Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Így se fognak sokat együtt játszani(főleg a védelem). Remélem a pool vhogy továbbjut.Game90 írta:Már majdnem kiment a fejemből, hogy BL van![]()
Liverpool - Chelsea
Első meccs: 0-1.
Játékvezető: Mejuto González.
Várhatő kezdők:
Liverpool: Reina - Arbeloa, Carragher, Agger, Riise - Pennant, Mascherano, Xabi Alonso, Gerrard - Crouch, Kuyt.
Chelsea: Cech - L. Diarra, Essien, Terry, A. Cole - Makelele, Lampard, Mikel, J. Cole - Drogba, Kalou.
Tippem: 1-1.
A meccset a Viasat3 adja.
Netán ez lenne azozsimiki írta: Bezoony,nem volt semmi,megvan vhol eredeti (angol) kommenttel annak a meccsnek az összefoglalója,nem semmi spíííker
Bezoony,nem volt semmi,megvan vhol eredeti (angol) kommenttel annak a meccsnek az összefoglalója,nem semmi spíííkergrecki írta:Szerintem erről a párharcról beszél, amikor idegenben kikaptak egy nullra, aztán otthon kettő nullás hátrányba kerültek. Vagyis négy gól kellett a továbbjutáshoz, amiből hármat asszem az utolsó 10 percben lőttek, az utolsót meg asszem Maccarrone a 9x-ik percben...el fuero írta: Semi-final: Steaua B.-Boro 1-0 Boro-Steaua B. 4-2
Szerintem erről a párharcról beszél, amikor idegenben kikaptak egy nullra, aztán otthon kettő nullás hátrányba kerültek. Vagyis négy gól kellett a továbbjutáshoz, amiből hármat asszem az utolsó 10 percben lőttek, az utolsót meg asszem Maccarrone a 9x-ik percben...el fuero írta:Semi-final: Steaua B.-Boro 1-0 Boro-Steaua B. 4-2VictorValdes19 írta:tavaly a boro is igy menetelt aszem nem a padlóról állt fel
Boro útja a kieséses szakasztól:VictorValdes19 írta:tavaly a boro is igy menetelt aszem nem a padlóról állt fel
tavaly a boro is igy menetelt aszem a padlóról állt felGame90 írta:Ha az elején betudnak találni, akkor még bármi lehet. De én azért az Espanyolt esélyesebbnek tartom.Raziel írta:én láttam már sokmindent a fociban,a werder is megudja verni 3-0ra otthon az espanyol-t,kevés esély van rá,sőt semmi,de jo csapat a werder.a másik oldalon remélem a sevilla döntős lesz.
Sevilla meg sztem valahogy legyőzi az Osasunát és bejut a döntőbe. Bár nehéz meccsre számíthatnak.
Ha az elején betudnak találni, akkor még bármi lehet. De én azért az Espanyolt esélyesebbnek tartom.Raziel írta:én láttam már sokmindent a fociban,a werder is megudja verni 3-0ra otthon az espanyol-t,kevés esély van rá,sőt semmi,de jo csapat a werder.a másik oldalon remélem a sevilla döntős lesz.
Azért idén nem hiszem,hogy sokkal gyengébb lenne ott a színvonal,mint SpanyolbanLos Banditos írta:Nem gondoltam volna, hogvy a Bréma ennyire gyenge lesz, de ezis tükrözi a Bundesliga színvonalát.
A Sevilla hátránya még könnyen ledolgozható.Remélem sikerül is nekik.![]()
EspanyolGame90 írta:Végeredmények![]()
Espanyol - Werder 3-0Sztem eldőlt a továbbjutás.
Osasuna - Sevilla 1-0
Számomra óriási meglepetés ezGame90 írta:Nem rosszak a meccsek![]()
Espanyol - Werder 2-0A Bremen kapusát most állították ki.
Osasuna - Sevilla 1-0![]()
61. perc környékén tartanak a meccsek.
remélem énis hogy spanyol döntő lesz,a BL-ben pedig angol döntők várok.Los Banditos írta:Hajrá Espanyol & Sevilla!
Osasuna - SevillaZozzy 5 írta:Hogy is vannak a párosítások?