Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.22. 20:30:39

Ez hihetetlen!!!! Gratulálok Pep, sikerült elérned azt, amit akartál....Eto'o után szabadon és természetesen ugyanolyan gerincesen, mint akkor....

A teljesítményével nem szolgált rá erre a bánásmódra...a 6 kupás csapatnak egyik legfontosabb alappillére volt tavaly, és idén is amikor játszott jobbak voltunk vele....de hát a "kedvenceknek" helyet kell csinálni...és ezt gerincesen meg is oldotta mellőzésével....

Az igazolásokért meg nem a vezetőség a felelős, hanem Pep Guardiola...ő mondja meg, hogy ki kell neki és kire nem számít...Txiki csak teljesíti ezeket a kéréseket, mint egy báb. Elnézve, egyébként másra nem is lenne nagyon alkalmas, soha nem ő volt az agy a korábbi igazolásoknál sem, hanem Rosell, Soriano meg Laporta. Amióta az előző kettő nincs és Rijkaardék sem és Laporta is mással van elfoglalva azóta születnek ilyen rossz döntések....amiket egyedül Guardiola hoz meg...sajnos a 6 kupa miatt a vezetőség (Txiki) meg csak helyesel....pedig az igazolásai és döntéseinek talán 1/3-a ha jó volt....

Érdekes, hogy két csupaszív játékost kell eladni mindenáron (Eto'o és Touré) és helyettük 2 olyan ember játszik (Ibra, Busquets), akinek a pályán való küzdés-hajtás semmit sem jelent, csak a flegmáskodás meg az arcoskodás...ez ám az erősítés...látszik hogy ismét személyes döntés született, nem szakmai alapú...és ezzel az a baj, hogy nem először és nem másodszor fordul elő, mióta Pep az edző....

Jó lenne, hogyha Yaya és Pep is nyilatkoznának az ügyben, nemcsak újságok és az intelligens manager szavai alapján kéne gondolkodnunk....bár Pep hozzáállása azért ismerős folyamatot prognosztizál sajnos....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsulter 2010.05.22. 20:43:07-kor.
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.22. 20:30:38

miihii írta:
barcalaci84 írta: Pep az edző , ő neki kell eldönteni kivel szeret együtt dolgozni, és ő a saját értékeinket nagyra becsüli , ezt el kell fogadni...
Ez igaz.
De amíg Yaya a keretünk tagja,addig az adott poszton ő a legnagyobb értékünk.Sergio meg a legnagyobb lehetőségünk,Keita meg ott van...
(Tudom,h saját érték alatt a neveléseket értetted,de ha egy "külsős" nagyobb spíler,akkor lehet,h nagyobb érték nekünk.Jelenleg pedig biztos.)
valóban a saját nevelések előnyben részesítésére gondoltam, rájuk hála isten odafigyelünk, mindenki más mozdítható, főleg ha nem elégszik meg a neki szánt szereppel (akár jogosan)...
Ezt el kell fogadni, ez a filozófiája a Laporta érának...
Jövőre is a kezdőben kb 9 olyan játékos lesz aki posztján a világ talán legjobbja , a vészharang talán korai :D ...
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.05.22. 20:29:04

davidvillabest írta:Hát nehogyelmenjen Touré mert a csapat gerincéből tépnek ki egy darabot :S!
Inkább kitépik a gerincét!
més que un club
davidvillabest
Jugador del Barça

2010.05.22. 20:27:23

Hát nehogyelmenjen Touré mert a csapat gerincéből tépnek ki egy darabot :S!
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.05.22. 20:21:35

És még az is Touré mellet szól, hogy magas és egy Afrikai , szívós csávó! Muszáj itt maradnia! Keitát kell elküldeni!

Mellesleg én jelenleg csak Essient látnám arra a posztra megfelelőnek, de ő 50 M-be kerülne, és a Barcához túl rideg! Tehát szerintem Yayanak meg kéne adni amit kér, játszatni kell! Nehogy a következő év végén megsirassuk tettünket!

