna továbbjutni, de ahhoz sokat kellett volna tenni. Szomorú vagyok, kissé elkeseredett is, mert ennek a csapatnak egy nagy változás kell. Talán először egy edző, aki képes egy bajnokesélyes csapatot faragni belöllünk, és egy olyan padot összeállítani, amit bármikor belehet vetni. Nagy fájdalmakat hozott ez az év, és eljött az a bizonyos óra és idő, hogy változás kell bizony. Rossz kimondani, de muszáj és nagy változás kell.
Én a főmukikra bízom hogy döntenek, kit igazolnak és kit küldenek el, de és egy olyan csapatot szeretnék látni, akinek a gól lövés nem fájdalom, és szép játékkal szívből fociznak a pályán.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.01. 12:36:29

Én is szkeptikus vagyok Guardiolával kapcsolatban, bármit is mond Rexach. Tisztelem az öreget, de szerintem most egy nagy karakter és egy nagy név kellene a padra, aki már dolgozott eleget ekkora csapatnál. Mourinho, Scolari, Lippi, etc..

A kevésbé tapasztaltak közül nálam Laudrup a favorit, szerintem ha már ilyen edzőt hozunk akkor őt és ne Guardiolát.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.01. 12:19:01

Nemhiába pityerget.Tudja h itt a vég.Legalább is számára.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.05.01. 12:12:20

Na azért látható Txiki interview-jából, hogy a BL döntő ellenére is elment volna Rijkaard, szóval mostmár biztos.
Még ha behozza a csapatot a második helyre, akkor talán javít annyit, hogy jövőre megkímél egy selejtezőtől.
Jöjjön Scolari!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
socio66

2008.05.01. 11:18:05

Ha a Liverpool-tól tényleg elküldik Rafa Benitezt,akkor szerintem vele kellene elsősorban tárgyalni! Ő spanyol,nagyszerű edző és szerintem szivesen jönne Spanyolországba!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.04.30. 20:32:19

Így akkor már olyan legyen a padon, aki lélekben sokkal közelebb áll, előtte edzőként a jövő, tudja mi kell egy győzelemhez, s sikeréhes..., a katalán szívről nem is beszélve
Ez mind szép és jó.Csak itt már szerintem nem csak az edzöről van szó.

Amikor kinevezték Laportát megengedhette magának,h kisérletezzen és leültesse Rijkaardot.
De most amikor már sokan a fejét követelik...Nagyon nagy rizikót vállalna Guardiolával.
Ha befuccsolna vele is a csapat akkor szépen lerombolná Laporta amit eddig felépített.Szerintem.
És a szurkolók szerintem könyebben megbocsájtanák ha pl egy Mourinhot ültetne le,mert hát Őt akarják a legtöbben,mintha kísérletezgtetne Guardiolával.
Ha bukna Mourinhoval akkor is kívághatná magát,h hát a Ti emberetek volt...Őt ti akartátok a padra.
És utánna jöhetne Guardiola,mint a megmentő,mint Laporta embere.Vagy nem tudom.

A lényeg,h most nem engedheti meg magának azt mint amikor kinevezték és nem vállalhat akkora rizikót mint akkor.Mert most úgymond szerintem a saját "emlékével" is játszik...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.30. 20:27:53

norbert55 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Szinte elismerték h ez Rijkaard utolsó éve és Guardiola az utód.
Nem vagyok perfekt spanyolból..., de miért is ismerték el?
Nem kötekedés, de nekem úgy tünik ez egy C. Rexach interview, amelyben azt ecseteli, hogy szerinte Guardiola a megfelelő, tehát őt preferálja Mourinho-val szemben... Szóval, ha ez így van, akkor ez nem enged messzemenő konklúzió levonására...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.30. 20:26:55

norbert55 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Ez Carles Rexach véleménye, aki jelenleg semmilyen tisztséget, szerepet nem tölt be a csapatnál. Úgyhogy amit ő gondol, az nem a vezetőség, ill. az elnök hivatalos álláspontja. Ő Guardiolát preferálja. Én nem.
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.30. 20:21:30

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.30. 20:20:51

Bányász írta:
Az a baj,h szerintem nincs semennyi idő.

