Moderálás - zárt topic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.27. 15:21:33

Nem GJ volt, hanem raulereal, ha már ddobálózni akarsz(leírtad, hogy azért mert madridista nem lehet bannolni, monndtam, hogy nem azért kéne, de lejjebb megtalálod, meg ha olvastad volna a fórumot, akkor tudhatnád, hogy mindenki utálta őket, gudjózsit, már azelőtt, hogy kiderült volna, hogy madridista). Nem személyes sérelmemre kértem a bann-t, hanem többször is kértem, hogy bannoljátok a két madridistát, sőt a fórum nagy része is. Miután leírta rólam azt, amit (amiről kiderült, hogy Te törölted a hsz-eit, csak hogy én is elkezdjek dobálózni, mert látom az megy), és beleszerkesztett a moderálásomba, akkor vált személyessé az ügy, mert ezután sem raktad ki...Persze gondolom vártad Ákost.

Nem újdonság, hogy Csongor a barátom (én legalábbis annak mondom), ugyanakkor az is nyílt titok, hogy Neked nem a szíved csücske, ergo ebben a témában Te sem vagy beszámítható. Nincs csőlátásom elolvasok minden véleményt innen és onnan is. Hírtelen most jött rád ez a Csongor szindróma, azért mert egy Barçás fórumon belekötött két madridistába(igen emiatt szálltál rá most), utána pedig az nem volt tisztességes, ahogy Veled, mint egy adminnal beszélt. De ezt leírtam, nem komálod Csongort, én igen elkezdted szivatni azért mert olyanokat szídott, akiket rég ki kellett volna tiltanod[gondolom vártad Ákost](a sparos eset csak hab a tortán), ha megteszed az én és a fórumozók 95%-nak kérésére ez nem jutott volna ide. És akkor nem jött volna elő az, amiért ha csak az játszódik le, akkor senki nem szólhatott volna a bann miatt, mert ahogy privátban beszélt Veled, az valóban sok volt. Remélem most már érthető.

Greckit vissza akartad kapcsolni?Na ne viccelj. És ezt azután, vagy azelőtt döntötted el, hogy ezt írtad volna róla: "Iyen ember ír cikekket az eurobarcán?" Mert ez nekem nem úgy tűnik, hogy valóban komolyan vissza akartad őt rakni.

A tegnapi vitában 2, azaz kettő hozzászólásom volt(szerk: a nyílt topicban, a modi topicban leírtam a többi észrevételemet is, de az nem befolyásolhatta a kinti hangulatot), , az első nem nevezhető számottevőnek. A másodikkal nem tudom, hogy hogyan fokoztam tovább a hangulatot, ellened, én leírtam a véleményem, nem úgy, mint az a néhány ember, akik privátban gratuláltak Neked, szal nem értem, hogy megint miről beszélsz.

Persze, hogy a gudjózsi ezt a kommentet kapja, amikor egy nap alatt negyedszer írja le ugyanazt! De ezt is leírtam...

Csak dobálózol össze-vissza 2 hszemből melyik volt ellened uszító? Arról nem tehetek, hogy a sok fiatal érezve a vérszagot elkezdett puppogni, már később, mégis sajnálatos, mert teljesen más megvilágításba helyezték a dolgokat, és elterelték a figyelmet a valódi problémáról.

A gudjózsit meg a raulrealt is csak tűzoltásnak tetted ki, mert tegnap semmi olyat nem műveltek, ami miatt ki lehetett volna tenni, ergo ezt már megtehetted volna korábban.

Az egész hsz-ed csak magyarázkodásból és szardobálásból állt, még Te dicsekedtél, hogy 7-én befejezted a vizsgáidat, meg, hogy mivel rendszeresen tanultál(ezért, és amiért, amit elértél már eddig is le a kalappal Előtted, de sztem ezt is írtam), így a vizsgaidőszak nagy részét a moziban és otthon tölthetted, most mégis a vizsgaidőszakkal jössz. A páli fordulat Varga Tamással kapcsolatban meg egészen rendkívüli...

Ha bármi kimaradt volna pótolom, ha bárkinek kérdése van, mert valami nem világos kérdezzen, mert lehetséges, hogy csak számomra érthető az, amit leírtam.