Kérlek Pep, győzd meg Yayat! Kérlek Drága Yaya, MARADJ!
més que un club
Balinho
Entrenador del Barça

2010.05.22. 20:17:05

Mondjuk sajnos tökre nem most kellene észbe kapni, hanem a szezon közben. Pláne ha vesszük, hogy így marad kipróbált belső középpályásunk a három posztra Keita, Busquets, Xavi, Iniesta + a fiatalok. Jelentem tavaly az volt Pep problémája, hogy nem elég bő a keret, de azóta elzavartuk Hlebet, Guddyt és most akkor jön Touré? Kit akarunk hozni a helyére?

Touré extraklasszis vkp. Érdemben pótolni másfélszeres áron tudnánk csak. Istenem olyan balf*** átigazoláspolitikánk van, hogy eszem megáll. A világ 3 legjobb VKP-jába beletartozó, belsővédőként is használható brutálalázatos Touré 25M? mi meg elköltünk 40et olyan játékosokra akiket talán soha nem látunk Barca mezben két meccsen egymás után (Henrique, Kerrison, Caceres, Csiga utóbbi kettőt ugye egy évig alig).

Mérhetetlen szomorú lennék ha ez igaz lenne...
miihii
KHAL

2010.05.22. 20:15:37

barcalaci84 írta: Pep az edző , ő neki kell eldönteni kivel szeret együtt dolgozni, és ő a saját értékeinket nagyra becsüli , ezt el kell fogadni...
Ez igaz.
De amíg Yaya a keretünk tagja,addig az adott poszton ő a legnagyobb értékünk.Sergio meg a legnagyobb lehetőségünk,Keita meg ott van...
(Tudom,h saját érték alatt a neveléseket értetted,de ha egy "külsős" nagyobb spíler,akkor lehet,h nagyobb érték nekünk.Jelenleg pedig biztos.)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
don gamper
Capitá del Barça

2010.05.22. 20:13:14

Rettenetesen sajnálnám ha elmenne Yaya!!! De!!!

Nélküle is ott vagyunk,voltunk,leszünk a legjobbak között.lehet szeretni nem
szeretni Sergi-t de egy apróság:kezdő a spanyol válogatottban illetve a világ legjobb klubcsapatában és a teljesítménye nem akármilyen.
Illetve ha jön Fabregas kell a hely és a pénz a transzferre!!

Txiki megmondta senkit nem akarunk eladni de ha valaki nem érzi jól magát:ágyőőőőő!

Sorry Touré! nélküled is mi leszünk a legnagyobbak!!!

Messi-Ibra-Villa!!!! :lol:
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.22. 20:10:52

barcalaci84 írta:Toure a legjobb vkp a világon, de a világvége hangulat azért nevetséges ....
Segio egy nagyon jó kis játékos , jövőre se fogok remegve leülni a tv elé bárki legyen is az ellenfél.
Pep az edző , ő neki kell eldönteni kivel szeret együtt dolgozni, és ő a saját értékeinket nagyra becsüli , ezt el kell fogadni...
ne haragudj már, de te is csak azt látod, h Busi kárára akarjuk, h játszon... mivel tud támadni is, irányítani is, ezért Busi mellett BŐVEN elfért volna, amikor csak Xavi volt egészséges a duóból! KEITA HELYETT KELLETT VOLNA NEKI JÁTSZANI!
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.22. 20:08:23

Toure a legjobb vkp a világon, de a világvége hangulat azért nevetséges ....
Segio egy nagyon jó kis játékos , jövőre se fogok remegve leülni a tv elé bárki legyen is az ellenfél.
Pep az edző , ő neki kell eldönteni kivel szeret együtt dolgozni, és ő a saját értékeinket nagyra becsüli , ezt el kell fogadni...
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.05.22. 20:08:11

Hunter91 írta:Nekem ezek után már csak két kérdésem van.
Miért?
Ki fogja pótolni? nekem ne mondja senki hogy Busi,mert kiröhögöm.