Én Scolari mellett vagyok!!!Ha nem Ő lesz akkor csak ne olasz és ne Mourinho.
Nem tudom ,de én nem várok csodát egy új edzőtől, nem újdonság..., az elmúlt években már hozzászoktam, mivel volt, hogy idényeken keresztül ettől százszor rosszab volt összeségében, s nem találták a gyógymódot, majd jött egy merész húzás (tapasztalatlan edzővel), néhány okos igazolás, megfelelő vezetés, s lásd... Szóval csak okosan megfontoltan, s ne legyenek hiú ábrándaink, hogy egyetlnen ember a kispadon mindent a helyére tesz..., lehet, de ha ezt képzelitek, s nem úgy jön... Egy tapasztalt öreg róka sem tud szarból-várat egyetlen csettintésel, építőanyag nélkül... Így akkor már olyan legyen a padon, aki lélekben sokkal közelebb áll, előtte edzőként a jövő, tudja mi kell egy győzelemhez, s sikeréhes..., a katalán szívről nem is beszélve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.04.30. 20:22:09-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.04.30. 20:14:47

s rövid időn belül kiderülhet mennyire volt jó döntés...
Az a baj,h szerintem nincs semennyi idő.
Nincs most idő kíséreletezgetésre.Ezért nem annyira jó ez a tegyük oda Guardiolát azt majd meglátjuk.
Nem vagyok ellene de mellete sem.
Én Scolari mellett vagyok!!!Ha nem Ő lesz akkor csak ne olasz és ne Mourinho.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.30. 20:09:22

Azért Guardiola tapasztalata nem 0, s játékosként pedig elég sokmindet tudott, sőt egészen tetszetős futballt játszottak... Az esélyt megérdemli, s nem kellene negyedannyi fizetést sem adni neki... Nézd a Chelsea-t, az eddigi talán legjobb..., úgy hogy néhány játékusokon nagyonis meglátszik a Mourinho miatti dilemma...
Szóval én támogatom Guardiola-t, s abban az esetben mellé kell igazolni olyan szakembereket, akik pl. mentálisan tudják kezelni a csapatot, tehát csapatmuunka..., ez pl. a Mourinho-s Chelsea-nél nem volt meg, most viszont Avram nagyon jól összedolgozik az edzői stábbal...
Ha már korszakváltás, akkor egy ilyen húzás épp jó példa lenne, s rövid időn belül kiderülhet mennyire volt jó döntés...
albicelesteX
A Vadász

2008.04.30. 19:56:12

Egyetértek Los!!!Nem hiszem hogy guardiola kiházná a kakából a csapatot!!!Nem tud mit felmutatni!klasszis csapatok,edzők ellen még nem "harcolt"
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.30. 19:53:01

Guardiola semmivel sem jobb Rijkaardnal, sőt.. :roll:
0 tapasztalata van, és egyenlőre a B csapattal se csinált még túl sok mindent. Ide olyan edző kell, aki már eredményesen szerepelt valamelyik nagycsapatnál (Lippi, Mourinho stb.).
in to exile
socio66

2008.04.30. 19:32:06

gekkodan írta:Egyébként kumma okos a holland, hogy megállapította, gólra játszák a focit.... Félelmetes mekkora elme a csávó.... PFF
=D>
Hogy lehet egy teljesen korrekt,normális nyilatkozatba is belekötni...??
tényleg ennyire nem tudod elviselni.....?? :-s
egyébként egyáltalán nem ezt mondta,hanem azt,hogy nagyon jól játszottunk mond a két meccsen,teljesen partiban voltunk,mindössze a gól hiányzott....
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.30. 19:14:59

Fernando írta:Pont h most lenne értelme. Meglátná Pep kivel tudna együtt jövőt kovácsolni a csapatnál és kivel nem
Első aggályom:

Mi lesz, ha nem Guardiola lesz jövőre az edző? :-k
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.30. 19:01:30

gekkodan írta:Egyébként kumma okos a holland, hogy megállapította, gólra játszák a focit.... Félelmetes mekkora elme a csávó.... PFF
Legalább akkora az edzők közt,mint te a fórumozók közt :wink: Döntse el ki-ki,h ez most pozítív,vagy negatív.

U.i.: attól,h 2óránként beírsz vmi fikázó hsz-t még nem változik semmi,de unalom ellen gondolom jó lehet :? :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.30. 17:30:35

Egyébként kumma okos a holland, hogy megállapította, gólra játszák a focit.... Félelmetes mekkora elme a csávó.... PFF
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Olafinho
Jugador del Barça

2008.04.30. 16:36:17

BrigiMessi írta:olyan jó lenne ha maradna Rijkaard sokan nem tom mér utálják pedig jó edző OLdim:www.focith.g-portal.hu
Barcás
Jaj, de aranyos!Úgy megsimogatnám a buksiját a kis Franky-nek!

Brigi! Frank nem a csapat kabalállata, hanem a vezetőedző! Ha ebben a kontextusban próbálod értékelni a teljesítményét, akkor meg fogod kapni a választ, arra, h miért is kell egy ilyen szezon után elmennie.

Puszilom az okos hozzászólásokat, és azok kiötlőit! :P
Lezárt