Olvasva még annyit Vito hsz-éhez, hogy nem egy nem kettő hsz-t töröltem már Csongortól, Marcitól, azoktól, akiket személyesen is ismerek, mert attól, hogy haver még hibázhat.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.27. 15:03:27

a VT-hez fűződő viszonyod után a talán nem engem kellett volna szélkakashoz hasonlítanod.
Valóban, ezt az elmúlt napokban többször is a fejemhez vágtad.
Annyiban vagy lemaradva, hogy bár nagoyn haragudtam rá, az elmúlt három hétben nagyon sokat beszélgettünk, elnézést kért a korábbi stílusáért, megmondta, hogy visszavesz az arcából. Azóta felajánlottam, hogy rendszeresen segítsen a blogomat írni, hisz tetszik neki a dolog, stb.
Mindenkinek meg kell adni az esélyt.

De az, hogy valaki ahol mindenki látja kioszt, itt meg már nem, az nálam nem fér bele.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Andris
Adminisztrátor

2008.01.27. 15:01:22

rhynn írta:
lionelmessi19 írta:Puerta meghalt... asszem Pintora gondolsz.
Igen, ez volt a legnagyobb tanulság az egész hozzászólásomból.
Ez nem tanulság, simán csak elszúrtad. Tanulságot én a magam részére nem vonok le a hozzászólásodból.
Reagálni sem akarok már nagyon semmire, amit írtál, ha nem lenne a tele a rangom, egy szélkakasi kinevezést még lehet kérnék.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.27. 14:59:25

lionelmessi19 írta:Puerta meghalt... asszem Pintora gondolsz.
Igen, ez volt a legnagyobb tanulság az egész hozzászólásomból.
Rhynnblog:
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.27. 14:55:13

Homér írta:Reggel kitiltottam egy embert, akinek stílusa erősen közösségromboló volt. A mai napot is elnézve (vártam ,hogy mi lesz, mielőtt írok) azt látom, hogy a moderátorok egy része szerint (Boixos, Enrique, Z.Iván). Vito és Leomessi19 új forog, ahogy a szél fúj, tegnap még hülye voltam, ma meg már belefér.
ha már megszólítottál, akkor engedj meg egy kis magyarázatot.
Csongor ban-ját én nem kérdőjeleztem meg. az eljárás nem tetszett, meg a fennhéjázó stílus. (amit most is megengedtél velem szemben)
a VT-hez fűződő viszonyod után a talán nem engem kellett volna szélkakashoz hasonlítanod.

egyébként elsősorban nem haver vagyok, hanem moderátor és mint ilyen
tudom, hogy mi a dolgom. ha Csongor visszatérésére szavaztam volna, akkor elvesztettük volna a hitelünket. ennyi.
Andris
Adminisztrátor

2008.01.27. 14:55:12

Puerta meghalt... asszem Pintora gondolsz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.27. 14:45:42

Csak röviden akkor válaszolnék az engem ért vádakra.

Eurobarca Blog: valóban én kérvényeztem, hogy legyen, szerintem be is jött az olvasók egy jó részének, kivéve néhány embernek, akik abba is bele tudtak kötni.

A Real Madrid elleni mérkőzés óta (amihez kapcsolódóan kb 6-7 bejegyzés született) szerintem továbbra is uborkaszezon van. Lejátszottak jópár rendkívül unalmas mérkőzést (kettő kupameccsen el is aludtam), leigazolták Puertát, Iniesta hosszabbított, amiről terveztem is írni, amint valami hír kijött volna azon kívül, amit a pár soros hírbe le lehetett írni. Közben felhajtottam Varga Tamást, aki megcsinálta a Barcelona SC-s cikket. Másról nem volt miről írni. Nincsenek transzferpletykák, Ronaldinho nem játszik, Messi játszott már pár percet. Samu kinn van az Afrika kupán, még arról is írtok. Mondj egy témát, amiről lehetett volna újat írni. Na ezért nem született idén, csak 1 cikk, meg kettő volt félkészen. Mellette elkezdtem dolgozni és egy zűrös vizsgaidőszakon is túl vagyok.

Közben elolvastam kb. 9 ilyen-olyan módon hozzám eljuttatott bejegyzést, mindegyiket visszaküldtem, részletes indolklással, hogy min kellene változtatni, hogy kimenjen. Foglalkoztam vele eleget.

És többek között azért nem tisztelem meg azokat, akik ezt megcsinálták, mert azok folyamatosan a szememre hányják, hogy mit, hogyan írok.

A tegnapiakról:
Reggel kitiltottam egy embert, akinek stílusa erősen közösségromboló volt. A mai napot is elnézve (vártam ,hogy mi lesz, mielőtt írok) azt látom, hogy a moderátorok egy része szerint (Boixos, Enrique, Z.Iván). Vito és Leomessi19 új forog, ahogy a szél fúj, tegnap még hülye voltam, ma meg már belefér.