Ez nagyon szomorú dolog.
Főleg a Chelsea-nek nem szabad eladni,persze még biztosabb legyen a védekezésük.
Ha a Chelsea-nek adjuk akkor egy esetleges BL meccsen magunk alatt vágjuk a fát. :evil:

hatalmasat csalódtam Pepben :cry: :cry:
1: Busquets fogja pótolni, vagy Keita, vagy valaki új igazolás
2: A Chelseanél még nehezebb lesz Yayanak Essien és Mikel mellett
3: Nem Pep döntése, Touré döntött így

Mellesleg én is nagyon szomorú vagyok, a Barca egyik csillagát, az egyik legfénylőbbet veszíthetjük el!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanbarca 2010.05.22. 20:09:17-kor.
més que un club
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.22. 20:07:57

Egyébként egy olyan ember aki betegen játszott hónapokon keresztül,megérdemelné legalább azt,hogy Pep megmondja a nyílvánosság előtt,hogy nem kell nekem az a Toure gyerek elmehet ahova akar...

Köszönjük Pep, más nyakába nem tudom varrni Toure távozását.
Hunter91
Capitá del Barça

2010.05.22. 20:04:44

Nekem ezek után már csak két kérdésem van.
Miért?
Ki fogja pótolni? nekem ne mondja senki hogy Busi,mert kiröhögöm.

Ez nagyon szomorú dolog.
Főleg a Chelsea-nek nem szabad eladni,persze még biztosabb legyen a védekezésük.
Ha a Chelsea-nek adjuk akkor egy esetleges BL meccsen magunk alatt vágjuk a fát. :evil:

hatalmasat csalódtam Pepben :cry: :cry:
miihii
KHAL

2010.05.22. 20:04:25

danko94 írta:Ez a 20-25 milla csak nekem szúrja a szemem???
Dehogyis!
Ott kezdődik,h a többségnek már az eladás gondolata is szúrja a szemét,hát még ha hozzávesszük ezeket a 20-25 milla környéki "híreket".A kettő együtt így is kiveri a biztosítékot,pedig még korántsem biztos,h akármi is igaz/lesz belőle.
Én személy szerint egyedül jobban ragaszkodom hozzá sztem,mint a komplett vezérkar összesen :? Legalábbis a kifelé való kommunikálásukból ez jön le. :x
40-50 méter alatt még az agyamon sem futtatnám át a dolgot a helyükben,már ha egyáltalán hajlandó lennék átfuttatni.Nagyobb kincs ő,mint az az összeg,amiért esetleg elengedjük,ebben biztos vagyok.Ha tényleg elmegy,akkor tuti,h az ő szintjéhez képest bagóért fog.
De a remény hal meg utoljára alapon bízzunk benne,h mindenkinek megjön a jobbik esze és megegyeznek. [-o<

YAYA,KELLESZ :!:
Replay
Director del Fútbol

2010.05.22. 20:00:41

A világ legjobb védekező középpályását fogjuk eladni.
Igen, eladjuk, ez biztos, mert Pep nem ragaszkodik hozzá.
Bárkihez is kerül, az a csapat brutálisan meg fog erősödni.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.22. 19:59:07

essien mögött ugyanúgy padozni fog mint itt. akkor mi a tökömnek megy oda?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zsoltman
Jugador d'estrella

2010.05.22. 19:58:13

Abba bele gondolt már valaki, hogy milyen erős lesz a Chelsea Toureval
Megesznek minket a bl-ben!
Hama
Barça C

2010.05.22. 19:56:19

Nagyon nagy fokú butaság lenne eladni őt.Az egyik legjobb védekező középpályás aki még védőként is bevethető.Remélem hogy végül itt
marad.
danko94
Entrenador del Barça

2010.05.22. 19:53:00

Sanama írta:De ez a 20-25millió? Ez mi? Csiga többe került,aki 1évet ült a padon .
Ha mi akarnánk venni egy ilyen kaliberű játékost, 40alatt ki nem jönne.
Ezt mondom én is. Ha Txikinek annyira kell (persze tudom, hogy nem kell) akkor ne engedje el, vagy ha már megy, akkor a csillagos ég legyen az ára, hogy azért viszonylag jól járjunk. Londonban van pénz, a Citynek meg pláne...
Rinku
Director del Fútbol

2010.05.22. 19:51:09

Kellene kezdeményezni valamiféle petíciót mindenhol és elküldeni a vezetőségbe, hogy lássák be, hogy mekkora oltári nagy baromságot csinálnak... Ezzel az üzlettel a lehető legrosszabban járunk el, remélem ez egy hülye rémálom és felébredek belőle mindjárt...
Football, bloody hell. /SAF/
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.22. 19:50:09

Ha lehoztuk az idei évet Busival,ha nem. Touréval nem említhető 1 lapon.
Ahogy néhányan mondtátok a tavalyi Henryra:
"Elbírta a csapat"
Na hát igen, idén Busquetset is elbírta.

