Csak röviden akkor válaszolnék az engem ért vádakra.
Eurobarca Blog: valóban én kérvényeztem, hogy legyen, szerintem be is jött az olvasók egy jó részének, kivéve néhány embernek, akik abba is bele tudtak kötni.
A Real Madrid elleni mérkőzés óta (amihez kapcsolódóan kb 6-7 bejegyzés született) szerintem továbbra is uborkaszezon van. Lejátszottak jópár rendkívül unalmas mérkőzést (kettő kupameccsen el is aludtam), leigazolták Puertát, Iniesta hosszabbított, amiről terveztem is írni, amint valami hír kijött volna azon kívül, amit a pár soros hírbe le lehetett írni. Közben felhajtottam Varga Tamást, aki megcsinálta a Barcelona SC-s cikket. Másról nem volt miről írni. Nincsenek transzferpletykák, Ronaldinho nem játszik, Messi játszott már pár percet. Samu kinn van az Afrika kupán, még arról is írtok. Mondj egy témát, amiről lehetett volna újat írni. Na ezért nem született idén, csak 1 cikk, meg kettő volt félkészen. Mellette elkezdtem dolgozni és egy zűrös vizsgaidőszakon is túl vagyok.
Közben elolvastam kb. 9 ilyen-olyan módon hozzám eljuttatott bejegyzést, mindegyiket visszaküldtem, részletes indolklással, hogy min kellene változtatni, hogy kimenjen. Foglalkoztam vele eleget.
És többek között azért nem tisztelem meg azokat, akik ezt megcsinálták, mert azok folyamatosan a szememre hányják, hogy mit, hogyan írok.
A tegnapiakról:
Reggel kitiltottam egy embert, akinek stílusa erősen közösségromboló volt. A mai napot is elnézve (vártam ,hogy mi lesz, mielőtt írok) azt látom, hogy a moderátorok egy része szerint (Boixos, Enrique, Z.Iván). Vito és Leomessi19 új forog, ahogy a szél fúj, tegnap még hülye voltam, ma meg már belefér.
Drigo elfogult és valamit jelez a következő hozzászólása:
Perrero: A visszaszólásért jogos volt a bann, de nem szabadott volna Homérnak kötekedni, főleg nem személyes ellentét miatt, ergo ne legyen bann
Mi az, hogy nem szabadott volna kötekednem?lehet, hogy komoly szövegértési problémáid vannak (szerintem nem, csak el se hiszed amit írok, mert a két kitiltott barátodnak hiszel, akármit hazudnak)
raulreal: már többször leírtam a véleményem, bann 1000 és egy évre
GoDJonzen: úgyszintén, bann itt elég a 999 plusz két év
Ő volt az, aki személyes sértettsége miatt kérte GJ kitiltását. Amikor írtam neki, hogy nem, megírta, hogy akkor egyenként kitörli az összes hozzászólását, s neki is állt. Erre passzívra tettem GJ-t és megállt a törléssel. (Vajon merre van az a hozzászólása?)
A vádak közül csak annyira reagáltam, hogy én egy engem komprommitáló hozzászólástból sem töröltem ki semmit. Amit grecki állít, hogy megszerkesztettem a hozzászlóásait, így van, minden nemű "menj a k.u.rva anyádba" részt kiszedtem belőle, ez valóban nekem sértő.
Grecki tiltása nem volt feltétlen helyes, őt nem is egy hétre tiltottam, csak kikapcsoltam a hozzászólási lehetőségét, mert túlment minden határon. Remélem még nem tűnt el a beidézett hozzászólása. Nem írtam ki a moderálásba, hogy ki lett tiltva, egy szót sem ejtettem róla. Gondoltam délután visszakapcsolom.
Miután kikapcsoltam Perrero-t, a kis hülyegyerek a nagy eszével meg Saviola haverjával elkezdtek minden létező topicban engem szidni, hogy hogy merem. Erre bekapcsolódott Zozzy (aki szerintem így alkalmatlan a moderátori szerepkörre), azzal, hogy majd úgyis jön Enrique és visszahelyez mindent, majd jött Drigo, hogy gyerünk, szidjuk Homért, mert ezt tette. Ez nem moderátorhoz méltó dolog. Grecki ettől el is szált, "belefutott az én általam kihelyezett késbe" - (csak hogy Drigo még tovább fokozza ellenem a hangulatot).
Akkor Iván kommentjei:
két napon keresztül folymatosan írtam ide, hogy Perreroval gond van. Mindösszesen annyit kaptam, Drigotól, aki ebben a témában nem beszámítható, hogy hagyjam úgy ahogy van, ő ilyen, s ettől szép a fórum.
Ákost nem tudtam elérni (úgy gondoltam, hogy ő az, akinek jelen helyzetben a véleményére figyelnem kellene), így viszont egy személyben döntöttem Perrero letiltásáról, amikor aznap reggel 10 hozzászólását kellett kitörölnöm és másodszor küldött el privátban az anyámba, hogy miért törlöm őket.
GJ-nek is írtam, azt írta péntek este, hogy megpróbál változtatni. Persze nehéz úgy, hogy írsz, hogy jól mennek az új hondák, s az a válasz, hogy ne szólj be te népművészeti cserépedény.
Nem időnként teszem tiszteletem, Szeptember óta folyamatosan itt voltam, nem keveset. Az elmúlt 8 évben (az extra.hu-s időket is beleszámítva) egyszer hiányzotam 4 hónapot, egyszer 6-ot.
De ha csak a megújult honlapot nézzük, az akkor itt lévők nagy része már nincs a fórumban, nem bírták a stílust.
Adminként megsértettem 1 felhasználót, aki szerint attól nagy ember, hogy PSZF-re jár. Azzal a mondatommal, hogy "nem vele fogok közgazdaságtanról beszélni". De akkor ha már azt mondom, hogy ő közgazdasági nóbeldíjat érdemel, akkor is megsértődött volna.
Ill. megkérdezte, hogy miért baj az, hogyha folyamatosan értelmetlen és értelmezhetetlen dolgokat írnak, miért szorítom őket szabályok közé? Erre mondtam ,hogy nyitok egy ovi sarkot, ahol 50-es IQ alatti hozzászólásokat is lehet írni.
EBBE MI A LEALACSONYÍTÁS?
erre elkezdte beszerkeszteni a saját hozzászólásait, mindjárt más értelmet nyert, én meg folyamatosan szedtem ki a káromkodásokat. Egyszer pedig rossz gombot nyomtam, s a hozzászólásának egy része elveszett, 95%-a megmaradt idézetként, s máris ugrált, hogy én eltűntetem a saját dolgaimat, hogy ne tűnjek bűnösnek.
Harmadszor: van benne valami. Próbáltam tenni valamit, nem volt igény rá.
Ötödször: pontosan tudom a dolgok fontossági sorrendjét. Az eurobarca eddig 4-5. helyen volt az életemben, ez többet nem lesz így.