Drigo elfogult és valamit jelez a következő hozzászólása:
Perrero: A visszaszólásért jogos volt a bann, de nem szabadott volna Homérnak kötekedni, főleg nem személyes ellentét miatt, ergo ne legyen bann
Mi az, hogy nem szabadott volna kötekednem?lehet, hogy komoly szövegértési problémáid vannak (szerintem nem, csak el se hiszed amit írok, mert a két kitiltott barátodnak hiszel, akármit hazudnak)
raulreal: már többször leírtam a véleményem, bann 1000 és egy évre
GoDJonzen: úgyszintén, bann itt elég a 999 plusz két év
Ő volt az, aki személyes sértettsége miatt kérte GJ kitiltását. Amikor írtam neki, hogy nem, megírta, hogy akkor egyenként kitörli az összes hozzászólását, s neki is állt. Erre passzívra tettem GJ-t és megállt a törléssel. (Vajon merre van az a hozzászólása?)

A vádak közül csak annyira reagáltam, hogy én egy engem komprommitáló hozzászólástból sem töröltem ki semmit. Amit grecki állít, hogy megszerkesztettem a hozzászlóásait, így van, minden nemű "menj a k.u.rva anyádba" részt kiszedtem belőle, ez valóban nekem sértő.

Grecki tiltása nem volt feltétlen helyes, őt nem is egy hétre tiltottam, csak kikapcsoltam a hozzászólási lehetőségét, mert túlment minden határon. Remélem még nem tűnt el a beidézett hozzászólása. Nem írtam ki a moderálásba, hogy ki lett tiltva, egy szót sem ejtettem róla. Gondoltam délután visszakapcsolom.

Miután kikapcsoltam Perrero-t, a kis hülyegyerek a nagy eszével meg Saviola haverjával elkezdtek minden létező topicban engem szidni, hogy hogy merem. Erre bekapcsolódott Zozzy (aki szerintem így alkalmatlan a moderátori szerepkörre), azzal, hogy majd úgyis jön Enrique és visszahelyez mindent, majd jött Drigo, hogy gyerünk, szidjuk Homért, mert ezt tette. Ez nem moderátorhoz méltó dolog. Grecki ettől el is szált, "belefutott az én általam kihelyezett késbe" - (csak hogy Drigo még tovább fokozza ellenem a hangulatot).

Akkor Iván kommentjei:
két napon keresztül folymatosan írtam ide, hogy Perreroval gond van. Mindösszesen annyit kaptam, Drigotól, aki ebben a témában nem beszámítható, hogy hagyjam úgy ahogy van, ő ilyen, s ettől szép a fórum.

Ákost nem tudtam elérni (úgy gondoltam, hogy ő az, akinek jelen helyzetben a véleményére figyelnem kellene), így viszont egy személyben döntöttem Perrero letiltásáról, amikor aznap reggel 10 hozzászólását kellett kitörölnöm és másodszor küldött el privátban az anyámba, hogy miért törlöm őket.

GJ-nek is írtam, azt írta péntek este, hogy megpróbál változtatni. Persze nehéz úgy, hogy írsz, hogy jól mennek az új hondák, s az a válasz, hogy ne szólj be te népművészeti cserépedény.

Nem időnként teszem tiszteletem, Szeptember óta folyamatosan itt voltam, nem keveset. Az elmúlt 8 évben (az extra.hu-s időket is beleszámítva) egyszer hiányzotam 4 hónapot, egyszer 6-ot.
De ha csak a megújult honlapot nézzük, az akkor itt lévők nagy része már nincs a fórumban, nem bírták a stílust.

Adminként megsértettem 1 felhasználót, aki szerint attól nagy ember, hogy PSZF-re jár. Azzal a mondatommal, hogy "nem vele fogok közgazdaságtanról beszélni". De akkor ha már azt mondom, hogy ő közgazdasági nóbeldíjat érdemel, akkor is megsértődött volna.

Ill. megkérdezte, hogy miért baj az, hogyha folyamatosan értelmetlen és értelmezhetetlen dolgokat írnak, miért szorítom őket szabályok közé? Erre mondtam ,hogy nyitok egy ovi sarkot, ahol 50-es IQ alatti hozzászólásokat is lehet írni.

EBBE MI A LEALACSONYÍTÁS?

erre elkezdte beszerkeszteni a saját hozzászólásait, mindjárt más értelmet nyert, én meg folyamatosan szedtem ki a káromkodásokat. Egyszer pedig rossz gombot nyomtam, s a hozzászólásának egy része elveszett, 95%-a megmaradt idézetként, s máris ugrált, hogy én eltűntetem a saját dolgaimat, hogy ne tűnjek bűnösnek.

Harmadszor: van benne valami. Próbáltam tenni valamit, nem volt igény rá.

