Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
El fanático
Entrenador del Barça

2009.09.24. 13:44:00

Nagyon szeretem a spanyol focit - meg az argentín focit is, de ez most mellékes.
A Real Madrid '90es évekbeli csapatait nagyon szerettem, a Valencia ezredforduló környéki csapatát - Mendieta, Kily, Ayala, Canizares - is.
A Depor is nagyon jó volt úgy 6-7 éve.
A Barca viszont az örök szerelmem :D :wink: A múltjával, a jelenével és a jövőjével együtt!

A Real Madrid jelenét mondhatom, hogy utálom. Hiába vesz meg valaki kiváló alapanyagokat, ha nem tud főzni - ez jut róluk eszembe. :roll:

Mondjuk nagyban hozzájárul a dologhoz, a CR iránt érzett mérhetetlen unszimpátia. Rosszul vagyok, ha csak képet látok róla egy újságban.
Nagyon örülök, hogy nem a Barcába igazolt - ugyanekkora örömet fog okozni az is, ha Kimi nem tér vissza a McLarenhez, menjen rallyzni - offolás vége.

Szóval, ami még nagyon dühít:

Nagyon remélem, hogy Messinek nem kell majd 10 év múlva ugyanazt meg illetve átélnie, mint Raúlnak, hogy a szurkolók pár kivételtől eltekintve mind elfordulnak tőle és azt várják, mikor fejezi be az aktív pályafutását a Realban... Raúl sem érdemli és Messi sem érdemelné meg.
Az ilyen -magukat igazi szurkolónak nevező egyénektől - kinyílik a bicska a zsebemben! :evil:
De az emberek mind ilyenek - vagy a Real honi szurkolótábora ilyen?! - múltkoriban olvasgattam kicsit egy-két Real-os fórumon és azóta is teljesen le vagyok döbbenve, hogy olyan szurkolók, akik azokban az években születtek, mikor Raúl páylafutása elkezdődött a Realban, hogy mernek így beszélni?!
...csak mert CR kapott aranylabdát, Raúl pedig nem?!
Az élet egyik nagy igazságtalansága, hogy Raúl nem kapott, pedig....
Raúl örökre bevéste magát a Blanco-k történelmébe, de a jelenkor "nagy drukkereitől" semmiféle megbecsülést nem kap.
Ny.lják csak CR alsótestét, akkor sem lesz az a kis ...... - ide mindenki kedve szerint helyettesítsen be valami gusztustalan szócskát - egy lapon említhető sem Raúllal, sem Messivel.
Oké, a mutatói, meg a statisztikái - de ő akkor is csak egy zsoldos, ő egy csapat ikonja sem lesz.
Ha meg a Realé mégis... - ugyanezt fogom mondani, csak hozzáteszem, hogy a csapat jövője is jól el lett k.rva.
Persze jól jön a sok divatszurkoló kislány, akik mennek CRt nézni, rúgja is a gólokat, minden rendben náluk - de a csapat nem működik csapatként, az látszik. Lélektelen zsoldossereg lett a Real.
Kép
sergio t
Barça C

2009.09.24. 13:42:14

szerintem felesleges a madrid játékával foglalkozni.a barca a címvédő mindenhol,csak a saját meccseire kell koncentrálnia.a realnak kell figyelnie a barcára is hisz ők a "kihívók",nekik kell bizonyítaniuk.játszhatnak jól is,rosszul is-tök mindegy.a lényeg,hogy ezt a második helyen állva tegyék.(vagy még hátrébbról)
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.09.24. 13:40:16

sergio t írta:
ferninho írta: hát igazából a gólokban egyenlő az "eredmény" csak eggyel többet rúgott a Barca
tehát mégsem egyenlő....
A gólkülönbség egyenlő... A Madrid eggyel kevesebbet kapott, mi meg eggyel többet lőttünk.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
sergio t
Barça C

2009.09.24. 13:32:13

ferninho írta:
Leomessi14 írta:Na egy gollal vezetjuk a bajnoksagot,ez az egy gol maradjon meg a bajnoksag vegeig es akkor boldogok lezunk! :lol:
hát igazából a gólokban egyenlő az "eredmény" csak eggyel többet rúgott a Barca
tehát mégsem egyenlő....
mess2009
Director del Fútbol

