Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VIII.Henrik írta:Úgy látszik a fenntartók is felfigyeltek rá.Tim írta:Szandi,nem lett kicsit túl nagy ez az avatar?!![]()
Úgy látszik a fenntartók is felfigyeltek rá.Tim írta:Szandi,nem lett kicsit túl nagy ez az avatar?!![]()
Igaz. Havi 7 ójró.Kluivertinho írta:Azért nem teljesen ingyen...barca99 írta:Köszi, de ingyen töltöm, full sebességgel...
Azért nem teljesen ingyen...barca99 írta:Köszi, de ingyen töltöm, full sebességgel...
Mozitopicban kb 2 hónapja írtam,h én hogy szedtem le pár nap alatt a 24 összes évadát,mindössze 3-4 száz forintért,sms cucc....szntem megéri nagyon! Keress vissza,ha nem találod írj püt,és segítek...(persze ha érdekel a téma)barca99 írta:Oké, mostmár nekem is jó. Szedem a 24 S01E01-et.Slither írta:Nekem simán megy minden, most szedtem le a Sean Kingston albumot.barca99 írta:Ti sem tudtok semmit leszedni rapidshare-ről? Nekem egyetlen egy rapidos link sem jön be, még a rapid főoldala sem...
Oké, mostmár nekem is jó. Szedem a 24 S01E01-et.Slither írta:Nekem simán megy minden, most szedtem le a Sean Kingston albumot.barca99 írta:Ti sem tudtok semmit leszedni rapidshare-ről? Nekem egyetlen egy rapidos link sem jön be, még a rapid főoldala sem...
Nekem simán megy minden, most szedtem le a Sean Kingston albumot.barca99 írta:Ti sem tudtok semmit leszedni rapidshare-ről? Nekem egyetlen egy rapidos link sem jön be, még a rapid főoldala sem...
Baj? Dehogybaj... Kurt a legjobb.a legeslegjobb. R.I.P.Slither írta:Mi a baj ezzel?Szandi írta:Kurt?ultrasur írta:Bp naon szép idő van![]()
![]()
![]()
Az aláírásodban!
![]()
Kurt (L)
![]()
Nemtom én még élekPrimitive írta:Nálunk Vajdaságban már besötétedett, odaát?:D