Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyan, semmi gond, csak sokat olvasok, és bennem maradtak a becézgetések, meg ezek aaaa... Nevek. Így... Tudod.Kluivertinho írta:Jah, dehogynem, csak úgy írtad be Los és az én nevemet, mintha ismernél valahonnan. Bocsi, félreértettem.frustrat írta:Nem tudom... Nem hinném, hacsak nem Szombathelyen laksz, vagy nem Győrbe jársz egyetemre. Miért? Nem szólíthatlak Kluinak? Ez esetben bocsánatot kérek.
Úristen!!! Varga Tamásnál? Na ez az, amit nem akartam. Ha nála rossz az első benyomás, akkor utálni fog örökre, ha jól ismertem meg itt a fórumon.kovinho írta:Hát igen, de mondok jobbat, Varga Tamásnál is.![]()
Jól írtad. Varga Tamás, Te, Ronaldinho&Barca és én.frustrat írta:Üdv! Négyen? Téged tudtalak, Varga Tamást is tudtam. Ki a negyedik rajtam kívül, ha szabad kérdeznem?
Nem lehet mindenki Falco drukkerfrustrat írta:Őőőőő... Nem éppen. Nem szeretem a kosárlabdát. Amúgy meg inkább Körmend, mint Falco. Most tudom, hogy Sharkinhonál el is vágtam magam, de ez van.![]()
Jah, dehogynem, csak úgy írtad be Los és az én nevemet, mintha ismernél valahonnan. Bocsi, félreértettem.frustrat írta:Nem tudom... Nem hinném, hacsak nem Szombathelyen laksz, vagy nem Győrbe jársz egyetemre. Miért? Nem szólíthatlak Kluinak? Ez esetben bocsánatot kérek.
Hát igen, de mondok jobbat, Varga Tamásnál is.frustrat írta:Őőőőő... Nem éppen. Nem szeretem a kosárlabdát. Amúgy meg inkább Körmend, mint Falco. Most tudom, hogy Sharkinhonál el is vágtam magam, de ez van.kovinho írta:Nocsak még egy Falco drukker.
Üdv! Négyen? Téged tudtalak, Varga Tamást is tudtam. Ki a negyedik rajtam kívül, ha szabad kérdeznem?Sharkinho írta:Nocsak, még egy szhelyifrustrat írta:Nem tudom... Nem hinném, hacsak nem Szombathelyen laksz, vagy nem Győrbe jársz egyetemre. Miért? Nem szólíthatlak Kluinak? Ez esetben bocsánatot kérek.![]()
Már négyen vagyunk
Nocsak, még egy szhelyifrustrat írta:Nem tudom... Nem hinném, hacsak nem Szombathelyen laksz, vagy nem Győrbe jársz egyetemre. Miért? Nem szólíthatlak Kluinak? Ez esetben bocsánatot kérek.
Nem tudom... Nem hinném, hacsak nem Szombathelyen laksz, vagy nem Győrbe jársz egyetemre. Miért? Nem szólíthatlak Kluinak? Ez esetben bocsánatot kérek.Kluivertinho írta:Ismerlek?frustrat írta:Ejjj!! Nem mintha eddig nem olvasgattam volna szívesen a fórumot, de most még kellemesebb így, hogy Los és Klui avatara fel-fel tűnik egy-egy oldalon![]()
![]()
![]()
Ismerlek?frustrat írta:Ejjj!! Nem mintha eddig nem olvasgattam volna szívesen a fórumot, de most még kellemesebb így, hogy Los és Klui avatara fel-fel tűnik egy-egy oldalon![]()
![]()
![]()
Köszi! Hihhhetetlenül örülök! És hihhetetlenül megnyugodtam!Saviola írta:Gratula.!
Ment egy pü!barca99 írta:Itt kérdezte vki, hogy nem tudunk-e letölthető, magyar ALF részeket? Aki magára ismerer dobjon egy pü-t.