Olimpia 2012
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Fura egy meccs volt ez.De az amerikaiaknak szerintem jót tett ez.Látható volt, amit már emlegettem párszor, hogy lesz(nek) olyan meccsek, amikor erőlködésbe fog átmenni az USA játék az egyszerűség miatt, ez ma bekövetkezett, de a végére gyors ritmusváltás, s megnyerték.Litvánokat valahol sajnálom valahol meg nem.Mert amikor szépen, türelmesen összeszedetten játszottak megvoltak a dobóhelyzetek, könnyebb kosarak, szép pontok, de sokszor nagyon kapkodva bután játszottak.Ma még nyerhettek is volna, egy igazi vezér kellett volna, meg jóval kevesebb hiba.
Nagy következtetéseket nem kell levonni, az igazi tánc az egyenes kieséses szakaszban kezdődik, de jó erőpróba volt, s az amcsik kaptak egy kis helyrerázó "pofont" hogy a hakni Tunézia meg Nigéria meccseken kívül, bizony azért oda kell tenni magukat rendesen, mert akármennyire minimális az esélye a többieknek, azért mindenki őket akarja megverni, s vannak csapatok mint a brazil, argentin, orosz, spanyol, amelyikben egyéni képesség terén is vannak remek spílerek, s ha nem megy úgy az USA külső dobása, meg erőlködnek, akkor meglehet őket szorongatni (10-15 pont körülre reálisan).
Nem kis mentés volt, mondjuk libero, ez a dolga 
Nagy következtetéseket nem kell levonni, az igazi tánc az egyenes kieséses szakaszban kezdődik, de jó erőpróba volt, s az amcsik kaptak egy kis helyrerázó "pofont" hogy a hakni Tunézia meg Nigéria meccseken kívül, bizony azért oda kell tenni magukat rendesen, mert akármennyire minimális az esélye a többieknek, azért mindenki őket akarja megverni, s vannak csapatok mint a brazil, argentin, orosz, spanyol, amelyikben egyéni képesség terén is vannak remek spílerek, s ha nem megy úgy az USA külső dobása, meg erőlködnek, akkor meglehet őket szorongatni (10-15 pont körülre reálisan).
Lehetett érezni ez leszvisca el barca írta:röplabdázó kiscsaj mekkorát mentettminden összefoglalóban benne lesz...
![]()
http://www.nemzetisport.hu/olimpiai_szt ... re-2158349

- visca el barca
- Presidente del Barça
röplabdázó kiscsaj mekkorát mentett
minden összefoglalóban benne lesz...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Problem?FtcSikiHun írta:most ti az m2n nézitek az ismétlést? mert a meccset fél órája adta le élőbe az m1

Lemaradtam róla, most bepótoltam

Amúgy nem volt rossz meccs, a legvégén csúnyán hengereltek az amerikaiak.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
most ti az m2n nézitek az ismétlést? mert a meccset fél órája adta le élőbe az m1 

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Én örülök hogy végre megszorongatják Lebronék golyóit, mert a Nigériaiak elleni meccset végig se néztem annyira bosszantott hogy minden bement. Nem szurkolok senkinek ezen a tornán a kosárlabdán belül, szóval én a jó meccseket szeretem, és ez az, legalábbis azzá teszik a Litvánok. Persze lehet most nekem jönni, hogy ez mióta jó, mind2 csapat sokat hibázik, de a szoros meccs az nálam mindig jó 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én inkább azon bosszankodok, ekkora spílerekkel olyan játékot lehetne hozni, amihez nem tudnak hozzászagolni, s látható ha nem mennek úgy a külső dobások, erőlködnek csak befelé akkor az ellenfél ám feltud jönni.
S nem csak az hogy nem tudnak hozzászagolni, de tudatos szép játék lenne.Ne mond azt, hogy szórakoztató, hogy leindításnál megy 2 csapattársad halál üresen de Anthony rádob egy triplát....És persze nem megy be, ez inkább birka játék mint szórakoztató, s van még ilyenből jó pár.
Chandlerrel teljesen más az amcsik játéka, ő a statok nem mutatják de nagyot melózik elől-hátul és mikor fent van 1-1ből is kevesebb van, tök jók akkor
Jók a besegítései, elől meg adja folyamat a zárásokat.
Most a litvánok is átmentek kapkodóba.
Na de majd nem írok a támadásukról 1 betűt sem, megígérem!!!!
Knézy túlreagálja, igaz remekel a litván csapat, de ők nagyon sokszor iszonyat buta hibákat csinálnak, így meg nem lehet, főleg nem USA ellen.Helyén kell kezelni ezt, utolsó negyedben elindulnak, s egy idő után megint esni fognak a kosarak.
S nem csak az hogy nem tudnak hozzászagolni, de tudatos szép játék lenne.Ne mond azt, hogy szórakoztató, hogy leindításnál megy 2 csapattársad halál üresen de Anthony rádob egy triplát....És persze nem megy be, ez inkább birka játék mint szórakoztató, s van még ilyenből jó pár.
Chandlerrel teljesen más az amcsik játéka, ő a statok nem mutatják de nagyot melózik elől-hátul és mikor fent van 1-1ből is kevesebb van, tök jók akkor

