Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NA NE!Mr. Master írta:Húzós lesz, de nagyon! Elég kell legyen ez a nyolc pont! Én még annak is örülnék ha csak gólkülönbséggel vernénk meg őket! Milyen élvezet lenne az orruk alá dörgölni, hogy csak ennyivel nyertünk, de NYERTÜNK!!!
Itt van megint...Enrique írta:Szóval: 8 ponttal vezetünk, 11 forduló van még...
A Barca ellenfelei : Bilbao H, Depor V, Betis H, R. MADRID V, Getafe H, Malaga V, Albacete H, Valencia V, Levante V, Villarreal H, R. Sociedad V.
A Madridé: Getafe I, Malaga H, Albacete V, BARCELONA H, Levante V, Villarreal H, R. Sociedad V, Racing H, Sevilla V, Atletico M. H, Zaragoza V.
Meg lehet csinálni, MEG LEHET!!!
Bízom Rijkaardban és a csapatban. hogy hamar rendet tesznek a fejekben és a Ligát már nem engedik ki a kezükből...Enrique írta:2 lehetőség van: Vagy összedől a rendszer és ki tudja hol áll meg?!, vagy megmutatják a fiúk h ki Európa legjobb csapata igazából.
Akkor az!Csak vhogy pihenjenek 1 kicsit,biztos jól jön.redlions írta:Könnyített edzés kell, nem pihenés....Charlie írta:Kiváncsi lexek mi lex velünk ezek után a bajnokságban,Rijkaard helyében vagy 2napig pihentetném a casaptot!
C.
Könnyített edzés kell, nem pihenés....Charlie írta:Kiváncsi lexek mi lex velünk ezek után a bajnokságban,Rijkaard helyében vagy 2napig pihentetném a casaptot!
C.
Csak azért pihentetném őket hogy a nehéz sorozat előtt,ami vár ránk,egy kicsit fittek legyenek,mert ez a meccs,biztos többet vett ki belőlük mint 1 átlgaos bajnoki meccs!Mr. Master írta:Szerintem az nem jó! Mindenki azon a vereségen gondolkozna! Nem! Nekün előre kell majd tekintenünk, nem szabad most a csapatnak lelkileg összeomlani, ilyenkor kell a legnagyobb erőbedobással edzeni, hogy minél hamarbabb megfeledkezzünk erről a dologról!Charlie írta:Kiváncsi lexek mi lex velünk ezek után a bajnokságban,Rijkaard helyében vagy 2napig pihentetném a casaptot!
C.
MUNKA! MUNKA MUNKA! Ezek meg fogják hozni a sikert!
Szerintem az nem jó! Mindenki azon a vereségen gondolkozna! Nem! Nekün előre kell majd tekintenünk, nem szabad most a csapatnak lelkileg összeomlani, ilyenkor kell a legnagyobb erőbedobással edzeni, hogy minél hamarbabb megfeledkezzünk erről a dologról!Charlie írta:Kiváncsi lexek mi lex velünk ezek után a bajnokságban,Rijkaard helyében vagy 2napig pihentetném a casaptot!
C.
Sajnos mi már csak a ligára tudunk koncentrálniMelkor írta:Amondó vagyok, a héten szurkoljunk a reálnak (is) a Bl-ben (fúúj, most leköptem magam), mert akkor legalább nem tudnak csak a bajnokságra koncentrálni.........kiesni ráérnek később is![]()
Azért ennyire nem rossz a helyzet - sok az a 8 pontBrian 20 írta:nagyon kevés az a 8 pont itt hogy hogy a reál túl van a nehéz meccsein egy biztos most jobb a reál mint mi. ha a barca igy folytatja nem lesz meg az első csak a második. a csapat hullámvölgybe van 10 mérközésen több pontot hullajtot mint összel 18 meccsen félek nem lesz jó vége bár azért a sérültek lassan visszatérnek a keretbe és ha a chelsea it legyőzük hátha összeszedik magukat a fiuk hátra van még a depor valencia reál mecs idegenben
És ha tobábbjutunk a Blben akkor még tobb nehéz meccs. Bár ez legyen a legnagyobb baj hogy mondjuk hogy birjuk a Bl dontot meg a már bezsebelt bajnokság utolso fordulojátCharlie írta:Félek a bajnokság folytatásától,rendkívül nehéz meccsek jönnek,és nem kéne elfáradni,mert lassan a célegyenesben vagyunk!
C.