Moderálás - zárt topic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.27. 22:03:39

VT - fórum topic...

... never ends ... :|

Amúgy most mi ez a VT - Los vita ? Nem vágom .
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.27. 21:58:02

Vito írta:voltam én is cseten. láttam, h vt itt, vt ott. nem szerencsés.
törölni kell mindent
így van.

akiről meg úgy gondoljátok, látjátok, sokadszorra lőtt túl a célon: pirossal a hozzászólásába beleírni, meg itt jelezzétek a többieknek, nekem, aztán legközelebb már keményebb szankciók lesznek.

egyszer figyelmeztetünk csak mindenkit.
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.27. 21:56:41

voltam én is cseten. láttam, h vt itt, vt ott. nem szerencsés.
törölni kell mindent
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.27. 21:54:59

Enrique írta:
Drigo írta:Sűrű hetünk lesz. A fiatalokban nagyon ég a harcitűz.
Mi leszünk a keményebbek.
Én is attól tartok, hogy csak 1-2 bann fogja lejjebb lohasztani az indulatokat, nagyon kezd átmenni a dolog mindenki vs Varga Tamás, Tamást sem kell félteni, ő megmondja mindenkinek a véleményét, de miért kell mindenkinek DIREKT Őt szapulni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.27. 21:53:32

Drigo írta:Sűrű hetünk lesz. A fiatalokban nagyon ég a harcitűz.
Mi leszünk a keményebbek.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.27. 21:52:34

Vito írta:mi volt az üzenetek topicban?
Eddig DB-t néztem. De felmentem csetre és ahogy olvasgattam kezdenek elszabadulni az indultok ismét.

Los írt, hogy VT menjen csetre. Erre VT, hogy: Mióta "KUSS" a nevem, nincs Veled dolgom. Ha nem vetted volna észre, nem válaszoltam az üzenetedre. Mert nehogy már egy olyan ember, aki - a korból számítva - a gyerekem lehetne, kussolásra szólítson fel. Itt még azért, teljesen nem tartunk. Azt hiszem, bár tudom, nem nekem van igazam.

Inkább töröltem. Ezt privátban kéne. Erre VT, hogy Losnak üzenem, aztán megint valami KUSS-olásos dolog, mondom ez már főleg nem ide tartozik.

Sűrű hetünk lesz. A fiatalokban nagyon ég a harcitűz.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.27. 21:52:33

Én nem tudom miről van szó, én sem láttam.

Miért Andris, mit csinált?
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.27. 21:50:24

volt egy post, de mire olvastam volna eltűnt
Andris
Adminisztrátor

2008.01.27. 21:49:31

Vito írta:mi volt az üzenetek topicban?
őő... semmi? :)

Szerk: idegen.madridista, v mi a neve, lentebb írtam. szvsz kijárna neki a tiltás, bár nem túl aktív. Iván vagy Ákos, ha unatkoztok... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.01.27. 21:50:26-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.27. 21:48:29

mi volt az üzenetek topicban?
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.01.27. 19:30:15

Drigo írta:
Iván szerintem arra akart utalni, hogy azért mert Csongornál gyakoribbak az ilyenek, vagy neki ilyen a "stílusa", még nem tehetünk Vele kivételt.

Vagy?
Pontosan, erre gondoltam és nem csak rá igaz, mindenkire. Csak azt mondom, hogy ha kicsit túllő a célon, tehát már keményen káromkodik, vagy valakivel szemben személyeskedően támad folyamatosan, akkor nem elég kiszedni a hozzászólást, hanem rá kell szólni, hogy ezt vagy azt másként kellene. Ez még nem bannolás, inkább egyfajta nevelés.

Ha valaki ilyen figyelmeztetések után sem változik, akkor jön a megbeszélés a felfüggesztési lehetőségekről.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.27. 19:13:35

Pont ez az Dani, amit Te is mondtál. Az anyázásra stb. eddig is figyeltünk, kitöröltük és kész. De olyan sosem vetődött fel, hogy ezért kap egy hét felfüggesztést vagy mást.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.27. 19:01:22

Ezt a hsz-t nem teljesen értem :?

