Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
socio66

2009.09.22. 17:46:13

Én szurkolok annak,hogy szoros legyen a bajnokság,legyen együtt végig a két csapat,legyen élet-halál harc a két Clásico!
Játssza a Bl-döntőt a két spanyol csapat,legyen a spanyol a legerősebb,legszínvonalasabb,legnagyobb sztárokkal tűzdelt bajnokság Európában!
Én ennek szurkolok,természetesen minden porondon katalán győzelemmel a végén.
Jobb érzés egy jó Madridot megelőzni,legyőzni,mint egy 'gyengét'.
Én így látom.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.22. 17:42:12

mess2009 írta:én úgy látom a Real most a "sok lúd disznót győz " állapotban van, annyi világsztárt össze lapátoltak, hogy 90 perc alatt valamelyik mindég betalál!
a nagyszámok törvénye alapján bizonyára lesz azért más csapat is aki megállítja őket, de alapvetően ezt az évet a két egymás elleni meccs fogja eldönteni. az tény hogy még az elején vagyunk , de MOST nemigen lehet tárgyilagosan mást jósolni!
Na igen szerintem is erről van szó, ha nem jön a játék akkor is annyi sztár van most, hogy egyszerűen nem látok esélyt arra, hogy egy meccset megússzanak gól nélkül az ellenfelek, ami ugye ránk is igaz azért. :)

Ezért is vesztett annyit a rangjából a spanyol bajnokság, mer a végére igazábol csak a Real és a Barca küzd a címért.

Egyértelmű, hogy a BL lesz a döntő, hogy ki hogyan teljesít ebben az évben.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2009.09.22. 17:39:28

én úgy látom a Real most a "sok lúd disznót győz " állapotban van, annyi világsztárt össze lapátoltak, hogy 90 perc alatt valamelyik mindég betalál!
a nagyszámok törvénye alapján bizonyára lesz azért más csapat is aki megállítja őket, de alapvetően ezt az évet a két egymás elleni meccs fogja eldönteni. az tény hogy még az elején vagyunk , de MOST nemigen lehet tárgyilagosan mást jósolni!
kristop
Entrenador del Barça

2009.09.22. 17:28:52

Rivaldo11 írta: Joggal. Tripla, egy rakat saját nevelés, laza hatos a bernabeuban...
Ahhoz képest, hogy nálatok sokan még a 2002-es- csapatotokra csöpögnek...( ami messze volt a triplától.)
azért akkor még ért valamit a spanyol bajnokság.
House
Entrenador del Barça

2009.09.22. 17:26:23

Majd meglátjuk fiúk, majd meglátjuk. :wink: Mi addig élvezzük Messi mesterjátékát a meccseken. Ti addig nézzétek a történelem könyveket! Na bye!
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.09.22. 17:07:49

marci. írta:
Az aranylabda gálára remélem visz zsepit, nehogy elbőgje magát hogy nem ő nyer.
Neked se ártana néha mikor elcsöppensz a tavalyi csapattól... :)
Joggal. Tripla, egy rakat saját nevelés, laza hatos a bernabeuban...
Ahhoz képest, hogy nálatok sokan még a 2002-es- csapatotokra csöpögnek...( ami messze volt a triplától.)
Rivaldo-A Legnagyobb.
zsuni
Capitá del Barça

2009.09.22. 16:59:54

Azokhoz sehogy.
csakhogy itt az volt a lényeg, hogy idén semmivel sem mutatott többet a blben és bajnokságban a barca.
Ebbe kár belekötni.Megnyerték?Meg.Ők voltak a legjobbak?Ők.
nem kötöttem bele semmi ilyesmibe, csak néha ha visszaolvasnátok még 2 hozzászólást..
soha ne mond/írd, hogy soha