Most a litvánok is átmentek kapkodóba.
Na de majd nem írok a támadásukról 1 betűt sem, megígérem!!!!
Knézy túlreagálja, igaz remekel a litván csapat, de ők nagyon sokszor iszonyat buta hibákat csinálnak, így meg nem lehet, főleg nem USA ellen.Helyén kell kezelni ezt, utolsó negyedben elindulnak, s egy idő után megint esni fognak a kosarak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.08.04. 17:38:02-kor.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
szakmailag persze nem egy nagy valami amit előadnak,de az emberek 98% kb azért nézik őket,hogy szórakozzanak. ezt meg megkapják tőlük.
nekem csak az a "bajom",hogy nagyjából mindegy meccsük ilyen,mert annyira magasan a többiek felett vannak,ezért felesleges dünnyögni rajta,hogy nincsenek figurák,kidolgozott támadások.
Arra majd ott lesznek a C's meccsei ősztől
nekem csak az a "bajom",hogy nagyjából mindegy meccsük ilyen,mert annyira magasan a többiek felett vannak,ezért felesleges dünnyögni rajta,hogy nincsenek figurák,kidolgozott támadások.
Arra majd ott lesznek a C's meccsei ősztől

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezzel mind egyet értek, amit írtam igaz az összesre az első bekezdésedre gondoltam, csak te szépen kifejtettedmiihii írta:
A "segítség" részhez meg nem tudok mit mondani,ez benne van,ahogy mindig is benne volt,mindenkinél.Ilyen ez a popszakmaÉs amikor odaáll a "szintén zenészek" közé és egy rövid távon,ahol minimális a javítás lehetősége, mégis ritka,h nem ő nyer (gyakran láthatóan kieresztve a végén) ,az mutatja,h a segítségen kívül azért nagyon tud vmit.
Aztán ezt vki szereti,vki nem,de ettől függetlenül mindenkinek látnia kell

Én nem csípem nem ismétlem 25re miért nem

szerk:Nekem aztán teljesen mindegy hogy nyernek, de ha elülök meccset nézni valamit szeretnék belőle tanulni is és kevés értékelhető dolog van náluk támadásban!!!De azért engedtessék már meg nekem, leírjam miket gondolok a játékukról és amikor jó azt is mindig leírom, amikor gyenge azt is.Milyen játékot szeretek???Hát az mondjuk annyira nem játék, ha emberekről eldobálom a triplát, meg 1-1 megy folyamat.
Ha unalmas, bocsánat.
Viszont most van sansz hogy váltanak