2009.09.24. 09:17:14

danikaa10 írta:
kristop írta:hozták ezt is, jobbak voltak, grat. csak így röviden a meccsről.

amúgy, egyedül voltam vele úgy az idény előtt, hogy olyat akar a Real játszani, mint mi? sok labdabirtoklás, játék kontrollálása, nyomás alatt az ellenfél, folyamatos letámadás.

ehelyett teljesen más. nemtudom, hogy később bejön-e ez nekik, de eddig szerintem nem találták meg még magukat.
Nyílván látták, hogy ez bejön. 8)

Amúgy meg egyre jobban aggódom a spanyol futball színvonaláért, mert azt hiszem a többi meccsen is valami ilyesmi lesz, hogy a legtöbb csapat ellen a Barca és Real már az első félidőben eldönti a meccset és akkor egy unalmas, max még1 gólos második félidőt láthatunk. :roll:
hát igen, ez az utolsó bekezdés nagyon is igaznak tűnik, egyszerűen nem látok olyan csapatot (jelenleg) amelyik eséllyel venné fel a harcot a két nagy csapattal!
ez lehet szinvonal probléma, de egyben azt is jelenti hogy egy esetleg elveszített pontnak (a nagyok részéről) óriási jelentősége lesz, azon kívül hogy egymás ellen kell majd győzniük!
ez eléggé sajátos, úgyis mondhatnám szimpla küzdelmet hozhat. azért mondom feltételesen, mert még az elején vagyunk és ez a kép válltozhat.( remélem fog is)
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.23. 22:14:02

danikaa10 írta:Amúgy szerintem, Messi és Ronaldo közt az a nagy különbség, hogy C.R olyat csinál, hogy egy helyben sarkazik egyet, és akkor már tombol a közönség. Meg áll és csinálja a bicikli cseleket.
Az igazán nagyok nem állnak le bohóckodni meccs közben "Fletliszerű" lábdobálást utánozva. Talán egyedül a Fenomenora emlékszem aki biciklivel indult egyszer vagy kétszer, de Ő sem állt egyhelyben másodpercekig hülyéskedve. Amikor ezt láttam C.R.-től, általában nem ment neki a játék. Nem akarom elvitatni az érdemeit, mert a legjobbak közt van, de, ami az átlag fölé emeli az a gyorsasága, a rúgótechnikája és a fejjátéka. Szerintem az az elegancia és természetesség ami Messiből előjön időnként az egyedül rá jellemző és valószínűleg előnye az alkata és az alacsony súlypontja is. De vannak azért hasonló magasságú játékosok, akikből sohasem lesz Messi. És természetesen nem leszólni akarom C.R.-t, világklasszis, a mutatói nem hazudnak, de mégis ilyen szinten is mekkora a különbség! Szóval nem bánom, hogy a Madridba ment és nem hozzánk jött és ez akkor is igaz marad, ha véletlenül valamiben előttünk végeznének az Ő hathatós támogatásával. :)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.23. 22:10:24

ez nem az összeszokás problémája szvsz, hanem ahogy már múltkor leírta valaki nem kellett több a meccs megnyeréséhez, nem tudnak (akarnak...) felpörögni
elég ennyi is MÉG
szóval ez nem az összeszokás...

amúgy a Villarrealt kijavítod de azt, hogy margit azt nem Very Happy
amúgy meg mi ez a sok margitozás?
nálunk letudjuk írni hogy barca...
Na ne haragudj ,de azért ez hatalmas braomság :D

Ne hogy már azt mondd nekem,hogy egy olyan csapat,aminek a magja ki lett idén nyáron cserélve, aki közel 250milió Eurót költött, az nem törekszik arra,hogy minnél hamarabb nyerjen és összeszokjanak.

Ezzel azt akarom mondani,hogy egy ilyen csapat nem játszhatja azt el,hogy lenézi az ellenfelet mondván "ellenük elég ennyi is". Mert nem tehetik meg. Még Ők sem alkotnak csapatot...

Épp, hogy az lenne a Realban most a lényeg,hogy 101fokon pörögjenek, addig ameddig nem olvassák egymás gondolatát.

szerintem.

