Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcafan07
Barça C

2013.03.25. 11:05:45

ha Valdés elmegy szerintem Reina a megoldás
visca el barca
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.03.25. 08:41:37

De Geat nem tudnánk szerintem elhozni Manchesterből, nemrég ment oda.

De, ha az ő példáját vesszük, mikor odament, nagyon sokat bakizott, sőt, még mindig nem a legjobbak a kifutásai, ezt még a megrögzött MU drukker barátaim is elismerik. Szóval ő is bizalmat kapott, úgy játszik hétről hétre. Igen, bakizni fog nálunk is a következő portás, de ahogy Victornál elnéztük, igy a következőnél is biztatni kell továbbra is majd.
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2013.03.25. 08:32:25

tartok tőle, h ugyanaz lesz vele, mint anno, amikor Pep jelentette be, hogy tarthatatlan és menni akar, aztán a világ egyik legjobb kp-ja végül egy Bresciában lehetett alapember, a Romába be sem fért...
nem tudom, hogy pl. egy Bayernben, vagy Arsenalban, Milanban, Juvéban, stb. mennyire menne neki???
én voltam mindíg is az aki a leginkább azt mondta, valaki kell helyette, mert nagyon sokat bakizik, de most amikor itt a lehetőség, nem tudom ki lenne jó az ő helyére. persze van sok név, de ezek teljesen mozdíthatatlanok, vagy már túlkorosak... jó és fiatal/tehetséges kapus igen kevés van...
a valenciai guaita, az atleticos cuortois, vagy a MU-s de gea talán megoldás lehet, de egy Barcelona kapujába olyan kapust illene állítani, mint a megszerezhetetlen Casillas, Buffon, vagy Neuer... akikről persze beszélni sem érdemes...
én mindenképp spanyol honban edződött kapust keresnék, ezért a fenti 3 név. de gea mellett áll a spanyol liga és a permier liga is, plusz a BL, vagyis a nagyobb ismeret!! emiatt talán ő lenne megfelelőbb... persze erre sokan kontrázhatnak, hogy a másik 2 kapus jobb...
shutterisland
Director del Fútbol

2013.03.13. 22:29:47

sörvirsli írta:Victor Valdést, a Barcelona labdarúgócsapatának kapusát eddig még egyetlen csapat sem kereste meg, amióta bejelentette, hogy a nyáron távozni szeretne a katalánoktól. Erről a játékos ügynöke, Ginés Carvajal beszélt.
ha ez igaz, akkor elég gáz.

mondjuk sehol sem ülnek vakok, tudják, hogy relatíve magas fizetési igénye van, és igazából zsákbamacska is, mert hiába van ott mögötte a neves eredménysor, egy olyan csapat kapuját, aki ellen 3x annyi helyzetet dolgoz ki az ellenfél, mint ellenünk, teljesen más védeni.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.03.13. 22:17:41

Victor Valdést, a Barcelona labdarúgócsapatának kapusát eddig még egyetlen csapat sem kereste meg, amióta bejelentette, hogy a nyáron távozni szeretne a katalánoktól. Erről a játékos ügynöke, Ginés Carvajal beszélt.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.03.12. 14:24:44

Én tőlem is mehet!De nekem mind1,hogy hova megy,csak menjen a nyáron! :twisted: ter Stegen meg jöjjön!! :D :P
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.03.12. 14:16:54

Mehet az ARsenalba. Legalább hasonló mentalitású csapat, segíthet is nekik, mert az utóbbi időben nekik sincs fixen jól teljesitő hálóőrük.
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.03.12. 13:28:11

Az Arsenal viheti el Valdest:

A Daily Express értesülései szerint Thierry Henry az Ágyúsokhoz csábítaná a Barcelonát hamarosan elhagyó Victor Valdest.
Victor Valdes esetleges érkezése tovább erősítheti az Ágyúsok spanyol kontingensét, ugyanis Santi Cazorla, Mikel Arteta és Nacho Monreal után a negyedik hispán játékos lehet a londoni keretben a Barcelona jelenlegi hálóőre.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.03.09. 10:03:30

hagyjuk.
ha az elkövetkezendő 4 meccsen pinto rosszabbul fog védeni, mint valdes az átlag bajnokikon, ne adj isten pontot is bukunk egy potyából vagy hibából, akkor beismerem, hogy húzós lenne a 12 meccs.
viszont szerintem nem ezen kell múljon, sőt.