Ötödször: pontosan tudom a dolgok fontossági sorrendjét. Az eurobarca eddig 4-5. helyen volt az életemben, ez többet nem lesz így.
Rhynnblog:
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.01.27. 13:35:26

A kitiltásokhoz.

Greckit mindenképpen vissza.
Csongor maradhat tiltva, és nem árt elmondani neki, hogy a stílusától függetlenül ne szólogasson be bárhogy, mert paraszt dolog, és ha másnak nem lehet, neki sem lehet.

Szerk: A madridistákat nem ismerem, soha nem láttam mit csinálnak, szóval nem szavazok.

A továbbihoz. Tamás, írtál pár dolgot, de egyetlen egy indokunkra sem írtál egy betűt sem, ami nem túl jó dolog, mivel így nem cáfolod meg, hogy igazunk lenne.

Azt pedig már megbocsáss, de nem a precizitás erényeihez sorolnám, ha valaki elindíttat egy Blogot, és egy hónap után hagyja a francba, mert hogy megunta. És ez egyáltalán nem fair azokkal szemben, akik időt, energiát szántak a beindítására.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.27. 12:18:32

Grecki back.

A két madridistának helló végleg.

Csongornál nem tudom... Tegnap még azt mondtam volna, hogy jöjjön, de be kell látni, ő is hülye volt, nem kicsit. Azt mondom: Péntekig maradjon a bannja, mert hétvégén nem lesz itthon.
Andris
Adminisztrátor

2008.01.27. 10:25:48

Greckinél nem kérdés.

Csongornak belefér a pihi valóban, főleg hogy sztem kb. nemérdekli. És bocs h ilyet írok, de neki nem kis elégtétel lesz, hogy Homér nem adminkodik tovább. Szóval maradhata ban, és CSongor úrfinál sem lesz sértődés.

Madridistákról nem nyilatkozok, keveset láttam a hsz-eikből.
- József Attila
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.27. 10:03:51

ugyanez az álláspontom.
Csongor kipiheni magát, még van 5-6 napja, a két Madridista mehet, greckinek pedig függesszük fel a büntetését.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.27. 09:55:44

Csongor: akármennyire is csípem, igen, mert nem jó ha segget csinálunk a szánkból. és egyébként is már csak 6 nap.
grecki: nem is tudtam, h kapott... sztem ne kapjon.
a két madridistából ennyi éppen elég volt. "otthon" is képtelenek viselkedni, menjenek inkább más fórumra bomlasztani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2008.01.27. 10:10:05-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.27. 09:01:20

Megértettem, abbahagyom, bár az indokokkal nem értek egyet. (Meg mellesleg este eldöntöttem, hogy reggel amúgy is leszedem magam az adminok közül).

Én ilyen vagyok, soha nem fogok megváltozni. Szeretem a precizitást, a minőséget. Szerencsére az élet szinte minden területén ez kifejezetten előnyt okozott, sajnálom, ha szerencsétlen döntéseket hoztam.

Azt pedig kikérem magamnak, hogy bármit is kitöröltem volna, ami rám nézve komprommitáló, főleg, hogy úgy érzem, ilyet nem is követtem el, így okom se lett volna rá, vállalok mindent, amit leírtam.

Annyit kérek, hogy 1-2 napig még olvashassam ezt a topicot, érdekelnek a vélemények.

Szerk: nem tudom levenni a saját adminisztrátorságomat.
Szerk2: nyugodtan töröljétek a páholyt is, nagy baklövés volt a részemről. Bár ha megnézitek a futballgazdaságos részt, láthatjátok, hogy ilyenre is lenne igény, és lehet fórumon is magas nívón értekezni.
Szerk3: további kitartást kívánok, s remélem a továbbiakban nem lesz olyan, hogy valaki szabadon cigányozik meg másokat földbe aláz (spar-os eset) ill. közösben köcsögözik, [auto_cenzúra] más embereket, és még gratulálnak is neki a moderátorok, hogy milyen jó fej.
Szerk4: Nem érzem, hogy alkalmas lennék a blog további készítésére. Fordításból éltem két évig, azt már kicsit unom, ha saját véleményt írok, akkor pedig 2-3 ember azonnal beszólogat, hogy milyen hülyeség, s mivel adminisztrátor nem vagyok ,ezért féleg, hogy én is visszaszólogatnék nekik, úgy pedig nincs értelme.
Szerk5: Javaslom Varga Tamás bevonását az oldal szerkesztésébe, sokat változott az utóbbi időben, szeritnem a Blogba is szivesen írna, józan az ítélőképessége, esetleg hosszú távon moderátorként is megállná a helyét.
Rhynnblog:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.27. 08:08:56

Legyen-e bann?