Elfogadom ha már mennie kell,de Pepre nagyon mérges leszek,tudom semmit nem számít.
De ez a 20-25millió? Ez mi? Csiga többe került,aki 1évet ült a padon .
Ha mi akarnánk venni egy ilyen kaliberű játékost, 40alatt ki nem jönne.
Fiobacci
Barça C

2010.05.22. 19:50:05

Csak pár röpke szóban reagálnék az előttem szólókra, leginkább a pesszimista-világvége hangulatúakra...

Az érvelés hatásos, ha elmegy tényleg veszít a Barca, de szerintem korán sem lesz a világ vége. És Busquets bele fog nőni a feladatba, még ha valóban nem is olyan kemény, mint Yaya. A labdaszerzés nem mindig a keménységről szól, sőt általában nem arról, inkább az ügyességről meg a labda megszelídítéséről, amiben azért Touré azért nem volt a legjobb, ő keménységével aratott, Sergi meg az ügyességével meg a fifikájával, mert azért ezek a fetrengések jócskán hoztak a Barcának lapokat -mármint az ellenfél részére. A sérülés meg bárkit elérhet, nem a keménységen múlik, genetikai adottság, hogy valakinek mennyire ellenállóak az izmai/szalagjai, illetve természetesen fejleszthető... Nem túl jó a memóriám, de nem emlékszem Busqets-sérülésre az idényben...

A Makelele-ügy pedig teljesen más volt. Ott az azért volt óriási veszteség, mert ő egyben játékszervező is volt és helyette erre sem Beckham (hol 10-es ő? egy mezei szélső, nagyon jó rúgótechnikával max. Guti pedig szerintem nemhogy a Real, de még a spanyol labdarúgás szintjén sincs. Azért tartogatják, mert a híres-neves Real-fociiskola egyetlen "játékképes" növendéke.). Nálunk pedig azért Tourénak semmi szervező szerepe sincs, megvan nekünk erre a mi Xavink... Illetve fontos különbség, hogy nálunk azért van pár védő, aki védekezik is... A Realban anno kevés volt...

Szóval még mindig azt mondom, hogy, ha menni akar, kár volna visszatartani, menjen...
danko94
Entrenador del Barça

2010.05.22. 19:47:22

miihii írta:
Bobán írta:Pénz kell a csapatnak!
Yaya jobban,mint 20-25 milla.Szerintem.
Ez a 20-25 milla csak nekem szúrja a szemem??? Ez semmi, amíg mi 2-3x osáért veszünk játékosokat, addig a legjobbakat elszórjuk aprópénzért. Elmegy Yaya 25 ért és veszünk a helyére egy gyengébb és zsákbamacska Mászkeránót 30 ért... :roll: :roll: Nem tetszik ez az igazoláspolitika nekem... :? :?
baas11
Entrenador del Barça

2010.05.22. 19:46:23

Hát ez elég saar ügy....- bár tény h nem ez volt a legjobb szezonja - és talán lehetne egy kicsit türelmesebb is.... de engem ebben az egészben még is az zavar a leginkább h ahogy Eto'o esetében most sincs "logikus" magyarázat a miért -re...illetve talán egy van, Busquets (aki ha nem barcas lenne valszeg Balotellivel kezelném egy szinten, már szimpátia alapján) nem jobb nála ez tuti ,sőt....viszont "katalán" és ez úgy látszik mindennél előbbre valóbb....kááár !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
miihii
KHAL

2010.05.22. 19:43:41

Bobán írta:Pénz kell a csapatnak!
Yaya jobban,mint 20-25 milla.Szerintem.
Lezárt