36 megszerezhető pontból 24 kell, ez azt jelenti, hogy a 12 meccsből ha 8-at megnyerünk, bajnokok vagyunk, bármi is történjék, és arról még nem is beszéltünk, hogy ahhoz az üldözők 100%-os teljesítménye kell, hogy szükség legyen a 12/8-ra.
szélsőséges esetben meg 12 meccsből elég 6-ot megnyeri, 6-ot döntetlenre hozni, és még akkor is bajnokok vagyunk, szintén úgy számolva, hogy az üldözők az összes meccsüket nyerik, amiben azért szintén van buktató.

ha a csapat csak megközelíti a tudását, akkor messi nélkül is meg kellene ezt csinálni, tele van méregdrága légiósokkal, klasszisokkal, európa- és világbajnok spanyol játékosokkal a keret, amely az egyik, ha nem a legösszeszokottabb.

ha valdes hiánya miatt lebuknánk ekkora előnyt, az nagyon gáz lenne.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.03.08. 23:25:57

még is Valdes véd és nem Pinto...ha nem lenne nagy különbség nyilvánvalóan az védene aki jobb formában van, de Valdés lassan 10 éve első számú kapusunk. tudom, hogy divat utálni, de azt gondolom nálad sokkal hozzáértőbb emberek gondolják úgy, hogy bizony bőven van különbség. Az érveitek közül a kedvencem, hogy azért védhet a barcában ennyi ideje mert katalán...:)

diego lopez milyen extrát csinált az MU ellen? minden középre jött. ja, volt egy kijövetele, ami nagyon kellett. pontosan ugyan olyan alapvonalkapus, mint a sérült csapattársa. de mind1...
shutterisland
Director del Fútbol

2013.03.08. 20:10:52

nincs nagy különbség a kettő teljesítménye között.
bravúrok vannak, potyák is, pinto picit szenilisebb és túl van már a zeniten bőven, de ennyi, nem számottevő.

kb. olyan minimális visszaesés (ha egyáltalán az lenne, mert láthatjuk, hogy a világ legjobb kapusát pótló diego lopez mondjuk simán továbbnyomta a realt a mu ellen), mintha alba helyett adriano lenne a további bajnokikon.

ha már 13 pont előny megtartásához valdesre van szükség, ott gondok vannak.
recrea
Llegenda del Barça

2013.03.08. 10:56:09

XCsabesz11 írta:
recrea írta: Persze, mert ezeket a nagyképű retkeket védeni kell, a játékosokat minek?! Életemben nem sokat láttam bírót eltiltva, max lefokoztak egy-két sporit orbitális hiba után (Ö barátunk, Frisk). Szerintem egyformán meg kéne becsülni játékost és bírót.
Abban meg biztos vagyok, h VV keményen szidta (esetleg anyázta), ami nem pályára való, mégis minden meccsbe benne van és ez esetben meg is értem.

Elmúlt, semmiről nem fog ez dönteni.
ÖÖÖ Valdes pontosan ezt ordibálta: Mit csinálsz te szégyentelen ? jól kicsesztél velünk !
Ha tényleg ennyit mondott "csak", akkor én még meg is fejeltem volna a sporit a piros lap után. Ne gondoljuk, h nem fordul elő hasonló többször egy meccsen, még elhiszem.
XCsabesz11
Barça B

2013.03.08. 08:10:41

recrea írta:
Mihu írta:Következetesnek kéne lenni. Testi épség, karrier, életveszélyes megmozdulásokért nem szabadna kisebb büntetést adni, mint azért, hogy valakinek beleordibálok a képébe, még akkor is, ha ő a bíró...a testi épség mindennél fontosabb. Karrierek, életek mehetnek tönkre egy rossz belépő miatt. A bíró meg kb estére kiheveri azokat amiket VV neki mondott. Mindenki döntse el, hogy melyik a komolyabb...
Persze, mert ezeket a nagyképű retkeket védeni kell, a játékosokat minek?! Életemben nem sokat láttam bírót eltiltva, max lefokoztak egy-két sporit orbitális hiba után (Ö barátunk, Frisk). Szerintem egyformán meg kéne becsülni játékost és bírót.
Abban meg biztos vagyok, h VV keményen szidta (esetleg anyázta), ami nem pályára való, mégis minden meccsbe benne van és ez esetben meg is értem.

