Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hogy ancelottit, aki az ASR játékosa volt, ki ne felejtsem.Boixos írta:...akármennyire is utálom a milant, ott azért vannak olyan emberek, akiket lehet tisztelni, gondolok itt elsősorban kakára, de maldinit is mondhatám, vagy gattusot, az állatot.
Egy golyóval is lehet csinálni, állítólag.fcjoc írta:mehet az enyém isLG írta:Az isteni Kaka. HIHETETLEN![]()
Az 1ik golyomat odaadnám, ha a Barcába igazolna1ik
Igy van. Kellenek a többiek is, mert 1 ember nem tud meccset nyerni, de Kaka kb. ugyanazt csinálja, mint Ronaldinho, amikor elkeztünk a 12. helyről menetelni.Game90 írta:Egyedül is képes eldönteni a meccset. De a Milan kp-i közül van még egy pár fontos ember, pl Gattuso. CR-nek most kéne valamit villantania.Raziel írta:a milan szerencsére meg h kaká ottvan ennyi
És én még hozzátenném, hogy a védelmük is nagyon jó. A szélső védők folyamatosan kísérik a támadást, belül pedig Nesta és Kaladze egy betonfal.Game90 írta:Egyedül is képes eldönteni a meccset. De a Milan kp-i közül van még egy pár fontos ember, pl Gattuso. CR-nek most kéne valamit villantania.Raziel írta:a milan szerencsére meg h kaká ottvan ennyi
Hát azért tulzás, h két szánalom...én se birom 1ik csapatot sem...de a Pool már cssak azért nem lehet szánalom mert kiejtett minket, nem is akárhogy...Saviola írta:Nem hiszem,hogy mindenki el lett volna ájulva..dehát ez van.Teljesen megérdemelten vezet a Milan,ki is hullottunk.Innentől a döntő meg nem érdekel,két szánalom játszik,kumma mindegy az eredmény.
Egyedül is képes eldönteni a meccset. De a Milan kp-i közül van még egy pár fontos ember, pl Gattuso. CR-nek most kéne valamit villantania.Raziel írta:a milan szerencsére meg h kaká ottvan ennyi
Egy manchesteres elfogult hozzászólását olvashattuk...A MU le van focizva, elismerhetnéd egyszer!Raziel írta:a milan szerencsére meg h kaká ottvan ennyi,ha nincs kaká nincs milan,a nagy bundás milán,a nagy bundás olasz focijukkal együtt.Ki érdemli meg jobban a döntőt ha nem a Man Utd? senki! a csaló milan mehet a döntőbe ugyis kiszop a pooltol![]()
Egyetértek. Mindenki el volt ájulva a MU-tól, tessék...Én mondtam hogy a Milan felszívja magát ezekre a meccsekre. A MU szerencséje, hogy Ronaldo nem játszhat.Boixos írta:fiatalok! ne szórogassátok a golyóitokat!
remélem, jó nagy olasz sallert kapnak a gyökér angolok, már csak a roma miatt is!
Nekem inkább Gattuso kéne. Amennyit ez az ember fut meg szerelfcjoc írta:mehet az enyém isLG írta:Az isteni Kaka. HIHETETLEN![]()
fcjoc írta:mehet az enyém isLG írta:Az isteni Kaka. HIHETETLEN![]()
mehet az enyém isLG írta:Az isteni Kaka. HIHETETLEN![]()
Az 1ik golyomat odaadnám, ha a Barcába igazolna