Már bocs, de kiragadni egy részmondatot ilyen [auto_cenzúra]ág, mint amit én is csináltam, gyerekesség itt kezdődik
Ha meg akarok érteni amit írtam akkor értsd meg, ha nem tudod, akkor nőjj fel
oké
hölör
Jugador del Barça

2009.09.22. 16:55:20

zsuni írta: soha
soha ne mond/írd, hogy soha

Már bocs, de kiragadni egy részmondatot ilyen [auto_cenzúra], mint amit én is csináltam, gyerekesség itt kezdődik
Ha meg akarok érteni amit írtam akkor értsd meg, ha nem tudod, akkor nőjj fel
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
marci.
Jugador d'estrella

2009.09.22. 16:54:52

Ez olyan Ronaldos, 3. forduló de ő már gól király akar lenni, nem ám örülne, hogy Van Nisterlrooy visszatért (igaz vissza is sérült. ) Most pedig támadhatnak a Realosok ezért, kiváncsi vagyok ki mivel fog jönni.
1.Csak 1 feltételezés , hogy igy volt.
2.Ronaldo ilyen,ő akar lenni a legjobb,legszebb ,legokosab.Ezt elfogadjuk,csak igy érhetünk el eredményt.A sértődés meg szerintem nem igaz. :)
Természetesen hitelt vesz fel.
Érdekes figura lehetsz,ha neked ez ennyire poénos.Nincs semmi gond se a hitellel,tök hétköznapi.Mo 70%-a abból él.. :roll:
No, abból a 4ből 3olyan védhető volt,mint a pinty.
3?Melyik is? :shock:
Egy olyan Messi-Ibra gól nem volt idén, ami kapus hiba volt.
Most úgy őszintén.Ki nem tojja le?Tényleg ezen kell vitatkozni,hogy a kapus bepotyázta?Megadták.Ha CR lő 30 ilyet ,akkor is ő lesz a gólkirály,és mindenki tesz rá,hogy potyák.
Az aranylabda gálára remélem visz zsepit, nehogy elbőgje magát hogy nem ő nyer.
Neked se ártana néha mikor elcsöppensz a tavalyi csapattól... :)
bocs, de ez hogy jön az idei bajnoksághoz és blhez?
Ebbe kár belekötni.Megnyerték?Meg.Ők voltak a legjobbak?Ők.
Ez most idén is kijár nekik.Megdolgoztak azért ,hogy ilyen "habi" kupákat nyerjenek.Követni kell az ő példájukat!
csakamadrid
adrenalin88
Barça B

2009.09.22. 16:53:49

Ti ilyenkor nem nevettek magatokon?:D:D Ronaldo 4/6... 6 góljából 5 kapus baki :D:D jolvan gyerekek :D Valakinek hibáznia kell hogy gól szülessen egy meccsen. Ibra 5 km/h-ás lövései is bementek, akkor ki hibázott? Jézusom emberek..
Kép

" Ha a test szenved, a lélek virágzik! "
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.09.22. 16:43:17

zsuni írta:
Adnak. Játszhattunk az európai, és a spanyol szuperkupáért, majd decemberben jöhet a klub vb.
Eddig 5 tróófea. Meglesz a hatodik is.
Azokhoz sehogy. De a kérdés nem ez volt, hanem az, hogy ebben a szezonban adnak e címeket a tavalyi sikerekért. Adnak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
zsuni
Capitá del Barça

2009.09.22. 16:40:38

Adnak. Játszhattunk az európai, és a spanyol szuperkupáért, majd decemberben jöhet a klub vb.
Eddig 5 tróófea. Meglesz a hatodik is.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.09.22. 16:38:30

zsuni írta:
Azt hiszem mi már bizonyítottunk tavaly...
tavaly? arra adnak címeket?
Eddig 5 trófea. Meglesz a hatodik is. Céer meg nem maximalista, hanem egy hisztis kis kancsó. Az aranylabda gálára remélem visz zsepit, nehogy elbőgje magát hogy nem ő nyer.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.09.22. 16:41:42-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
zsuni
Capitá del Barça

2009.09.22. 16:28:24

Zsuni,

Mielőtt osztod az észt, olvass !
1.ingyen van
2.nem leszel nevetséges Smile

ui: ne mondatokat idézz, szöveget egyben, és úgy rájöhetsz hogy mit írtam.

