Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ja, hogy ez kívánságműsor? Az nem szombaton van a Komjáthy Gyuri bácsivalAtesz írta:Utált is ott játszani, folyton balhézott az aktuális edzővel, aki ott játszatta...
Utált is ott játszani, folyton balhézott az aktuális edzővel, aki ott játszatta...Mikorka Kálmán írta:Thuram száz évig jobbhátvéd volt. Még a Thuram-Lebouf-Dessaly-Lizarazu tengely idejében a válogatottban is, évekig.
Ez igaz, de a klubcsapataiban elsősorban belső védő volt. Vészmegoldásnak jó lenne, de én annyira nem erőltetném a dolgot...Mikorka Kálmán írta:Thuram száz évig jobbhátvéd volt. Még a Thuram-Lebouf-Dessaly-Lizarazu tengely idejében a válogatottban is, évekig.
Egy jobbhátvédnek futni kell.Az már Thuram papának nem megy.Középre jó, de máshova nem.mypeter írta:Thuramot is el tudom képzelni jobbhátvédnek emergency esetben. (ha éppen Zambrotta van baloldalt Abidal sérülése miatt)
Igen, de akkor megoldunk egy problémát és csinálunk egy ugyanakkorát.Belletti nem egy életbiztosítás, Oleguer meg..................öhm OLeguer.mypeter írta:Nem kérdés a jobb oldalon brillírozott. Viszont baloldalt jobb, mint Del Horno, ha Abidal kidőlne.
Sztem jobb oldali kp, bal védő és jobb védő...Scorpio írta:Szerintem bal oldali kp, aztán bal oldali védő és végül jobb oldali védő!
Szerintem bal oldali kp, aztán bal oldali védő és végül jobb oldali védő!grecki írta:Ha már itt tartunk, akkor ez nem teljesen igaz, mert Zambrotta kezdetben jobb oldali támadó középpályás volt még a Bariban és a Juventusban is.