Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arra is gondolj, hogy ennyi emberből hány fogja kifizetni a 80 ojrót és hány fogja a feketepiacon megvenni.akkor már csak 3,750,000 db-ot kell eladniuk
Félgőzzel játszanak.lui1698 írta:Csak most értem haza. A 2. félidőt már én is nézem. Kíváncsi vagyok mit alkotnak Madridék.
Amúgy az 1. játékrészben milyen képet mutattak Roncikáék?
Hát igen, velünk is ez volt a baj a második félidőben, meg hát azért a Realnak félni valója sincs, azt hiszem ha mondjuk bekapnának egy gólt akkor se lenne gond, kicsit megráznák magukat azonnal betalálnának.marci. írta:Nincs is miért letámadni ,mert eddig 1 büdös nagy nulla..Hát Benzema eddig nem valami veszélyes pedig az előszezonban nagyon jó volt, de eddig valamért nagyon nem megy neki.
Kár az első perces gólért,nagyon megnyugodtunk..
Nincs is miért letámadni ,mert eddig 1 büdös nagy nulla..Hát Benzema eddig nem valami veszélyes pedig az előszezonban nagyon jó volt, de eddig valamért nagyon nem megy neki.
A második félidőt szerintem megnézem, csak hogy képet kapjak úgy nagyjából az idei Madridbóldanikaa10 írta:Azt leszámítva, hogy kb. fog még 3 gólt minimum kapni a Xerez szimpatikus kis csapat.
Nem volt csúnya, bár a védelem is benne volt.Barcaman14 írta:Egyébként szép gól volt?ferninho írta:na 1:0 már a Realnak![]()
CR gólt rúgott
Egyébként szép gól volt?ferninho írta:na 1:0 már a Realnak![]()
CR gólt rúgott
Ez oylan teórija amit a Budapest TV használ(t)sjd írta:ha 80 euróval számolunk mezenként, akkor már csak 3,750,000 db-ot kell eladniukdanikaa10 írta: Ha a mezekből vissza jön 300 millió pap leszek.![]()
Azaz elég ha minden 1867. ember vesz belőle a világon. Magyarul: egy nagyobb faluban egy kiscsávó vesz egy CR9 mezt és mehetsz a teológiára
![]()
![]()
szerk.: ha van 26 ember aki a "Ne szavazz!"ra szavazott, akkor a 15 szavazat Garayra nem olyan nagy gáz
Ennyi erővel Riberynek is be lehetne írni, de én itt arra akartam rávilágítani, h volt 26 ember, aki látta kiírva, h "ne szavazz!", és pont erre szavazott.marci. írta: Azt a ne szavazzt be lehet irni Xabi Alonsonak
Szerintem annyian simán vesznekakkor már csak 3,750,000 db-ot kell eladniuk
Azt a ne szavazzt be lehet irni Xabi Alonsonakszerk.: ha van 26 ember aki a "Ne szavazz!"ra szavazott, akkor a 15 szavazat Garayra nem olyan nagy gáz
ha 80 euróval számolunk mezenként, akkor már csak 3,750,000 db-ot kell eladniukdanikaa10 írta: Ha a mezekből vissza jön 300 millió pap leszek.![]()
Ha a mezekből vissza jön 300 millió pap leszek.marci. írta:Bizony nem.Reméljük veszik rendesen a CR,Kaká mezeket.Az nem kevés azért.
Nagyon remélem hogy csőőődbe fog menni a Real Madrid nem nyernek semmit idén!!!!Undorito amit müvelnek!!Amig máshol éheznek őkk 400millio kölcsönt csakugy hiphop felvesznek!!Van ahol nem midnig van étel az asztalon ezt jegyezzétek meg!!!!!
Bizony nem.Reméljük veszik rendesen a CR,Kaká mezeket.Az nem kevés azért.
A 21. század legjobbja meg a Barca lesz.adrenalin88 írta:
Ez nem jótékonysági intézmény és nem is vöröskereszt, ez a 20. század legjobb csapat a REAL MADRID! Ha megtehetik költenek és kész!