Ezen szerintem nem sok megbeszélni való van, mármint, azon, hogy maradhat-e káromkodás a hsz-ben, vagy sem. Ez nyilván szövegkörnyezettől függ, de anyázás, és egyébb súlyosabb káromkodás semmi képpen sem maradhat, bár erre eddig is figyeltünk. Szerintem, azért mindenki érzi, hogy mi az ami maradhat és mi az ami nem.

Iván szerintem arra akart utalni, hogy azért mert Csongornál gyakoribbak az ilyenek, vagy neki ilyen a "stílusa", még nem tehetünk Vele kivételt.

Vagy?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.27. 18:44:34

Csongorról már leírtam a gondolatom:
Viszont Csongornál kéne tisztázni pár dolgot. Mi számít olyan dolognak, ami miatt repül. Eddig senkinek sem volt gondja a stílusával, elfogadtuk ilyennek és tegyük hozzá, hogy az egyik központi ember, akit nagyon sokan bírnak, én is. Azt meg ne akarja nekem senki beadni, hogy a szabályok rá is. Eddig akkor miért nem? Csongornak nem olyan hangnemben kellett vna válaszolni Homérnak, de én Godjonzen oltásával teljesen egyetértek, tudniillik az egész fórumnak tele van a t.ö.k.e vele.
Megváltozni nem fog, ezt garantálom. Ugyan úgy meg fogja mondani a véleményét a maga módján ha úgy gondolja. Mint már megszoktuk. Namármost akkor hogy engedjük vissza, ha utánna rögtön a bannolását kéri Homér, mert a szabályok?
...és ezek miatt a kérdőjelek miatt álltam ki mellette.
volt már hsz-e a pályafutása során amit ki kellett szedni, ezt nem tagadom. de a stílusát végsősoron mégis mindneki elfogadta. nem egy olyan hsz-e nem lett törölve egészen eddig amiben csúnya szó szerepelt. Rhynn ezt most említette meg (nem egészen értem miért várt vele eddig, ha így gondolja) és most akkor mindenki megvilágosodik, hogy ja ezért bann jár? :roll: mert ha lett is már törölve trágár megnyilvánulása, tiltás mégsem került szóba sosem.
a másik pedig egyértelműen az, hogy a döntés 'magányosan' született.

a Rhynn-nek írt privijiből pedig megintcsak nem indulnék ki a mindenki által ismert szeméyles ellentét miatt Csongor és közte.

Ha úgy döntünk, hogy marad az egy hét, akkor azt mondom ok. Csak akkor tisztázzuk egymás közt és Vele is, hogy miket kell majd batartania mert már mint írtam az Ő esetében nekem kicsit homályos a kép.
Ha az élesebb nyelve sem maradhat meg (amiben akad személyes megjegyzés ha nem szimpi neki a srác) akkor a visszaengedése elég nagy kontraxt lenne. Én azt javaslom, hogy akkor a káromkodást nála is szedjük ki, persze ha nem olyan az adott hsz akkor ne vadásszuk csak azért hogy találjunk benne egy "[auto_cenzúra]" szór x-szel leírva...De én úgy emlékszek, hogy ez eddig is megvolt, ergo megint csak nem értem, hogy miről beszélünk.

Ha pedig probléma van a moderátorkodásommal (mert volt már erre utalás) akkor először engem értesítsetek.
Azt elismerem, hogy ebben a mostani helyzetben hibáztam alkalmanként. Ha úgy gondoljátok, hogy ez elég, akkor le lehet váltani. Ha nem, akkor pedig ne csippentsük bele ezt is árnyaltan ebbe az egész mostani helyzetbe.

Most pedig mindneki húzzon meccset nézni, még 15 perc!
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.01.27. 18:21:51

Drigo írta:Megértem és elfogadom, gondolom, többek között rám gondolt, de akkor már nevesíthetne is, ha Te írtad csak név nélkül, akkor nyugodtan nevesítheted, engem legalábbis.
Nem, a privátban nem voltak erre nevek említve.
Andris
Adminisztrátor

2008.01.27. 18:09:50

Már vki kiszedte előlem... idegen.madridista megváltotta a repjegyét szvsz.

Multkor is vmi hasonlót írt, akkor is töröltem. csak uszítani regelt, ez tiszta már. Ráadásul ovis.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.27. 18:00:21

Megértem és elfogadom, gondolom, többek között rám gondolt, de akkor már nevesíthetne is, ha Te írtad csak név nélkül, akkor nyugodtan nevesítheted, engem legalábbis. Csak annyit, hogyha én is köztük vagyok, akkor rhynn elég rossz emberismerő...Ugyanis ő támogatott legelőször. Ez a hát mögött áskálódás viszont nagyon emberi dolog...

