A Real Madrid '90es évekbeli csapatait nagyon szerettem, a Valencia ezredforduló környéki csapatát - Mendieta, Kily, Ayala, Canizares - is.
A Depor is nagyon jó volt úgy 6-7 éve.
A Barca viszont az örök szerelmem

A Real Madrid jelenét mondhatom, hogy utálom. Hiába vesz meg valaki kiváló alapanyagokat, ha nem tud főzni - ez jut róluk eszembe.

Mondjuk nagyban hozzájárul a dologhoz, a CR iránt érzett mérhetetlen unszimpátia. Rosszul vagyok, ha csak képet látok róla egy újságban.
Nagyon örülök, hogy nem a Barcába igazolt - ugyanekkora örömet fog okozni az is, ha Kimi nem tér vissza a McLarenhez, menjen rallyzni - offolás vége.
Szóval, ami még nagyon dühít:
Nagyon remélem, hogy Messinek nem kell majd 10 év múlva ugyanazt meg illetve átélnie, mint Raúlnak, hogy a szurkolók pár kivételtől eltekintve mind elfordulnak tőle és azt várják, mikor fejezi be az aktív pályafutását a Realban... Raúl sem érdemli és Messi sem érdemelné meg.
Az ilyen -magukat igazi szurkolónak nevező egyénektől - kinyílik a bicska a zsebemben!

De az emberek mind ilyenek - vagy a Real honi szurkolótábora ilyen?! - múltkoriban olvasgattam kicsit egy-két Real-os fórumon és azóta is teljesen le vagyok döbbenve, hogy olyan szurkolók, akik azokban az években születtek, mikor Raúl páylafutása elkezdődött a Realban, hogy mernek így beszélni?!
...csak mert CR kapott aranylabdát, Raúl pedig nem?!
Az élet egyik nagy igazságtalansága, hogy Raúl nem kapott, pedig....
Raúl örökre bevéste magát a Blanco-k történelmébe, de a jelenkor "nagy drukkereitől" semmiféle megbecsülést nem kap.
Ny.lják csak CR alsótestét, akkor sem lesz az a kis ...... - ide mindenki kedve szerint helyettesítsen be valami gusztustalan szócskát - egy lapon említhető sem Raúllal, sem Messivel.
Oké, a mutatói, meg a statisztikái - de ő akkor is csak egy zsoldos, ő egy csapat ikonja sem lesz.
Ha meg a Realé mégis... - ugyanezt fogom mondani, csak hozzáteszem, hogy a csapat jövője is jól el lett k.rva.
Persze jól jön a sok divatszurkoló kislány, akik mennek CRt nézni, rúgja is a gólokat, minden rendben náluk - de a csapat nem működik csapatként, az látszik. Lélektelen zsoldossereg lett a Real.