Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Drenthe helyett jobb lenne Olmo, de a holland se rossz.varga tamás írta:Syl topicjában is leírtam. A brazil menjen, és jöjjön helyette a fiatalság, az erő. Drenthe jó vétel lenne, és szinte könyörög nekünk. Ki kell használni. Syl öreg, lassú, és amúgy sem éri el a csapat színvonalát. Szerintem.
Miért? Nem nyeretlen kétévesek. Abidal tapasztalt védő, Drenthe is 21 éves. Nem lenne is semmi gond. Különben is, Syl mostantól kezdve még annyi lehetőséget sem fog kapni, mint Gio mellett.mypeter írta:Viszont egyszerre 2 új igazolás ugyanarra a posztra nem lenne túl szerencsés....
varga tamás írta:Syl topicjában is leírtam. A brazil menjen, és jöjjön helyette a fiatalság, az erő. Drenthe jó vétel lenne, és szinte könyörög nekünk. Ki kell használni. Syl öreg, lassú, és amúgy sem éri el a csapat színvonalát. Szerintem.
Tőlem mehet.Nem erősödnek vele semmit.Replay írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=362781
Nagyon úgy tünik, hogy a realba megy.
Ez már a Skysporton van:Scorpio írta:Biztosra akar meni!
Szánalmas!Lilfish írta:Az ügynöke rájött, hogy hozzánk nem biztos hogy eladható, ezért lenyilatkozatatta vele a biztosnság kedvéért, hogy "Ki ne szeretne játszani a Madridban?" meg hogy micsoda megtiszteltetés hogy szóba került a neve, meg hogy a Madrid mekkora hatalmas (rakás [auto_cenzúra]a szerk.) klub stb stb de megint a tribalfootballrpl beszélünkScorpio írta:Mit is mond![]()
![]()
Az ügynöke rájött, hogy hozzánk nem biztos hogy eladható, ezért lenyilatkozatatta vele a biztosnság kedvéért, hogy "Ki ne szeretne játszani a Madridban?" meg hogy micsoda megtiszteltetés hogy szóba került a neve, meg hogy a Madrid mekkora hatalmas (rakás [auto_cenzúra]a szerk.) klub stb stb de megint a tribalfootballrpl beszélünkScorpio írta:Mit is mond
Biztos rá néztek, és azt mondták magának legyen inkább 10 év!noname írta:Nem biztos.Csak én emlékszem így, de az biztos h Etoonak sokkal több kell.Elég igazságtalan.Scorpio írta:Szegény Etoonak miért 10? Fura, hogy a többieknek elég a 3 is!
Nem biztos.Csak én emlékszem így, de az biztos h Etoonak sokkal több kell.Elég igazságtalan.Scorpio írta:Szegény Etoonak miért 10? Fura, hogy a többieknek elég a 3 is!
Egy jó hír! Akkor nem gond ha R10 végül késöbb kapná meg!Decooo írta:Joan Laporta klubelnök szerint Giovani dos Santosnak biztosan meglesz a spanyol útlevele az augusztus végén esedékes bajnoki rajtig, mivel szinte már csak "az esküt kell letennie".
Akkor meg van oldva a probléma hála az istennek!Decooo írta:Joan Laporta klubelnök szerint Giovani dos Santosnak biztosan meglesz a spanyol útlevele az augusztus végén esedékes bajnoki rajtig, mivel szinte már csak "az esküt kell letennie".