varga tamás írta:Kedves Rumig: ha a Dream Teamet szeretném csak akkor most nem izgatna a csapat, nem nézném a meccseiket. Úgy gondolom, hogy a Cruyff-féle garnitúra igenis lehet mérce a mindenkori Barca előtt, és minden további nélkül lehet hozzájuk hasonlítani az utódokat.
Amikor meg 4. és 6. helyen végewztünk, akkor elég lehangolt voltam, de betudtam annak, hogy a kispadon van Gaal ült, akit nagyon nem kedveltem - főleg a második regnálása idején, amikor csupa hollanddal álltunk fel. De, gondolom számodra sem a 4-6. helyek a mérvadók?
Hát a meccsek közbeni kifakadásaid szerint nem is nagyon nézed a meccseket, csak az első 20-30 percet.

Nekem persze mindegy, te dolgod, az is lehet, h nem is szoktál elkapcsolni (mint tegnap), csak ezt írod.
Most meg Rijkaard ül a kispadon, akit szintén nem kedvelsz, tehát betudhatod neki a gyengébb játékot, de ne felejtsük, mióta Rijkaard van, ez az első gyengébb szezon (03-04 őszi része is, de az az összeszokás ideje volt). Nem az a helyzet, h évek óta semmit nem nyer a csapat, mint Van Gaal uccsó éve , Serra Ferrer, Rexach, ismét Van Gaal, majd Antics idején, tehát nekem furcsa a türelmetlenséged. Ráadásul valószínű, idén is nyerjük a bajnokságot! De azért igazad adok abban, h lehet, ha én is láttam volna a Dream Teamet, én is többet várnék. Én pl. anno örültem, h Rexach legalább 4.-nek behozta a csapatot, ezzel kiharcolva a BL-indulást, te gondolom negatívabban áltál hozzá az akkori eredményekhez.
De azért nem biztos, h a valaha volt legsikeresebb korszakhoz kell viszonyítani, a magyar válogatott esetén is röhej lenne, ha az Aranycsapathoz viszonyítanánk a mostanit, arról nem is beszélve, h a foci alaposan megváltozott, akárcsak a 90-es évekhez képest is. Nem sok csapat van manapság, amely egyszerre szépen és eredményesen is játszik. Azt hiszem, ha így nézzük a mai csapatokat, nem lehet okunk a panaszra.