Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
így van.Vito írta:voltam én is cseten. láttam, h vt itt, vt ott. nem szerencsés.
törölni kell mindent
Én is attól tartok, hogy csak 1-2 bann fogja lejjebb lohasztani az indulatokat, nagyon kezd átmenni a dolog mindenki vs Varga Tamás, Tamást sem kell félteni, ő megmondja mindenkinek a véleményét, de miért kell mindenkinek DIREKT Őt szapulni.Enrique írta:Mi leszünk a keményebbek.Drigo írta:Sűrű hetünk lesz. A fiatalokban nagyon ég a harcitűz.
Eddig DB-t néztem. De felmentem csetre és ahogy olvasgattam kezdenek elszabadulni az indultok ismét.Vito írta:mi volt az üzenetek topicban?
őő... semmi?Vito írta:mi volt az üzenetek topicban?
Pontosan, erre gondoltam és nem csak rá igaz, mindenkire. Csak azt mondom, hogy ha kicsit túllő a célon, tehát már keményen káromkodik, vagy valakivel szemben személyeskedően támad folyamatosan, akkor nem elég kiszedni a hozzászólást, hanem rá kell szólni, hogy ezt vagy azt másként kellene. Ez még nem bannolás, inkább egyfajta nevelés.Drigo írta:
Iván szerintem arra akart utalni, hogy azért mert Csongornál gyakoribbak az ilyenek, vagy neki ilyen a "stílusa", még nem tehetünk Vele kivételt.
Vagy?
...és ezek miatt a kérdőjelek miatt álltam ki mellette.Viszont Csongornál kéne tisztázni pár dolgot. Mi számít olyan dolognak, ami miatt repül. Eddig senkinek sem volt gondja a stílusával, elfogadtuk ilyennek és tegyük hozzá, hogy az egyik központi ember, akit nagyon sokan bírnak, én is. Azt meg ne akarja nekem senki beadni, hogy a szabályok rá is. Eddig akkor miért nem? Csongornak nem olyan hangnemben kellett vna válaszolni Homérnak, de én Godjonzen oltásával teljesen egyetértek, tudniillik az egész fórumnak tele van a t.ö.k.e vele.
Megváltozni nem fog, ezt garantálom. Ugyan úgy meg fogja mondani a véleményét a maga módján ha úgy gondolja. Mint már megszoktuk. Namármost akkor hogy engedjük vissza, ha utánna rögtön a bannolását kéri Homér, mert a szabályok?
Nem, a privátban nem voltak erre nevek említve.Drigo írta:Megértem és elfogadom, gondolom, többek között rám gondolt, de akkor már nevesíthetne is, ha Te írtad csak név nélkül, akkor nyugodtan nevesítheted, engem legalábbis.
Megint sikerült megragadnod a lényeget az írásomban. Leragadsz ennél a jelentéktelen részletnél. Egyrészt senki nem gondolja ezt (én legalábbis nem), másrészt sneki nem terjeszti, csupán leírtam, hogy köztudodtt, hogy nem vagytok jóban és ez Téged legalább annyira "nem beszámíthatóvá" tesz a témával kapcsolatban, mint engem az, hogy én bírom Csongort.rhynn írta:És nehogy már azt gondolja (vagy terjessze) bárki is, hogy én írom a listát a kockás füzetben, hogy ezt nem szeretem, ezt nem szeretem, aztán amikor alkalom van, kitiltom. Mindenki magából indul ki.
Te miről beszélsz? Kár, hogy törölve lett minden, mert kiváncsi lennék erre az idézetre, amiben Ákosra hivatkozok.rhynn írta: Miután kikapcsoltam Perrero-t, a kis hülyegyerek a nagy eszével meg Saviola haverjával elkezdtek minden létező topicban engem szidni, hogy hogy merem. Erre bekapcsolódott Zozzy (aki szerintem így alkalmatlan a moderátori szerepkörre), azzal, hogy majd úgyis jön Enrique és visszahelyez mindent, majd jött Drigo, hogy gyerünk, szidjuk Homért, mert ezt tette. Ez nem moderátorhoz méltó dolog. Grecki ettől el is szált, "belefutott az én általam kihelyezett késbe" - (csak hogy Drigo még tovább fokozza ellenem a hangulatot).
Akik ezt megcsinálták az számomra Cini, akinek [auto_cenzúra] lett volna más dolga, amivel több pénzt is kereshet. Te meg ezek után egy-két hónappal azt mondod, hogy bocs, meguntam.rhynn írta:Csak röviden akkor válaszolnék az engem ért vádakra.
Eurobarca Blog: valóban én kérvényeztem, hogy legyen, szerintem be is jött az olvasók egy jó részének, kivéve néhány embernek, akik abba is bele tudtak kötni.
A Real Madrid elleni mérkőzés óta (amihez kapcsolódóan kb 6-7 bejegyzés született) szerintem továbbra is uborkaszezon van.
...
És többek között azért nem tisztelem meg azokat, akik ezt megcsinálták, mert azok folyamatosan a szememre hányják, hogy mit, hogyan írok.
Elég sok dolog van itt egyben, nem akarom jobban szétszedni, mert elmenne vele a nap. De veszem sorban:rhynn írta:
Akkor Iván kommentjei:
két napon keresztül folymatosan írtam ide, hogy Perreroval gond van. Mindösszesen annyit kaptam, Drigotól, aki ebben a témában nem beszámítható, hogy hagyjam úgy ahogy van, ő ilyen, s ettől szép a fórum.
Ákost nem tudtam elérni (úgy gondoltam, hogy ő az, akinek jelen helyzetben a véleményére figyelnem kellene), így viszont egy személyben döntöttem Perrero letiltásáról, amikor aznap reggel 10 hozzászólását kellett kitörölnöm és másodszor küldött el privátban az anyámba, hogy miért törlöm őket.
Nem időnként teszem tiszteletem, Szeptember óta folyamatosan itt voltam, nem keveset. Az elmúlt 8 évben (az extra.hu-s időket is beleszámítva) egyszer hiányzotam 4 hónapot, egyszer 6-ot.
De ha csak a megújult honlapot nézzük, az akkor itt lévők nagy része már nincs a fórumban, nem bírták a stílust.
Adminként megsértettem 1 felhasználót, aki szerint attól nagy ember, hogy PSZF-re jár. Azzal a mondatommal, hogy "nem vele fogok közgazdaságtanról beszélni". De akkor ha már azt mondom, hogy ő közgazdasági nóbeldíjat érdemel, akkor is megsértődött volna.
Ill. megkérdezte, hogy miért baj az, hogyha folyamatosan értelmetlen és értelmezhetetlen dolgokat írnak, miért szorítom őket szabályok közé? Erre mondtam ,hogy nyitok egy ovi sarkot, ahol 50-es IQ alatti hozzászólásokat is lehet írni.
EBBE MI A LEALACSONYÍTÁS?
Harmadszor: van benne valami. Próbáltam tenni valamit, nem volt igény rá.
Ötödször: pontosan tudom a dolgok fontossági sorrendjét. Az eurobarca eddig 4-5. helyen volt az életemben, ez többet nem lesz így.