Perrero: ugyan azok az érveim mint Daninak, szóval nem!

grecki: nem előzmény nélkül szólt vissza, persze a stílus nem a legmegfelelőbb volt. Ettől függetlenük értékes tagja a fórumnak, szóval nem!

Godjonzen: ha ez a gyerek nincs, akkor most nem tartunk itt. Nagy hiba volt, hogy már nincs egy hónapja bannolva. Szóval igen!, de egy életre!

raulreal: senkinem sem fog hiányozni, amiatt meg amit csinált Dani mind1ik hsz-ét törölné, úgyhogy igen!, szintén csak véglegesen.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.27. 02:03:15

Perrero: A visszaszólásért jogos volt a bann, de nem szabadott volna Homérnak kötekedni, főleg nem személyes ellentét miatt, ergo ne legyen bann
Grecki: nem is értettem a bannt itt se legyen bann
raulreal: már többször leírtam a véleményem, bann 1000 és egy évre
GoDJonzen: úgyszintén, bann itt elég a 999 plusz két év :lol:
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.01.27. 01:52:17

A kitiltási kérdések hozzászólása következik :)

Tudomásunk szerint négy felhasználó jutott egy hetes kitiltáshoz.
Szeretnénk, hogy a rendnek megfelelően közös döntés születne erről, tehát a moderátorok tegyék le a voksukat, hogy kit szeretnének kitiltott állapotban látni, s kit nem. Ha valaki esetében az előbbit jelölik meg, akkor azt is hozzá kell írni, hogy mennyi időre szóljon a tiltás.

Kéretik letenni a szavazatokat:

Perrero:
Grecki:
raulreal:
GoDJonzen:

Én majd később teszem, hogy ne befolyásoljak senkit.
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.01.27. 01:31:31

Nos Ákival összeültünk, s a következőkre jutottunk :) :

Mindent nem látunk visszamenőlegesen, hiszen azóta aki akarta, törölte a saját baklövéseit. De azt egyértelműen látni itt is, hogy többen hibáztak, ki kicsit ki nagyot. A kitiltási kérdésekről később írok.

Másrészről sajnos azt a dontést kellett hoznunk, hogy Homér a továbbiakban ne töltsön be adminisztrátori, moderátori feladatkört. Ez elsősorban a moderálásra, és a fórum kezelésére vonatkozik. Minden mást tekintve számítunk rá.

Az okok

Először is:Többször is szóltunk neked, Tamás azért, hogy ha fölbukkasz a távolléted után, akkor úgy viselkedj és tedd a dolgod itt, mint mindenki más. Tehát legyen egyeztetés a döntéseidről. Ezt korábban nem tetted meg, ha át akartad szervezni a fórumot strukturálisan, most még súlyosabb esetben, tiltásoknál. Pedig ez a dolog mindig a konszezuson alapult nálunk. Valaki fölvetette, ha valakit bannolni akar, és a többiek elfogadták vagy nem fogadták.

Te minden kérdésben egyedül döntessz, ami még akkor sem lenne fair, ha mindig itt lennél a fórumon és te is aktívan modi lennél. De úgy még annyira sem igazságos, hogy csak időnként teszed tiszteleted. Ez nem lenne baj egyébként, hiszen akkor vagy, amikor van időd.

Továbbá: Te is megsértettél felhasználókat, lealacsonyítottad őket a fórum közönsége előtt, amit adminként nem tehetnél meg. Az pedig ez esetben teljesen érthető, hogy visszaszóltak neked.

Harmadszor pedig: Egészen egyszerűen olyan tendenciát vélünk felfedezni, hogy itt minden rendben megy, ha nem moderátorkodsz, de ha elkezdessz dolgozni, valami mindig történik negatív értelemben.

Negyedszer: Volna neked feladatod az oldalon. Csak a te kérésedre indítottuk be a Blogot, de te gyakorlatilag egy hónapja nem csinálsz vele semmit. Az rendben van, hogy van dolgod, de ha már arra jut időd, hogy a fórumon ilyen aktív legyél, akkor nem értem a helyzetet. Meg valahol írtad a passzivitásoddal kapcsolatban, hogy uborkaszezon is van, ezért sincs semmi, ami elég érdekes megállapítás, ha három naponta vannak meccsek.

Valahol itt szóba került, hogy te üzleti téren vagy otthon. Volt egy híres amerikai üzletember, Lee Anthony Iacocca, aki azt mondta: "Az-az ember nem tölthet be vezető szerepet az üzleti életben, aki nem tudja megállapítani a dolgok fontossági sorrendjét."