És váltottak is, nem csak ritmust, de most azért a játékuk is más

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.08.04. 17:24:46-kor.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Bob egyébként nem mindegy milyen játékkal gyalázzák porba a világot?
Miért kell ezt az állandó negatív dolgokat leírni,minden USA meccs kapcsán? úgyse fog megváltozni a játékuk,ebben a legerősebbek,ezt erőltetik,teljesen evidens. majd ha baj lesz (amit kétlek),vannak akkora zsenik,hogy váltsanak.
Tényleg nem támadás,meg tudom,hogy milyen típusú játékot szeretsz,de ezt az amcsiktól nem lehet elvárni. egyszer egyszer egy adott meccsszituban igen.
de ezért fanyalogni mindig,kicsit unalmas már.
Miért kell ezt az állandó negatív dolgokat leírni,minden USA meccs kapcsán? úgyse fog megváltozni a játékuk,ebben a legerősebbek,ezt erőltetik,teljesen evidens. majd ha baj lesz (amit kétlek),vannak akkora zsenik,hogy váltsanak.
Tényleg nem támadás,meg tudom,hogy milyen típusú játékot szeretsz,de ezt az amcsiktól nem lehet elvárni. egyszer egyszer egy adott meccsszituban igen.
de ezért fanyalogni mindig,kicsit unalmas már.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- miihii
- KHAL
Sztem azért is ilyen szeretetreméltó a bohóckodása,mert amíg mondjuk a többiek feszült,koncentrált arccal állnak oda a rajtgépbe,addig ő még az utolsó pillanatokban is a "közönségnek játszik",mintha nem is egy döntőben szerepelne. Lazán odamegy,grimaszolgat,majd a legjobbakkal az oldalán,könnyedén repeszt egy brutálisat,aztán máris folytatja a műsorozást. És ez a lazaság,komolytalankodás teszi még kiemelkedőbbé,h nem görcsöl meg feszeng,hanem a teher alatt hatalmasra nő a pálma és még vicces is közben.Bob_Marley írta:Köszönöm az átfogó magyarázatot miihii
Számomra nagyon antipatikus figura, pont a komolytalansága miatt, de az biztos róla szól minden mostanság akár pozitív, akár negatív dologban, úgyhogy valamit tudhat.Pl ugye 9:58De én ezzel kapcsolatosan maradok a klasszikus 10 alatt csak valami "segítséggel" lehet futni.S ez igaz az összesre, ezért sem szeretem az atlétikát, meg az úszást.
De egy Olimpián kötelező megnézni a 100at, 400at, maratont stb klasszikus számokat
szerk: Serena kivégezte Sharapovát, teljesen megérdemelten nyerte a döntőt az amerikai.
Ez is vmilyen szinten elismerésre méltó,mert ilyen téteknél,ilyen elvárások mellett ahogy meg tudja őrizni a lélekjelenlétét és ezt a bohóckodást,hatalmas mentális tartást,összeszedettséget sugall.
A "segítség" részhez meg nem tudok mit mondani,ez benne van,ahogy mindig is benne volt,mindenkinél.Ilyen ez a popszakma

Aztán ezt vki szereti,vki nem,de ettől függetlenül mindenkinek látnia kell

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na sokat "fanyalogtam", de most mikor az USA védekezik és Litvánia támad, na az igazi kosárlabda
A litvánok szépen keresik a dobóhelyzeteket, az amerikaiak, meg odaérnek.Chandler blokkja talán az eddigi legszebb pillanat volt, amit láttam az kosár Olimpiáról.Mondjuk olykor meg visszafutni azért luxus védekezésbe, s csak lötyögnek vissza Jamesék 
Támadásban továbbra is a nézhetetlen 1-1zés megy az amcsiknál, de ez megszokott.Bár az elején mikor Chandler fent volt, legalább 2 támadást összeszámoltam, mikor nem egy ember beviszi 4en körbe állják a triplát volt, hanem Chandler (miután nem triplás
) szépen adott több elzárást is, voltak kettő-kettők.Azok szép kosárral zárultak is, ebből kellene több 

Támadásban továbbra is a nézhetetlen 1-1zés megy az amcsiknál, de ez megszokott.Bár az elején mikor Chandler fent volt, legalább 2 támadást összeszámoltam, mikor nem egy ember beviszi 4en körbe állják a triplát volt, hanem Chandler (miután nem triplás

Sokadjára mondom: Serena Williamsnek évek óta a férfi mezőnyben kellene indulnia.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Köszönöm az átfogó magyarázatot miihii
Számomra nagyon antipatikus figura, pont a komolytalansága miatt, de az biztos róla szól minden mostanság akár pozitív, akár negatív dologban, úgyhogy valamit tudhat.Pl ugye 9:58
De én ezzel kapcsolatosan maradok a klasszikus 10 alatt csak valami "segítséggel" lehet futni.S ez igaz az összesre, ezért sem szeretem az atlétikát, meg az úszást.
De egy Olimpián kötelező megnézni a 100at, 400at, maratont stb klasszikus számokat
szerk: Serena kivégezte Sharapovát, teljesen megérdemelten nyerte a döntőt az amerikai.
Számomra nagyon antipatikus figura, pont a komolytalansága miatt, de az biztos róla szól minden mostanság akár pozitív, akár negatív dologban, úgyhogy valamit tudhat.Pl ugye 9:58

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.08.04. 16:22:57-kor.