Igen. Barcelona játszott az Interrel,ATM-el.

Illetve a kapusokra. Mondtam én,hogy attól jó egy kapusa,hogy "világválogatott"-e?
De nem bakiztak ...

Annyit mondtam. Nevetségesek voltak. 4gólból 3 védhető volt, csakis a kapusokon múlott,hogy bement.

Azt is mondtam,hogy a Messi vagy Ibrahimovic által lőtt gólok egyikse sem volt köszönhető kapushiábank, Ronaldo góljai közül 3-mal ellentétben.

Sőt, írtam,ha úgy lő egy szép gólt,hogy a kapusnak köze sincs hozzá, emelem a kalapom.
tessék.
interrel? 0-0. és egy halálgyenge atleticoval. eddig a bajnokságban és a blben nem mutatott többet a barcelona és kész. megnyerték a szuperkupákat, ami jó dolog, gratulálok, de ez már nem számít.
szerintem a 4-ből csak 2 lett volna védhető. renan egyik gólról sem tehetett.
igen, a barcelona egyik találata sem volt kapushiba, ott a védelem korcsolyázott, (atma) mint kiscsikó egy takonydombon. de mindez rohadtul nem számít.
tavaly? arra adnak címeket?
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.22. 16:09:04

Zsuni,

Mielőtt osztod az észt, olvass !
1.ingyen van
2.nem leszel nevetséges :)

ui: ne mondatokat idézz, szöveget egyben, és úgy rájöhetsz hogy mit írtam.

Igen. Barcelona játszott az Interrel,ATM-el.

Illetve a kapusokra. Mondtam én,hogy attól jó egy kapusa,hogy "világválogatott"-e?
De nem bakiztak ...

Annyit mondtam. Nevetségesek voltak. 4gólból 3 védhető volt, csakis a kapusokon múlott,hogy bement.

Azt is mondtam,hogy a Messi vagy Ibrahimovic által lőtt gólok egyikse sem volt köszönhető kapushiábank, Ronaldo góljai közül 3-mal ellentétben.

Sőt, írtam,ha úgy lő egy szép gólt,hogy a kapusnak köze sincs hozzá, emelem a kalapom.

Szövegértés.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.22. 16:08:21

zsuni írta:
Kikkel játszott eddig a Real?
Xerez,Depor, Espanyol

Hát nem túl acélos ellenfelek.
mintha a Barcelona olyan acélos csapatokkal találkozott volna eddig.

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
zsuni
Capitá del Barça

2009.09.22. 16:05:57

Xerez,Depor, Espanyol

mintha a Barcelona olyan acélos csapatokkal találkozott volna eddig.
Főleg a kpausokon röhögtem. Ronaldo lőtt ezen a héten 4gólt ugye?
igen mind2 kapus szánalmas, bezzeg az atletico a getafe és a gijon kapusa világválogatott.
ert mondjuk például Messi nem csinálna ilyet egy 4-0 vagy 3-0-ás meccsen
szerintem se, de ezt miért kell negativ tulajdonságnak beállitani. maximalista. tudom, ez magyarországon ismeretlen fogalom, mert mi a beletörődést örököltük
levproff
Director del Fútbol

2009.09.22. 15:55:22

Perrero írta:
danikaa10 írta:Az AS szerint Cristiano kissé sértődötten hagyta el a pályát a 79. percben (Van Nistelrooy állt be helyette), ugyanis szeretne idén is gólkirály lenni, és Messi például a 94. percben talált be. Hasonlóan viselkedett, amikor még a Manchester United játékosaként Anelkával vetélkedett a gólkirályi címért.