Ebben a helyzetben neked is ezt kellene tenned. Ott áll a Blog a főoldalon, és ahelyett, hogy azzal törődnél, a fórummal babrálsz. Attól most teljesen függetlenül, hogy mi történt. (Ezt talán privátban kellett volna írnom, de nem akartam, hogy indokok nélkül tegyük, amit teszünk).

Nézd, nem akarunk bántani, és nem vitatjuk, hogy sokat tettél az oldalért, de úgy látjuk, hogy mindenkinek jobb lenne, ha a maga dolgát csinálná. Te foglalkozz a bloggal, amit szeretsz, és ami egy értékes része lehetne folyamatosan az oldalnak, a fórum pedig működhet azokkal a moderátorokkal, akikkel eddig. Reméljük, hogy számodra elfogadható ez a forgatókönyv.

Moderálás- kitiltások ügyben folytatás...
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.26. 22:58:54

ezt az egész szitut nem tartom túl nagy problémának, de annyi véleményem azért lenne, h mostmár ne visszakozzunk innen, mert az alapjaiban ásná alá azt tekintélyt, amit adminisztrátorként, moderátorként megszereztünk (ezért írtam a fórumba ki, amit írtam).
de az ugyanúgy nem használ, ha elitista ámokfutást rendezünk a fórumon. egy ilyen fórum sztem nem az a hely, ahol MTA szintű eszmecserék lennének, lehet, h ha így kezeli az ember, és nem vár el lehetetlent, akkor könnyebben megy a bugi. tudom, h az ordenáré dolgokat ki kell szűrni, mert azért nem mindegy, h mit mutat az egész a kívülállók felé, de teljesen "tisztává" tenni a fórumot úgysem lehet, mert az élet úgy általában sem ilyen. ez van.
ha pedig a Csongor puffogását meg lehetett volna előzni a két madridista gyerek kiszórásával (akik közül raulreal már többször ideiglenesen, gudjózsi pedig végleg ki lett pörgetve a madridistáról), akkor még sajnálatosabb a dolog.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.01.26. 22:45:46

Tájékoztatunk minden versenyzőt, hogy a vizsgálóbizottság össze fog ülni, s igazságot fog szolgáltatni. :D Hamarosan, mert most még dolgom van :)
Addig mindenkinek szép estét :)
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.26. 22:36:56

Én továbbra is tartom a véleményem. Ugyanakkor hála néhány fiatalnak elvitték a témát a szánalmas és a vicces kategória felé. Eloszlatva a figyelmet a valódi problémáról

Millószor leírtam már, de most is megteszem:

Csongort nem kell félteni, biztos megérdemelte a bannt, mert ismerem milyen. De miért lett bannolva? Azért mert beszólt a madridistáknak, pontosabban a gudjózsinak meg a gerinctelen raulrealnak...Kár, hogy már többször is kértem, kértük, hogy bannáljátok őket, de nem, mert Homérnak nem volt Velük semmi baja, ő nem olvasta azt a sok baromságot amit írtak és amikor már a békésebbek is visszaszóltak nekik, akkor még Ők lettek leosztva, ha kirakjátok azt a két pöcst, akkor Csongor sem csinálta volna azt, hogy visszaszól nekik, mert nem tudott volna. De mivel Homér nem bírja Csongort, ezért ő röpült, majd Grecki is(és ne haragudj Tamás, ahogy róla beszéltél, az önmagárét beszél), majd túzoltásként a két [auto_cenzúra].

Nem tudom, hogy mi lesz végül a döntés, de ha visszaengeditek őket, nem lesz több hsz-ük mert elegem van belőlük, gudjózsinak leírtam még az elején normálisan, hogy mit kéne csinálni, aki kiváncsi megtalálja a portré topicban, többen szóltak neki, de leszarta, hát akkor én is szarom le. Raulreal meg egyszerűen egy semmirekello, ezen nincs mit szépíteni, ha a továbbiakba meglátom bármelyikük hsz-ét én törölni fogom tartalmazzon bármit, mert mindenki megutálta őket, ha normálisan próbálnának írni(amit őszintén kétlek), akkor is mindenki leszólná őket. És valljuk be semmi szükség rájuk.

Én elfogadom, és tisztelem, hogy sokan vannak, akik nagyon sokat tesznek az oldalért, és köszönet jár nekik, de azért rájuk is vonatkoznak szabályok. Ezzel azt igazolod, hogy pénzért bármit meg lehet venni, és azért a pénzért Te azt csinálsz, amit akarsz. Ha Te így gondolod legyen, és csináld tovább. NÉLKÜLÜNK. Most biztos jót nevetsz, hogy nem is kellünk ide. De meglepődnél, ha tudnád, hogy hányan mennének el, ha ez bekövetkezne, és akkor legalább jöhetne a sok álember, akik úgy ugrálnak, ahogy más fütyül. De cserébe írogatják a hülyeségeiket...