ÖÖÖ Valdes pontosan ezt ordibálta: Mit csinálsz te szégyentelen ? jól kicsesztél velünk !
gg86
Jugador d'estrella

2013.03.08. 07:56:37

zsoltfree írta: egy meccsen akár lényegtelen szituációban (pl. felezővonalnál) akár 4-0-nál is nyugodtan rúgj szét bárkit akit szeretnél, lehet hogy megúszod, de ha 1-2-nél, vesztes állásnál nem adnak meg a csapatodnak egy tizenegyest, akkor ki ne nyisd a pofád, mert eltiltanak pár meccsre.
Erről csak az jutott eszembe, hogy manapság szabálytalanabb az a futballista aki gólörömnél leveszi a mezét, mint aki belerúg a másikba. Előbbinél tuti a sárga, utóbbit meg lehet 3szor figyelmeztetik. Akik ezekről a szankciókról döntenek még tornaórán is felmentettek voltak...
recrea
Llegenda del Barça

2013.03.08. 07:21:32

Mihu írta:Következetesnek kéne lenni. Testi épség, karrier, életveszélyes megmozdulásokért nem szabadna kisebb büntetést adni, mint azért, hogy valakinek beleordibálok a képébe, még akkor is, ha ő a bíró...a testi épség mindennél fontosabb. Karrierek, életek mehetnek tönkre egy rossz belépő miatt. A bíró meg kb estére kiheveri azokat amiket VV neki mondott. Mindenki döntse el, hogy melyik a komolyabb...
Persze, mert ezeket a nagyképű retkeket védeni kell, a játékosokat minek?! Életemben nem sokat láttam bírót eltiltva, max lefokoztak egy-két sporit orbitális hiba után (Ö barátunk, Frisk). Szerintem egyformán meg kéne becsülni játékost és bírót.

Tarsi88
Jugador del Barça

2013.03.08. 01:06:52

Yaya(07-10) írta:
igazad van, ha már bukunk legalább bukjunk mindenhol....omg...
Hát ha Valdesen múlik a bajnokság az már rég rossz. Az a havi egy bravúr amit bemutat mostanában nem fog hiányozni, messze van ő már a fénykorától amikor minden második-harmadik ziccert megfogott. Sajnos már csak elvétve láthatunk tőle parádés védéseket, teljesen beleszürkült az utóbbi egy-másfél évben. Én értékelném Pinto hűségét azzal, hogy védhessen ő, mert a minőségbeli különbség nem lenne számottevő.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.03.08. 00:33:34

Yaya(07-10) írta:
Tarsi88 írta:Kövezzetek meg, de, ha kiesünk a BLből, amire elég nagy az esély, onnantól Valdes már nem állna a kapuba nálam.
mintha valdesen múlna bármi is a bajnokságban.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.03.08. 00:26:24

Tarsi88 írta:Kövezzetek meg, de, ha kiesünk a BLből, amire elég nagy az esély, onnantól Valdes már nem állna a kapuba nálam.
zsoltfree
Capitá del Barça

2013.03.07. 13:32:36

Nem ezen a négy meccsen dől el a bajnokság, és ezt a nem túl sok melót a Pinto is elvégzi becsülettel.

VISZONT piszkosul felháborít engem is hogy ennyit adni ilyen hülyeség miatt. Nem tudom mit mondott, de olyat biztosan nem ami egy ilyen felfokozott hangulatú meccsen ne hangzana el kumma sokszor, akár bírókkal szemben is. Ramos is kapott már 5 meccses eltiltást bírók inzultálásáért. A bírókra nagyon harapnak.

Könyörgöm nehogy már egy olyan embert kell védeni és 4 meccsre eltiltani aki hibázott, ezért más ember kikel magából.

Az pedig a másik hogy a test elleni megmozdulásokat én nagyon büntetném a pályákon. Amennyiben egy bíró liliom lelkének megtiprása 4 meccs, akkor legalább itt kezdődjön az elguruló gyógyszerek elleni megtorlás! Ezt akár úgy is bevezetném, ha épp célt téveszt, vagy nem történik sérülés. A testi épség ellen követett magatartás SZÁNDÉKÁT is nagyon büntetném. Gondoljunk már bele hogy ahhoz hogy egy top focista játszhasson ahhoz mennyi mindenre kell figyelni (sérülések kerülése, orvosi stábok, megfelelő edzések, megfelelő életvitel, és baromi sok edzés, tapasztalat). Egy ilyen játékosnak egy épp idegbeteg barom miatt eltörik valamije, akkor az több hónapot jelenthet a pályafutásából. És mindezt miért? Mert fejben egy két barom nincs ott a meccsen és nem tud veszíteni (vagy Mourunho buzdít öldöklésre, mert hogy a Madrid előtte nem volt ilyen az is biztos). Ez most nem csak Barca-Realra vonatkozik, hanem mindenkire. Pepének menyi agyament megmozdulása volt már. Neki minden El Classicora jut egy. Bocsánat hogy csak El Classicos dolgokra emlékszem, de csak Barca meccseket nézek. A Pepe féle Messi kéztaposós manővert megkérdezném hogy milyen átgondolás alapján ítélték 0 azaz nulla meccses esetnek.

