Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem fog.kovinho írta:Na ennek örülök/örülnék, sztetek játszani fog Romában?noname írta:Ha jól fordítom és persze a translate.google is,akko Giuly 4 milláért 3 évre a Romáé.Hurrá
Nem tudom, de ha átadólistás, akkor nem hiszem, hogy sok. Úgy hallottam, hogy Drethéért valami 12 millió eurót kér a klubja, ennek sztem max. a fele lenne Del Horno, vagy még annyi sem.noname írta:Most ha minden igaz,akkor Drenthére van nagy esélyünk.DEl Horno nem lenne rossz, de kb mnnyibe kerülhet
Én sem, de én nagyon örülnék neki, mert naqgyon kedvelem.Evilgrim írta:Nem hiszem,hogy megvennénk...Atesz írta: Ha ez igaz, akkor én azonnal lecsapnék rá, hiszen mindenki tudja mire képes, ha egészséges. Sylvát is kidobnánk a francba, és ismét lehetne a rotáció a bal szélen Abidallal együtt.
![]()
Sztem nem kerülne most sok pénzbe.
Nem hiszem,hogy megvennénk...Atesz írta: Ha ez igaz, akkor én azonnal lecsapnék rá, hiszen mindenki tudja mire képes, ha egészséges. Sylvát is kidobnánk a francba, és ismét lehetne a rotáció a bal szélen Abidallal együtt.
![]()
Sztem nem kerülne most sok pénzbe.
Még itt ezért nem tartunk, lásd a cikkben az EurobarcánChriss írta:úgy néz ki Gyulát lepasszoltuk a Romának.![]()
ha jól értem(kezdetleges a spanyol tudásom) 4 milko + 1 ha BL-t érő helyen végeznek jövőre a bajnokságban.
Csak már a Romának se kell.Tim írta:
Persze tudok,még Saviola-ról is tudok..Tim írta:Lehet pár hónap múlva,velünk együtt örül a váltásnak!Gondolom a többi igazolásról(Abidal,Milito),tudsz?Illetve pletykálnak,Drenthéről is..
Csak már a Romának se kell.Tim írta:Röviden összefoglalva,"három szék közül"a pad alá esett..Evilgrim írta:Valaki megmondaná mi történt ebben a 2 hétben mert nem voltam itthon,és nemtudom mi történt...Chivu-val mi lett?Úgy fest marad Rómában.