Ha nem kértek a munkámból szóljatok tényleg, nem probléma, ha nem vagytok elégedettek.

Mint írtam, Csongor eddig sem tartozott a törvény felettiek igen-igen szűkös táborába (legalábbis nálam), és ezekután sem fog, de ígérem odafigyelek rá jobban, bár eddig sem siklottam át.

Az avatarja ez volt. Én nem éreztem durvának, mint ahogy azt az avatart sem, amit hónapokon keresztül használt valaki
Csongor volt avatarja

Ez volt a másik:
Másik avatar

Ha tudtam volna, hogy ez nem fér bele, akkor szólok neki(nem azért nem szóltam, mert haver), de Homér megoldotta úgyis.

Szóval én figyelni fogok rá és a többiekre is, ahogy eddig is.

A másokat kikezd részről már leírtam többször is a véleményem.

Ebben az egészben annyiban érzem magam felelősnek, hogy hagytuk, hogy ez történjen. Ugyanakkor nem gondolom, hogy én brákit is biztattam volna Homér ellenében. VT írta, hogy biztos egyetértésben hoztuk a döntést, én leírtam, hogy neméppen, erre kikezdett, hogy miért itt beszéljük ki a másikat, erre írtam, hogy az Ő hsz-ére reagáltam csak, és ott be is fejeztem a mondandóm.

Én is hibás vagyok a dologban beismerem, de ígérem, hogy ezentúl megpróbálok még jobban odafigyelni erre.

Ugyanakkor ezt az emberek mögötti sárdobálástundorító dolognak tartom. Elvégre felnőtt ember vagy, ha véleményed van, akkor azt vállald fel.
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.27. 17:47:50

Csongorral tegnap már tudadtuk ezt. ő is tisztában van vele, hogy azok a hszei nem idevalók.
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.01.27. 17:36:58

Kaptam egy Privátot Rhynntől, amiben olyan dolgok is vannak, amik nem csak rám vonatkoznak, a többségük nem új a többieknek, de vannak dolgok amiben igaza van, s ezeket mindenképpen meg kell vitatni.

Rhynn szerint sokan nem hivatottak itt a moderátorkodásra, ezzel én és Áki sem értünk egyet! Viszont, fontos lenne tisztázni, hogy mit engedünk meg egy-egy felhasználónak.

Tehát ha Csongornak tényleg bűzölgő kutyaszar van az avatarjában, az nincs rendben, s az sincs, ha másokat kikezd, indokolatlanul szivat, s ezért nem kap megrovást. Attól függetlenül, hogy kit ismer, kivel milyen a viszonya. Tehát egy kicsit nagyobb szigort elfogadhatónak tartok én is, ha ezek mind tények az ő esetében. Szóval őt is meg kell feddni adott esetben, és ez minden felhasználóra igaz. Bárki csináljon durva vagy sértő dolgot, figyelmeztetni kell, hogy ez így nem elfogadható. És ha valaki nem változik ennek hatására sem, akkor kell beterjeszteni az ügyet ebben a topicba, s megvitatni a dolgot a többiekkel. De kis pedagógiai érzékkel ez az egész könnyen megoldható és kordában tartható.

Ákival mindezt megvitattam, de kérem azért, hogy reagáljatok rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Z. Iván 2008.01.27. 17:50:09-kor.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.27. 17:17:18

rhynn írta:És nehogy már azt gondolja (vagy terjessze) bárki is, hogy én írom a listát a kockás füzetben, hogy ezt nem szeretem, ezt nem szeretem, aztán amikor alkalom van, kitiltom. Mindenki magából indul ki.
Megint sikerült megragadnod a lényeget az írásomban. Leragadsz ennél a jelentéktelen részletnél. Egyrészt senki nem gondolja ezt (én legalábbis nem), másrészt sneki nem terjeszti, csupán leírtam, hogy köztudodtt, hogy nem vagytok jóban és ez Téged legalább annyira "nem beszámíthatóvá" tesz a témával kapcsolatban, mint engem az, hogy én bírom Csongort.