Minden ami pályán történik megmarad róla legalább 2 szögből felvett HD-felvétel, amit centiméterenként is le tudnak játszani. Ilyen világban engedni ezt a vagdalkozást, és a bírók fszágaival foglalkozni inkább, nem mondom szép üzenete ez a focinak a világ felé. Azt üzeni: egy meccsen akár lényegtelen szituációban (pl. felezővonalnál) akár 4-0-nál is nyugodtan rúgj szét bárkit akit szeretnél, lehet hogy megúszod, de ha 1-2-nél, vesztes állásnál nem adnak meg a csapatodnak egy tizenegyest, akkor ki ne nyisd a pofád, mert eltiltanak pár meccsre. A bírói döntések lehetnek tévedések mert emberből vagyunk persze. Akár egy pislogás alatt is történhet bármi. Az viszont hogy egy több emberből álló bizottság, jól látható videó-felvételek alapján is megállapíthatná hogy épp egy sípcsontot tört volna ketté a pali ha a célját eléri (vagy sikerült akár ez vagy akármilyen szabálytalanság), és ezt a szándékot nem megbüntetni na ez már nem emberi tévedés, hanem jó nagy hülyeség. Olyankor a testületi tagokat megkérném hogy itt a labda, fuss vele olyan gyorsan ahogyan csak tudsz, és egy Pepe féle barommal hátulról úgy rendesen felrúgatnám. A földön elgondolkozhatna a pali.
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.03.07. 09:54:10

Kövezzetek meg, de, ha kiesünk a BLből, amire elég nagy az esély, onnantól Valdes már nem állna a kapuba nálam.
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2013.03.07. 09:32:57

A Barcelona-Deportivo mérkőzésen Jordi Masip fog ülni a kispadon!
Mihu írta:Következetesnek kéne lenni...
+1 :!:
Bocs, hogy pont egy real meccset hozok fel de ott az eset, mikor Ramos "széttörte" volna Messit ha nincs Diarra lába. Mennyit kapott?! 1 mérkőzés... :roll:
Kép
rrobbiefcb
Jugador d'estrella

2013.03.06. 18:43:05

Sziasztok!
Mondjuk nekem egy kicsit sok a 4 meccs. Kapjon büntit, de ne négy meccset.
Favágó hentesek durva szabálytalanságokért nem szoktak ennyit kapni... Furcsa, hogy mi a fontosabb a szövetségnek. A bíró bácsik lelki világa tehát többet nyom a latba, mint egy játékos megsérülésének veszélye. Nem gondolom, hogy ez teljes mértékben igazságos így...
Mihu
Director del Fútbol

2013.03.06. 18:42:02

Következetesnek kéne lenni. Testi épség, karrier, életveszélyes megmozdulásokért nem szabadna kisebb büntetést adni, mint azért, hogy valakinek beleordibálok a képébe, még akkor is, ha ő a bíró...a testi épség mindennél fontosabb. Karrierek, életek mehetnek tönkre egy rossz belépő miatt. A bíró meg kb estére kiheveri azokat amiket VV neki mondott. Mindenki döntse el, hogy melyik a komolyabb...
Kép
kurdt
Megmentő :)

2013.03.06. 17:16:35

Na, elkezdhetjük szokni a Valdés nélküli bajnokikat... :lol:
Lesz belőle jövőre majdnem negyven!

Egyelőre azt mondom, hogy nem komoly érvágás (jelen helyzetben kb. irreleváns), aztán majd meglátjuk, hogy Pinto hogy domborít.

Amúgy a látottak alapján sok a négy meccs, de biztos elég választékosan küldte el a bírót az anyjába, tehát nem elképzelhetetlen, hogy megérdemelte.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.03.06. 16:57:44

visca el barca írta:[

jaj bob nem legyél már ilyen nyámnyila :D szted egy meccsen hány ilyen történik? elárulom legalabb 30. minden szabadrugás előtt, szögleteknél, folyamatosan osztják a bírókat.
Azért nem mindegy, h meccs közben megrohazmozzák a bírót és körülveszik többen vagy egy VV féle akció, amikor már féltettem szegény bírót, mert azt hittem mindjárt leharapja a a fejét VV.
Szóval azért, na... van különbség a kettő között. :)
4 meccs meg... nem tudom, h ilyenért mennyit szoktak adni, ezek szerint ennyit.
Lezárt