Én olvasva nem én vagyok az egyetlen aki ezt így gondolja, bármint, hogy amolyan sérthetetlennek érzed Magad.

Lehet ezt kihírdetni, lehet azt kihírdetni, de 'mit is' ? sem ér. Mert egyezségre kell jutnunk. Máshogy nem megy, mert nem lehet azt, hogy mi azt mondjuk, hogy ez lesz, de azt sem lehet, hogy Te azt mondod, hogy amat lesz, vagyis lehet...Gondold át. Lehet a számokkal dobálózni, de nem érdemes, mert azokat mindenki úgy alakítja, hogy a saját igazát szolgálja.

Bár azért elgondolkodtató, hogy mikor szalad bele más is úgy a késbe, mint ahogy Grecki, kiváncsi vagyok kiről milyen véleményed van valójában.

"Iyen ember ír cikekket az eurobarcán?" - no comment, meg ahogy rólunk beszéltél.

Annyi kellett volna, hogy beismerd Te is emberből vagy és hibáztál, nem az egész a Te hibád de a nap másról sem szólt csak arról, hogy magyaráztad a bizonyítványt néha hülyébbnél-hülyébb érveket hoztál föl, de nem engedtél az (szerinted) igazadból...

Gondolom most megvan a véleményed rólam, írhattam volna azt is amit olvasni szeretnél, de inkább leírtam a véleményem.

Ha nem tetszik rúgj ki, bannolj, fenyegess meg, hogy lekapcsolod fél Magyarországot nem érdekel, de remélem azért néhány dolgon elgondolkozol.

uff
Andris
Adminisztrátor

2008.01.26. 22:03:52

Hát nagy kár érte Sharky... :?
De ha teher már már, nincs mit tenni.

Ákos, egyetértek nagyjából mindennel...
A mindenkit visszaengedés is simán jó. GoDjonsen témában nemtudom, esetleg meg lehetne mondani neki, hogy húzza meg magát, ahogy illedelmes madridistához illik. De csak szépen. és akkor nyugi lesz ő is remélhetőleg. ha nem, akkor az egy későbbi téma.

Csongor hülyeségei mellett én egy mosolyal továbbsiklottam mindig, lehet most túlzásba vitte kissé, de eddig nem zavart senkit, de legalábbis nem lett felfújva a dolog, nem lett probléma belőle. Megváltozni nem fog... nemtudom. Szvsz nemkell ennyire túllihegni a dolgot, ha lesz még felbojdulás abból amit csinál, egyszerűen töröljük, vagy megmagyarázzuk az akadékoskodó illetőnek, hogy milyen is az eurobarcán a Csongor faktor, és hogy ezzel mennyiben kell foglalkozni. Úgyis ritka az ilyen, hogy vki komolyan fennakad.

raulreal spec maradjon a helyén arra az 1 hétre. Átszerkeszteni a moderálást, stb... ilyet azért ne.

Rhynn! Általánosba már írtam, szal: egyrészt amit írnak a többiek is, ez ennél jobban csapatmunka, másrészt pedig... túlságosan sokat foglalkozol szerintem a megjegyzésekkel. Mindenkinek részletesen indokolsz, püket küldözgetsz huszassával, szvsz nagyrésze túllihegett, felesleges. Gondolok itt a névváltoztatásra, amit msnen mondtam, egyszerűen csak rövidrezárni a témát. Páholynak is kicsit túl nagy fenék volt kerítve, meg kicsit átgondolatlanul lett kitalálva a beléptetős rendszer...
A moderálásról pedig... már nagyonrégen, mikor még nemvoltam moderátor, és még előző aktív korszakodat élted itt eurobarcán, akkor is feltűnt, hogy kicsit fölényesen csinálod a dolgot. Kicsit kedvesebb hangnem, megfogalmazás, kicsit túl nagy lovon ülsz. Mindenki tudja hogy sokat köszönhet neked az oldalért, hogy sokat dolgozol és dolgoztál vele, de ettől még a mezei fórumozókkal is lehet finomabban bánni szvsz.

Na majd még kiegészítem ezt lehet ... most ennyi jutott eszembe.
- József Attila
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.26. 21:45:22

Nekem már tök8.

Csak annyit akarok mondani, hogy köszi a lehetőséget, 1,5 évig modi lehettem, úgy hogy viszonylag fiatal is vagyok. Remélem nagy baromságot nem csináltam ez idő alatt.