De továbbra sem sikerült érdemben reagálnod a hsz-m többi részére, megint csak szúrkálódsz...Nem ilyennek ismertelek eddig.
Andris
Adminisztrátor

2008.01.27. 16:57:22

Szerintem mostmár lassan abba lehetne hagyni a dolgot...
:roll:
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.27. 16:37:56

rhynn írta: Miután kikapcsoltam Perrero-t, a kis hülyegyerek a nagy eszével meg Saviola haverjával elkezdtek minden létező topicban engem szidni, hogy hogy merem. Erre bekapcsolódott Zozzy (aki szerintem így alkalmatlan a moderátori szerepkörre), azzal, hogy majd úgyis jön Enrique és visszahelyez mindent, majd jött Drigo, hogy gyerünk, szidjuk Homért, mert ezt tette. Ez nem moderátorhoz méltó dolog. Grecki ettől el is szált, "belefutott az én általam kihelyezett késbe" - (csak hogy Drigo még tovább fokozza ellenem a hangulatot).
Te miről beszélsz? Kár, hogy törölve lett minden, mert kiváncsi lennék erre az idézetre, amiben Ákosra hivatkozok.
Ha pedig mások is úgy gondolják, hogy alkalmatlan vagyok akkor váltsatok le.

A Varga Tamással lévő jó kapcsolathoz adnák egy tanácsot: egy hete kinyalta a seggem, bocsánatot kért amiért privátban a világ legsenkiházibb kis taknyosának mondott el azért amiért modinak választotattatok (megjegyzem abban is voltak bannt érő dolgok, ha Csongor a privik miatt lett passzívvá téve). Na mind1, akkor tett egy átlátszó kis taktikai bocsikérést mivel látta, hogy sokan kiállnak mellettem.
Most pedig megint ott tart, hogy én vagyok a gerinctelen átlátszó potyaleső emberke aki ki akar Téged túrni az admini szerepkörből.
Szóval vigyázz vele...
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.01.27. 16:37:03

Megbocsáss, de sztem most már nem privátozni kellene. Válaszoltam amiket te írtál, és te most nem írsz semmit ezekre?

Azért is akartam, hogy minden nyilvánosan menjen, mert sok az érintett. Nem csak egy-egy emberről szól ez az egész.

A privátodat megkaptam, ami kettőnkre tartozik, arra ott válaszolok majd, de ezekre attól még válaszolhatnál. Arról nem beszélve, hogy számos felvetésre privátban sem válaszoltál, pedig nem lenne baj.
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.27. 15:57:48

Támogatom a döntést.

Többit privátban, ha lesz időm, 1-2 nap múlva.

És nehogy már azt gondolja (vagy terjessze) bárki is, hogy én írom a listát a kockás füzetben, hogy ezt nem szeretem, ezt nem szeretem, aztán amikor alkalom van, kitiltom. Mindenki magából indul ki.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.01.27. 15:48:13

rhynn írta:Csak röviden akkor válaszolnék az engem ért vádakra.

Eurobarca Blog: valóban én kérvényeztem, hogy legyen, szerintem be is jött az olvasók egy jó részének, kivéve néhány embernek, akik abba is bele tudtak kötni.

A Real Madrid elleni mérkőzés óta (amihez kapcsolódóan kb 6-7 bejegyzés született) szerintem továbbra is uborkaszezon van.
...

És többek között azért nem tisztelem meg azokat, akik ezt megcsinálták, mert azok folyamatosan a szememre hányják, hogy mit, hogyan írok.
Akik ezt megcsinálták az számomra Cini, akinek [auto_cenzúra] lett volna más dolga, amivel több pénzt is kereshet. Te meg ezek után egy-két hónappal azt mondod, hogy bocs, meguntam.
rhynn írta:
Akkor Iván kommentjei:
két napon keresztül folymatosan írtam ide, hogy Perreroval gond van. Mindösszesen annyit kaptam, Drigotól, aki ebben a témában nem beszámítható, hogy hagyjam úgy ahogy van, ő ilyen, s ettől szép a fórum.

Ákost nem tudtam elérni (úgy gondoltam, hogy ő az, akinek jelen helyzetben a véleményére figyelnem kellene), így viszont egy személyben döntöttem Perrero letiltásáról, amikor aznap reggel 10 hozzászólását kellett kitörölnöm és másodszor küldött el privátban az anyámba, hogy miért törlöm őket.