- miihii
- KHAL
Kézenfekvő: a világ legjobbja.Bob_Marley írta:Bolt mitől ilyen népszerű???Szabó Gábor is ilyet mondott, ő mentette meg a sportágat???Ez mondjuk elég költői túlzásnak érzem vannak atlétikai számok, amiket "kötelező" megnézni s ez nem csak a 100 méter.
Én nem nagyon szeretem, ismerem az atlétikát, de azért a fontos számokat én is megnézegetem, s pl Bolt a kifejezetten antipatikus kategóriába tartozik nálam, a gyerekes viselkedésével.
Ez már önmagában elég rajongót vonzana ahhoz,h brutális népszerűségről beszéljünk.Viszont ő kiegészíti ezt a bolondozásaival,grimaszolásokkal,stb... Egyedi a stílusa és ez is maga mellé állítja az embereket,mert többségünk szereti az ilyen csodabogarakat.
Valamint ki is szolgálja az embereket,mert tőle mindig lehet egy nagy dobásra számítani és többnyire teljesíti is az emberfeletti teljesítményekkel,ahogy nyomja le a saját csúcsait,amikkel szenzációs időeredményeket töröl el. Michael "Karótnyelt" Johnson anno űridőket repesztett és neki is sok követője volt,mert üde színfoltként volt jelen a sprintszámokban.Aztán ez a jamaikai srác átírt minden rekordot és ő az új király.A világ leggyorsabb embere

9.6 alatt futja a 100-at. Ennyi idő alatt ekkora távot még lifttel sem teszek meg

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez a tollaslabda mekkora királyság 
Azt hittem "pötyögnek", aztán aki hibázik ott a vége, de olyan ütések vannak, hogy....
Zseniális.
Oroszok nagyon jók amúgy, de egyet értek Gameel Ibaka sokat ül, meg Navarro sérülése hátráltatja nagyon a spanyolokat.Jelenleg egy sima 20-30 pontos vereség lenne.Pedig van ebben a csapatban kakaó, nagyon bízom benne összeszedik magukat s pl Ibaka tudatosan van pihentetve, mert egyértelmű tőle és Gasoléktók 110% kell, akkor lehet keresnivalója a hispánoknak USA ellen.Ott bent a festékben meg lehet őket szorongatni bőven

Azt hittem "pötyögnek", aztán aki hibázik ott a vége, de olyan ütések vannak, hogy....

Oroszok nagyon jók amúgy, de egyet értek Gameel Ibaka sokat ül, meg Navarro sérülése hátráltatja nagyon a spanyolokat.Jelenleg egy sima 20-30 pontos vereség lenne.Pedig van ebben a csapatban kakaó, nagyon bízom benne összeszedik magukat s pl Ibaka tudatosan van pihentetve, mert egyértelmű tőle és Gasoléktók 110% kell, akkor lehet keresnivalója a hispánoknak USA ellen.Ott bent a festékben meg lehet őket szorongatni bőven
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.08.04. 16:55:59-kor.

-
- aka Game90
Atlétikát annyira nem szoktam követni, ismerek pár versenyzőt, kb. ennyi, csak akkor nézem, ha nincs jobb dolgom. Férfi 100 m viszont más, az mindig kötelező, Bolt amúgy is hatalmas kedvenc
Úgy tűnik, Serena-nak sima lesz a döntő.
Most látom, hogy este lesz a magyar - spanyol kézi, sajnos nem tudom nézni
Úgy látszik az amerikaiaknak könnyebb lesz a spanyolok elleni meccs, mint gondoltuk, ha az oroszoktól (akik nem rosszak, de azért na) kikaptak...
Litvánia - USA 15:30kor kezdődik, de az M2 csak felvételről adja majd...

