Abidal visszatért

Ott lesz a Wembley-ben. Hajrá!
Akkor még csak reménykedtem benne, de most már nagyon bízom benne, hogy ott lesz, mert megérdemli! Óriási figura!barca2010 írta:Úgy tudom, hogy délután 4 kor megy be a kórházba!kakasugynok007 írta:Tényleg ma van a műtét.Hány órakor lesz?
Hajrá Abi.
Ánimó Abidal!!!
Minden jót Abi! Remélem a BL döntőn már ott leszel!
Én se feltétlen arra gondoltam, hogy kezdő, de 1-2 percet kaphat akár!Azért elég valószínű, még formán kívül van, s erőnlétileg is akadnak gondok!Úgyhogy kezdőnek szinte lehetetlen a szereplése, de az edzői stáb látja a dolgokat, Puyolt is hip-hop berakták!Fecooo írta:a katalán derbin sztem ne legyen kezdő biztos, ami biztos alapon... a spatalánok a pocsettino-érában a mostani Real Madridhoz hasonló felfogásban játszanak... lehet, h ettől függetlenül hétvégén lesz foci is és Abidal isBob_Marley írta:Remek hír, gratulálok neki a felépüléshez, s tényleg még az is lehet be fog ma állni, de hétvégén a katalán derbin még nagyobb esély van a játékára!Vamos Abi
a katalán derbin sztem ne legyen kezdő biztos, ami biztos alapon... a spatalánok a pocsettino-érában a mostani Real Madridhoz hasonló felfogásban játszanak... lehet, h ettől függetlenül hétvégén lesz foci is és Abidal isBob_Marley írta:Remek hír, gratulálok neki a felépüléshez, s tényleg még az is lehet be fog ma állni, de hétvégén a katalán derbin még nagyobb esély van a játékára!Vamos Abi