Nem időnként teszem tiszteletem, Szeptember óta folyamatosan itt voltam, nem keveset. Az elmúlt 8 évben (az extra.hu-s időket is beleszámítva) egyszer hiányzotam 4 hónapot, egyszer 6-ot.
De ha csak a megújult honlapot nézzük, az akkor itt lévők nagy része már nincs a fórumban, nem bírták a stílust.

Adminként megsértettem 1 felhasználót, aki szerint attól nagy ember, hogy PSZF-re jár. Azzal a mondatommal, hogy "nem vele fogok közgazdaságtanról beszélni". De akkor ha már azt mondom, hogy ő közgazdasági nóbeldíjat érdemel, akkor is megsértődött volna.

Ill. megkérdezte, hogy miért baj az, hogyha folyamatosan értelmetlen és értelmezhetetlen dolgokat írnak, miért szorítom őket szabályok közé? Erre mondtam ,hogy nyitok egy ovi sarkot, ahol 50-es IQ alatti hozzászólásokat is lehet írni.

EBBE MI A LEALACSONYÍTÁS?

Harmadszor: van benne valami. Próbáltam tenni valamit, nem volt igény rá.

Ötödször: pontosan tudom a dolgok fontossági sorrendjét. Az eurobarca eddig 4-5. helyen volt az életemben, ez többet nem lesz így.
Elég sok dolog van itt egyben, nem akarom jobban szétszedni, mert elmenne vele a nap. De veszem sorban:

Nem tudom, hogyan akartad elérni Ákit, ha írtál neki privátokat ezügyben, akkor midnenképpen van igazad. Csak azt nem értem, hogy mikor a tiltására adtad a fejed, akkor miért nem szóltál egy szót is ebben a topicban? Ahogy korábban sem tetted, mikor elkezdted átsrtukturálni az egész fórumot. Szóltunk, hogy ez csapatmunka, de te egyedül úgy döntöttél mindenben ahogy. Ez pedig így nincs rendben részünkről, hosszú távon. Szerintem érthető.

A tiltásoknál természetesen volt bizonyos tekintetben igazad, de ha te csak annyiból ítéled meg Greckit, amit neked irt vissza a hozzászólásodra, akkor megint gáz. Az pedig engem is sértett mrá konkrétan, mikor költői kérdés formájában azt írtad: "Egy ilyen ember ír cikkeket az Eurobarcán?"

Kevés ilyen olyan intelligens ember van az oldalon, mint Grecki, és azok a cikkek, amiket írt, az év legjobb cikkei voltak. Most ő is hülyeséget csinált, hogy így válaszolt neked ahogy. De pontosan ezek miatt a helyzetek miatt nem jó, hogy egyedül döntesz. Ha egyeztetnél, az egészet el lehetett volna kerülni. Abban a pillanatban, hogy tiltottad Perrerot. Ezt nem tudom, hogy előtte, mi zajlott, és a többiek miért nem reagáltak a felvetésedre.

De greckit lealacsonyítottad ezzel az 50-es IQ-s hozzászólásoddal és azzal még inkább, hogy egy "ilyen ember ír cikkeket" című mondattal. Számomra ez nem is kérdés.

A 3. pontunkra: Ha demoktratikusan próbálnád tenni, sztem mindenki jobban elfogadná.

Az 5. pontra: Te is tudod, hogy ezt nem erre írtam, hanem hogy a Blogot hagytad hátra a fórum javára. És ne mondd nekem, hogy egy hónapig nincs semmi téma, ellenkező esetben az összes blog lehúzhatná a rolót. De ez most már mind1.

Összességében sajnálom az egészet, átgondoltam a dolgokat, és úgy éreztem, akkor járunk a legjobban, ha te nem leszel Modi. És te is bevallod, hogy a 3. pontban van valami. Nyilván ennek az-az oka, hogy másként látsz dolgokat, és másként is kivitelezed az ötleteidet. Szóval ezért gondolom, hogy jobb lesz így mindenkinek a fórumot tekintve.
És ezért akartam, hogy a Blogot csináld tovább, mert ott értékes munkát tudsz végezni, sokak örömére. Az itteni vitákat pedig el lehetne kerülni.
Lezárt