SZERK:
Ezt a dumát azok szokták mondani,akik tudják,hogy a csapatuknak 4-5gólt kéne lőni,de nem sikerült.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.23. 22:09:31

kristop írta:hozták ezt is, jobbak voltak, grat. csak így röviden a meccsről.

amúgy, egyedül voltam vele úgy az idény előtt, hogy olyat akar a Real játszani, mint mi? sok labdabirtoklás, játék kontrollálása, nyomás alatt az ellenfél, folyamatos letámadás.

ehelyett teljesen más. nemtudom, hogy később bejön-e ez nekik, de eddig szerintem nem találták meg még magukat.
Nyílván látták, hogy ez bejön. 8)

Amúgy meg egyre jobban aggódom a spanyol futball színvonaláért, mert azt hiszem a többi meccsen is valami ilyesmi lesz, hogy a legtöbb csapat ellen a Barca és Real már az első félidőben eldönti a meccset és akkor egy unalmas, max még1 gólos második félidőt láthatunk. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danikaa10 2009.09.23. 22:12:04-kor.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2009.09.23. 22:05:48

hozták ezt is, jobbak voltak, grat. csak így röviden a meccsről.

ferninho
Madridista

2009.09.23. 22:05:13

Perrero írta:
1. Villarreal
2. Nem mindegy, hogy mennyivel nyer a Real ha nyer :?:

Ha a Barca nyerne így, akkor máshogy írnál a dologról

szerk.: Nyilván nincsenek még összeszokva, a kiscsapatok ellen elviszi a csapatot 1-1 klasszis játékosuk, most a Villarreal ellen, ez éppen hogy elég volt.
ez nem az összeszokás problémája szvsz, hanem ahogy már múltkor leírta valaki nem kellett több a meccs megnyeréséhez, nem tudnak (akarnak...) felpörögni
elég ennyi is MÉG
szóval ez nem az összeszokás...

amúgy a Villarrealt kijavítod de azt, hogy margit azt nem :D
amúgy meg mi ez a sok margitozás?
nálunk letudjuk írni hogy barca...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2009.09.23. 22:06:22-kor.
madridista
zsuni
Capitá del Barça

2009.09.23. 22:05:10

Ez a csapat semmi az elmúlt évekbeli villarealhoz képest, pláne hogy hazai pályán vannak
szerintem a villareal a komolyabb ellenfelek közé tartoznak igencsak, nem úgy mint az eddigiek. a srácok ma sem izzadtak meg, teljesen minimumot nyomtak.
mahamadou diarra pedig =D>
socio66

2009.09.23. 22:02:57

Barca+ írta:sziasztok!
nem tudom, hogy-hogy vagytok vele de szerintem egyáltalán nem nagy szám ez a margit! most volt egy kicsit nehezebb ellenfelük( villareal :D ) és semmit nem mutatott okés nyertek 2:0-ra de a játékuk sehol nincs!
igaz még nincs összeszokva állítólag bár nem értem, hogy amikor valami kis semmi csapat ellen nyer a margit akkor már összevannak szokva ahogy a kommentátor is mondta a Xerez ellen!
sztem ez hülyeség!
ha a Villareálból nem állítanak ki 1 embert akkor még az x is elképzelhető lett volna!
ennyi :roll:
De ez senkit nem érdekel.
A lényeg,hogy megvan nekik a 3 pont,az csak a csapat erősségét,a játékosaik minőségét mutatja,hogy gyengén játszva is simán jobbak egy elvileges élcsapatnál.
Jól játszani nem itt kell,hanem majd a rangadókon,meg a Bl-ben.
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.09.23. 22:01:29

én most nagyon sajnáltam a villarrealt... :( 10 emberrel is végig küzdötték a 2. félidőt, abszolút partiban voltak végig... néha még fölényben is voltak, aztán jött a tizenegyes... :? ezvan...
Barca+
Jugador del Barça

2009.09.23. 21:58:41

sziasztok!
nem tudom, hogy-hogy vagytok vele de szerintem egyáltalán nem nagy szám ez a margit! most volt egy kicsit nehezebb ellenfelük( villareal :D ) és semmit nem mutatott okés nyertek 2:0-ra de a játékuk sehol nincs!
igaz még nincs összeszokva állítólag bár nem értem, hogy amikor valami kis semmi csapat ellen nyer a margit akkor már összevannak szokva ahogy a kommentátor is mondta a Xerez ellen!
sztem ez hülyeség!
ha a Villareálból nem állítanak ki 1 embert akkor még az x is elképzelhető lett volna!
ennyi :roll:
ferninho
Madridista