Ez olyan Ronaldos, 3. forduló de ő már gól király akar lenni, nem ám örülne, hogy Van Nisterlrooy visszatért (igaz vissza is sérült. :?) Most pedig támadhatnak a Realosok ezért, kiváncsi vagyok ki mivel fog jönni. :wink:
szerintem Ibrahimovic, Messi, Forlán, Agüero, Torghelle, Drogba, stb.. is gólkirály akar lenni... most komolyan ebbe kell belekötni :?:
Azért az szerintem teljesen más..Mert mondjuk például Messi nem csinálna ilyet egy 4-0 vagy 3-0-ás meccsen(nem tudom mennyi volt akkor)amikor már 2gólt lött..szerintem.Nem azon volt a lényeg,hogy gól király akar lenni..Mert sztem a világ összes focistája az akar lenni ..
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.22. 15:49:37

Perrero írta:
szerintem Ibrahimovic, Messi, Forlán, Agüero, Torghelle, Drogba, stb.. is gólkirály akar lenni... most komolyan ebbe kell belekötni :?:
Ki ne akarna az lenni? De Messi besértődne ha lehoznák?
Kép
Devid16
Jugador d'estrella

2009.09.22. 15:46:53

most nem is azt mondta hogy én leszek az első 3om legjobb góllövő spanyol országban.szóval tiszta jófej volt :D amúgy meg Messi, Cr, Villa meg talán Zlatan lehet ott a végelszámolásnál...
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.22. 15:46:41

Xerez,Depor, Espanyol

Főleg a kpausokon röhögtem. Ronaldo lőtt ezen a héten 4gólt ugye?
2bl 2 liga.

No, abból a 4ből 3olyan védhető volt,mint a pinty.
Nem mindig lesz ekkora mázlija, aztán majd ha már 3hete nem jönnek be ezek a mákos gólok, és Ibra vagy Messi 3-4góllal előtte fog járni, majd lekonyul a vigyor az arcáról...

Ja , max eladjta a Castilla-t , és abból fedezi a gólkirályi címet perez mester. :P :twisted:

Madridisták pedig. Jöhettek nyugodtan. Egy olyan Messi-Ibra gól nem volt idén, ami kapus hiba volt.

Ha egy ATM-nek, Sevillanak, valencianak Villarrealnak Lő olyan gólt,mint Messi lőtt hétvégén (1.) , akkor kalapom megemelem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2009.09.22. 15:53:20-kor.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.09.22. 15:42:26

danikaa10 írta:Az AS szerint Cristiano kissé sértődötten hagyta el a pályát a 79. percben (Van Nistelrooy állt be helyette), ugyanis szeretne idén is gólkirály lenni, és Messi például a 94. percben talált be. Hasonlóan viselkedett, amikor még a Manchester United játékosaként Anelkával vetélkedett a gólkirályi címért.

Ez olyan Ronaldos, 3. forduló de ő már gól király akar lenni, nem ám örülne, hogy Van Nisterlrooy visszatért (igaz vissza is sérült. :?) Most pedig támadhatnak a Realosok ezért, kiváncsi vagyok ki mivel fog jönni. :wink:
Perez elintézi, hogy céronaldo edzésen szerzett találatait vegyék számításba a góllövőlista elkézítésekor. Így tuti a cím. Ha máshogy nem, majd picit megkeni azokat, akik döntenek a kérdésben. hogy honnan veszi hozzá a lóvét?
Természetesen hitelt vesz fel. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.22. 15:38:50

Capon írta:
Erről jut eszembe hol lehetne megnézni ki mennyi gólt lőtt idén?
pl. itt, bár csak az első 5-öt. :?

http://goal.com/en/news/12/spain-football-news
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2009.09.22. 15:36:31

Erről jut eszembe hol lehetne megnézni ki mennyi gólnál jár az idei szezonban?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2009.09.22. 15:39:22-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lezárt