Már régebben is gondolkodtam rajta, hogy lemondok. Néha már tehernek éreztem a sok barom miatt. Ez most úgy tűnhet, hogy a legnehezebb időszakban hagyom itt a cuccost, de hát ez van. Ma pár dolog nagyon nem tetszett, emiatt döntöttem úgy, hogy befejezem.

Kicsit nyálasra, meg hosszúra sikeredett, aztán még csak nem is kivégzésre megyek :D

Na szóval kösz még1x és sok sikert a továbbiakban, remélem hamar megoldódik ez a cucc is, meg a fórum színvonala újra az egekben lesz 8)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.26. 21:44:59

Részemről oké Enríke.

greckivel nem hsizem hogy lenne gond, egészen eddig nem volt ilyen megnyilvánulása (hogy most egyetértek-e vele vagy nem azt hagyjuk). Viszont Csongornál kéne tisztázni pár dolgot. Mi számít olyan dolognak, ami miatt repül. Eddig senkinek sem volt gondja a stílusával, elfogadtuk ilyennek és tegyük hozzá, hogy az egyik központi ember, akit nagyon sokan bírnak, én is. Azt meg ne akarja nekem senki beadni, hogy a szabályok rá is. Eddig akkor miért nem? Csongornak nem olyan hangnemben kellett vna válaszolni Homérnak, de én Godjonzen oltásával teljesen egyetértek, tudniillik az egész fórumnak tele van a t.ö.k.e vele.
Megváltozni nem fog, ezt garantálom. Ugyan úgy meg fogja mondani a véleményét a maga módján ha úgy gondolja. Mint már megszoktuk. Namármost akkor hogy engedjük vissza, ha utánna rögtön a bannolását kéri Homér, mert a szabályok? :roll:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.26. 21:35:07

Na, srácok...

Először is: Csongor szerintem tudja jól, hogy hülyeséget csinált, mikor a két reálos gyereket elkezdte minden hozzászólásuk után cseszegetni. Mert semmi szükség erre, szólnia kellett volna, hogy hé, mi lenne, ha búcsút intenének a fórumnak... stb. Az meg baj, hogy nem tudom pontosan mennyire volt súlyos a dolog, pontosan miket szólt be, mert rengeteg minden törlésre került... Egy.

Kettő. Rhynn/Homér : részedrőll sem volt jó lépés amit csináltál. Mert, én magamtól szerintem nem bannoltam még senkit (legalábbis nem emlékszem) - ha meg kellett, akkor volt, hogy én vetettem fel, mindig vártam rá reakciót, ha más vetette fel, akkor is vártam, hogy valaki megerősítse. Mert ennek ez a rendje. Ellenben te állandóan egyedül döntesz mindenben, alig volt rá példa, hogy szóltál volna, mielőtt végrehajtottál volna valamit. És ezt én többször is elmondtam, hogy ez így nem oké.

Szóval, lehetséges, hogy Csongor tényleg rászolgált a bannra, mert cigányozott, meg más baromira nem ide illőt írt. De előtte tényleg beszéljünk róla, még akkor is, ha magától értedődő, annyira egyértelmű a dolog. És akkor nem lett volna ez az egész népfelbolydulás...

Nos, amit javaslok, mert valamit muszáj.

- Vagy mindenkit visszaengedünk, vagy senkit sem. Én az előbbi mellett voksolok. Csongort is, Greckit is, raulreált, gudjonzent is. Ezentúl bármi szabályelleneset is csinálnak, végleg repülnek.

- Rhynn, vonj be minket az ügyes-bajos dolgokba.

Pont. Várom a reakciókat.

Most ez így hirtelen jött, lehet kihagytam valamit,de mindegy.

Szerk.: A fórumos topic elejét archívba teszem, szerintem jobb mielőbb elásni a nyomokat, hogy megnyugadjon már végre mindenki.
Andris
Adminisztrátor

2008.01.26. 21:00:59

Naasszondjahogy:

Nekem biztos kell emésztenem meg olvasgatnom hnapig a dolgokat, de jó lenne rövid úton megbeszélni majd a dolgokat, és rendbetenni.
Kár h sok dolog állítólag törlésre került... :roll:
Mindenesetre Kérdésesk topic már nyugi lesz, így lezárva főleg. (majdnem kinyitottam :lol: abban a pillanatban akartam kb. lezárni... )

Ésés... jólenne ha Általánost is olvasnának az urak, Sharky meg Én is hozzászóltunk, de már már kezdenek elavulni, pedig még nem is olvasta őket senki.
- József Attila
Lezárt