2009.09.23. 21:57:20

Leomessi14 írta:Na egy gollal vezetjuk a bajnoksagot,ez az egy gol maradjon meg a bajnoksag vegeig es akkor boldogok lezunk! :lol:
hát igazából a gólokban egyenlő az "eredmény" csak eggyel többet rúgott a Barca
madridista
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.09.23. 21:55:59

Na egy gollal vezetjuk a bajnoksagot,ez az egy gol maradjon meg a bajnoksag vegeig es akkor boldogok lezunk! :lol:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
recrea
Llegenda del Barça

2009.09.23. 21:51:07

ferninho írta:
A játékuk pont olyan, mind eddig: nulla...de tudom, tudom, össze kell szokni, ennyi játékost beépíteni...pfff. Ég és föld a két csapat játéka. Barcelonában egyértelmű esélyesi leszünk a meccsnek.
azt azért ne feledd hogy nem igazán volt még komolyabb ellenfelünk...
Milan ellen tuti nem így játszanánk...
Nekik se.
A Milan nem tudom hogy jön ide...egyébként őket széttépnénk, mint hülye gyerek a papírzacskót. Furcsállnám, ha odaérnének a Bl-re jövőre. Sztem nem lesznek bent a négyben.
Ne értsd félre, nem ellened beszélek, csak nem vagyok álszent: utálom az egész Madrid-bagázst :lol:
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.09.23. 21:46:31

danikaa10 írta:
barcafan0911 írta: Szerintem ha nincs a kiállítás akkor is ilyen nyomi lett volna villareal. Egyáltalán nem komoly ellenfelek már. A real játéka meg nem egy nagy szám, a Barca mellet elbújhatnak. Amint találkoznak majd egy olyan csapattal ami tud és akar is focizni, akkor majd koppannak egyet. Egy angol csapat még mindig felmosórongyot csinálna belőlük.
És ezt te onnan a kis székedből találtad ki?

Közbe 11-es a Realnak, valszeg mindjárt Ronaldo gól.
Nem tudom pontosan hogy melyik állításomra gondoltál. Ha figyelmesen követted a meccset észrevehető volt a villareal játékából hogy itt ma nincs sok keresni valójuk. Ez a csapat semmi az elmúlt évekbeli villarealhoz képest, pláne hogy hazai pályán vannak. Szóval ezt ki lehet venni a meccs képéből hogy egyenlő ember arányban is minden bizonnyal reál győzelem született volna. Ha pedig a másik állításomra gondoltál, akkor a reál játékét illik figyelembe venni. Egy komolyabb csapat ellen bajban lennének, mondjuk egy chelsea ellen. Egy angol védelem azért más mint egy villareal védelem. ( persze ez csak az én meglátásom)
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
chi omega
Entrenador del Barça

2009.09.23. 21:46:25

Rivaldo11 írta:Ezt a 10 emberes Villarrealt mi már széthajtottuk volna, a madrid meg jócskán megszenved velük. Egyelőre hozzák a meccseket, de mutatott játék terén sehol nincsenek hozzánk. Ezt nem elfogultságból említem, pusztán tény.
Ronaldo meg...remek cseleket nyomat. Ráviszi a védőre a labdát, majd visszapasszol.
"kettesével-hármasával cselezi ki a védőket" :lol: hol? Kiket? :lol:
utálom ronaldot, és általában jogosak ezek a kritikák, de most az első félidőben tényleg félelmetesen hatékony volt, többször is átsiklott a villarrealon, a gólja pedig messinek is dícséretére vált volna
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.09.23. 21:44:42

ferninho írta: azt azért ne feledd hogy nem igazán volt még komolyabb ellenfelünk...
Ha kicsit jobban pörögne a Real biztos már 3-0 lenne :D
ferninho
Madridista

2009.09.23. 21:42:30

A játékuk pont olyan, mind eddig: nulla...de tudom, tudom, össze kell szokni, ennyi játékost beépíteni...pfff. Ég és föld a két csapat játéka. Barcelonában egyértelmű esélyesi leszünk a meccsnek.
azt azért ne feledd hogy nem igazán volt még komolyabb ellenfelünk...
madridista
recrea
Llegenda del Barça

2009.09.23. 21:41:00

a Villareal...hát...11 ember ellen más lett volna...kár érte.
A két gólon kívül nem tudok mihez gratulálni.
Lezárt