Úgy tűnik, Serena-nak sima lesz a döntő.
Most látom, hogy este lesz a magyar - spanyol kézi, sajnos nem tudom nézni

Néztem, mit szerencsétlenkedtek a 2., 3. negyedben, de az utolsó negyedben is vezettek 5-6 ponttal. Spanyol szöv. kap. nem erőlteti Ibaka-t most is játszott kb. 10 percet.Bob_Marley írta: Közben nézem Oroszország-Spanyolország 77-74
Ráadásul az amerikai ágra kerül a csoport második eredménnyel Spanyolország
Úgy látszik az amerikaiaknak könnyebb lesz a spanyolok elleni meccs, mint gondoltuk, ha az oroszoktól (akik nem rosszak, de azért na) kikaptak...
Litvánia - USA 15:30kor kezdődik, de az M2 csak felvételről adja majd...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Deus
- Boixos Nois
Zsolti95 írta: lehet hülyeséget kérdezek, de pl.ha Bolt vagy az ilyen kigyúrt sprinterek közül elindulna valamelyik egy maratonon ahol az ilyen kenyaiak meg hasonló nagyon vékonyak futnak ők végig bírnák a 42 km-t úgy h komoly eredményt érnek el?
nem.
Túl sok az izomzat rajtuk. Nem bírják el a terhelést, mármint a saját súlyukat egy idő után. Nem véletlenül vékonyak ezek.

Nem bírnák végig futni.PPP írta:minden bizonnyal végigbírnák valahogyan, mivel ők se csak ilyen 100 métereket futkorásznak edzésen, nekik is megvan a kilométerszámuk. de hogy komoly eredmény nélkül az szerintem biztos. eléggé besavasodnának ezek a nagy izmok.Zsolti95 írta: lehet hülyeséget kérdezek, de pl.ha Bolt vagy az ilyen kigyúrt sprinterek közül elindulna valamelyik egy maratonon ahol az ilyen kenyaiak meg hasonló nagyon vékonyak futnak ők végig bírnák a 42 km-t úgy h komoly eredményt érnek el?

Maratoni futó szám 30km felett kezdődik el. Addig "mindenki" eltud futni, de utána jön az a rész ami miatt a legnehezebb futószámnak is nevezik. Ott kijön minden az emberen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára REMY 2012.08.04. 15:16:34-kor.
minden bizonnyal végigbírnák valahogyan, mivel ők se csak ilyen 100 métereket futkorásznak edzésen, nekik is megvan a kilométerszámuk. de hogy komoly eredmény nélkül az szerintem biztos. eléggé besavasodnának ezek a nagy izmok.Zsolti95 írta: lehet hülyeséget kérdezek, de pl.ha Bolt vagy az ilyen kigyúrt sprinterek közül elindulna valamelyik egy maratonon ahol az ilyen kenyaiak meg hasonló nagyon vékonyak futnak ők végig bírnák a 42 km-t úgy h komoly eredményt érnek el?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hmmm.Fura világ ezcsababarca írta: Pont a gyerekes,laza viselkedése miatt népszerű.

Közben nézem Oroszország-Spanyolország 77-74
Britek ellen sikerült majdnem kikapni, most meg sikerült is.S ezzel az oroszok val. csoportelsők lesznek veretlenül.
Ezzel így a spanyolokra az argentinok fognak várni valószínűleg!Az úgy elég korrekt negyeddöntő lesz egyből 2 érem esélyes csapat közül 1 kipottyan.
Ráadásul az amerikai ágra kerül a csoport második eredménnyel Spanyolország

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.08.04. 15:00:13-kor.

lehet hülyeséget kérdezek, de pl.ha Bolt vagy az ilyen kigyúrt sprinterek közül elindulna valamelyik egy maratonon ahol az ilyen kenyaiak meg hasonló nagyon vékonyak futnak ők végig bírnák a 42 km-t úgy h komoly eredményt érnek el?PPP írta:ilyen rövid távon nyilván minden egyes izomnak a lehető legerősebbnek kell lenni (az ésszerű határokon belül, tehát hogy a tömeg már ne hátráltassa őket) hiszen pl a karokkal is lendületet kell nyerni. azok mozgatásához meg kell a váll, mell, hát, szóval kb minden. a hosszabb távokon elszaladgálnak a "véznább" csávók is, de ott nem is kell ilyen rövid idő alatt minden testrészedből kinyerni a maximumot. szóval nem csak a láb kell a gyorsasághoz a maximális gyorsasághoz.daffy írta:a 100as futók miért edzenek felsőtestre? annyi izomra van szükség a futáshoz?
Asafa-nak arra egy új fejre lenne szüksége.Deus írta:
Asafa -ra és Blake -ra leszek kíváncsi nagyon. Megverik -e Boltot vagy nem...
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.