Az előbbi Ronaldo-féle szabit a Zürich kapusa benyalta...

És ezt te onnan a kis székedből találtad ki?barcafan0911 írta: Szerintem ha nincs a kiállítás akkor is ilyen nyomi lett volna villareal. Egyáltalán nem komoly ellenfelek már. A real játéka meg nem egy nagy szám, a Barca mellet elbújhatnak. Amint találkoznak majd egy olyan csapattal ami tud és akar is focizni, akkor majd koppannak egyet. Egy angol csapat még mindig felmosórongyot csinálna belőlük.
Szerintem ha nincs a kiállítás akkor is ilyen nyomi lett volna villareal. Egyáltalán nem komoly ellenfelek már. A real játéka meg nem egy nagy szám, a Barca mellet elbújhatnak. Amint találkoznak majd egy olyan csapattal ami tud és akar is focizni, akkor majd koppannak egyet. Egy angol csapat még mindig felmosórongyot csinálna belőlük. Másrészt az sem mérvadó hogy elől vannak a bajnokságban, hiszen tulajdonképpen a Barcán kívül nincs komoly ellenfél a ligában. Láthattuk hogy még a tavalyi reál is semmi játékkal elverte a teljes mezőnyt. Sajnos a la liga már olyan mint a skót bajnokság, adott kettő főszereplő és 18 statiszta.Mikaos írta:A kiállítás óta nem nézem a Real-meccset.
Azzal a céllal ültem le, hogy először e szezonban egy viszonylag komolyabb ellenféllel kell megküzdenie a Realnak, és kíváncsi lettem volna, hogyan boldogulnak vele.
Erre ez a lúdtalpas kacsa () már az elején bevágott egy gólt, majd utána meg kiállították azt a makit a Villarrealból. Elrontották az esti meccs-hangulatomat...
![]()
![]()
Sajnos nem tudtam meg, ami érdekelt.
Mikor lesz legközelebb, amikor a Real nem egy Zürich-hel, vagy nem egy Xerez-zel játszik?
Köszi az infót.Barcaman14 írta:A bajnokságban a 6. fordulóban a Sevilla otthonába látogatnak. Luis Fabianóék azért elég kellemetlen ellenfelek.
A bajnokságban a 6. fordulóban a Sevilla otthonába látogatnak. Luis Fabianóék azért elég kellemetlen ellenfelek.Mikaos írta:Mikor lesz legközelebb, amikor a Real nem egy Zürich-hel, vagy nem egy Xerez-zel játszik?
ferninho írta: szélen úgy fut el hogy állóhelyzetben cselezget...
ember, nézzed már a meccset légy oly szíves...
Ronaldo folyamatosan kettesével-hármasával cselezi ki az embereket...
szélen úgy fut el hogy állóhelyzetben cselezget...Ronaldo magát szórakoztatja a cseleivel,80%-a öncélú,álló helyzetben történik...
kanty írta: Teljesen jogos volt a kiálitás. Mintha egyesek sportágat téveszettek volna.![]()
Amúgy ez a Villareal elég gyenge. Többet vártam tőlük.
Úgy látszik, h hozza kell szokjunk az ilyen mecsekhez.
A két nagy túlságosan jó, magasan kiemelkednek a PD mezőnyéből.
Teljesen jogos volt a kiálitás. Mintha egyesek sportágat téveszettek volna.danikaa10 írta:
Közbe kiállítanak egy Villarealos, na asszem valahol, itt dőlt el a meccs.
most erre mit lehet írni....???gekkodan írta: Perez amúgy megint jól összerakta a kezdőt, Guti kezdett középpályán....Ha piacképes csapatot akarnék építeni, akkor ez a kancsó már valszeg elég régen Valladolidban focizna.
ezt meg külön visszaolvastam neked és ez teljesen viccnek szánta a fórumozó akik az értelmesebbikek közé tartozik... sőtNa igen nagy formában van, most megy Madridistán, hogy ki az a Messi? Laughing Meg hasonlok.
Barca is egy hulla ATM-el játszott.Barcaman14 írta:El kell ismerni remek formában a portugáldanikaa10 írta:Ronaldo góljával vezet a Real a 3. percben, szép gól volt nagyon.Más kérdés hogy nem éppen a legjobb állapotban lévő Villarealal találkozik a a Madrid!