Nos, akkor eljött az idő, egy igazi mese ér véget, egy szép történet ért a végéhez...

Ronaldinho miatt kezdtem igazán nézni a focit, szerettem meg azt, és lettem barca drukker, persze magát barcát is megszerettem, mivel olyan szépen játszottak és játszanak. De ő nagyon meghatározó ember volt számomra. Számomra ő egy olyan ember, aki nagyon fog hiányozni, ha nem Barca mezben fogom látni. A cselei, a mosolya, az öröme és az a szín amit ő tud a járékba vinni az félelmetes. És végül eljött az idő, hogy egy igazi legenda, egy olyan ember aki ilyen magasra emelte a barcát, hagyja el a klubot, még felse fogtam igazán. Ronaldinho mindig is Barcás lesz számomra, bármi is történjen. De nagyon nehéz lesz meglátni egy másik mezben, csapatban, ahol majd más szurkolókat fog megörvendeztetni a játékával és mosolyával. Nagyon fog hiányozni a csapatnak, támadásokban Messinek és Eto'onak, mert ők hárman tudtak mindig is varázsolni... Ő egy olyan játékos, akit nemlehet pótolni, vannak akiket lehet egy jó igazolással, de őt senkise tudja helyetesíteni.
Fel se tudom fogni, hogy ennyire könnyedén és hirtelen itthagyott minket, nagyon fog hiányozni és nagyon fog hiányozni a csapatból.

Több éven keresztül egy meghatározó embert, hagytunk elmenni, és hagytuk hogy idézőjelessen lezülljön...

Remélem azért 1 meccsre feltűnik még, hogy láthassam őt, és a szurkolók is láthassák még1x. :cry Pár hét múlva szülinapom lesz, azthiszem egy idei eredeti R10 mezt fogok magamnak ajándékozni, amíg még lehet.

Nem tudom elégszer leírni mennyire fog hiányozni, bár most is nagyon hiányzik, olyan rég volt a pályán.

Bármi is történjen, én ugyanúgy fogom őt szeretni és tisztelni.
Nah ez kicsit sok lett, és lehet túl érzelgős, leszólhattok, de én ezt érzem. Kicsit fáradt vagyok, és nagyon szomorú.

Mindennek eljön az ideje, most ugyis lehetne mondani hogy: "Egy aki mindent visz..."

Felse tudom fogni ezt az egésszet én már...
U: Kicsit hiányzik azis, hogy a szurkolóihoz nemis szólt, miért is döntött így vagy amugy is...
Köszönöm a szép perceket, amivel megajándékoztál minket!!!

MINDÖRÖKKÉ RONALDINHO!!!