Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.27. 01:05:52

kabekabe írta:Ez már tényleg álmok színháza, Robinhoról semmi hír és tudjuk
Binho-val még várjunk, egyenlőre még a Brazil válogatottal van a Konföderációs kupán.
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.27. 01:03:51

Ez már tényleg álmok színháza, Robinhoról semmi hír és tudjuk, hogy ha jön Kerrison megy is kölcsönbe. Viszont így vszleg jön Villa. Robinhot egyszer felvetette valaki, aztán szép lassan elmúlt az ötlet. Remélem a vezetőség mihamarabb pontot tesz az ügy végére(Filipéére is) és el kezd foglalkozni a kp.-val és ha belegondolunk lassan kész a keret. A védelem lassan készz(Syl, Filipe, jó eséllyel Henrique is elintézve, kérdéses láncszem:Martin), a kp.-n is lassan folyank az ügyek(Guddy menni készül, Hleb kérdőjeles, új kp, mondjuk Masche is kérdőjeles), a csatársor meg napokon belül késznek nyílvánítható, amennyiben sikerül eladni Eto'o-t(Kerrison, Villa, kérdéses láncszem: Samu), aztán meglátjuk hány fiatal jön majd fel.
mr.
Jugador d'estrella

2009.06.27. 00:56:57

madmax87 írta: Jogos, de Villa akkor sem ér, ennyit és pl én naon szeretném ha Bojan sokkal többet játszana! éééés ott van egy Henry aki köpén hibátlan szélre jo iniesta és bojan is meg sztem ez a srác is és nem meglátjuk mit tud már csak egy szélső kéne kiegészítőnek és nem ilyen drágán, de lehet én látom rosszul!
Viva Barca!
Végül is ha elcseréljük Eto'o-t Robinhora akkor meg lehetne próbálni mert akkor ott van Henry, Keirrison, Bojan kcs-nak. De ez még így is rizikós. :D
madmax87
Jugador del Barça

2009.06.27. 00:50:49

mr. írta:
madmax87 írta:K*rva jó a gyerek, sztem még eto'ot is tudná pótolni és még villa sem kéne horrorárért, mert azért lássuk be 20-25 millánál többet nem ér, 45öt meg soha!!!
Azért először mindenképp kölcsön kell adni egy évre valahova(valencia ezért is jó). Én nem merném vele elkezdeni az évet. Ez túl rizikós és mi van ha nem jön be.
Jogos, de Villa akkor sem ér, ennyit és pl én naon szeretném ha Bojan sokkal többet játszana! éééés ott van egy Henry aki köpén hibátlan szélre jo iniesta és bojan is meg sztem ez a srác is és nem meglátjuk mit tud már csak egy szélső kéne kiegészítőnek és nem ilyen drágán, de lehet én látom rosszul!
Viva Barca!
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.06.27. 00:48:48

a legnagyobb hártánya amiért nem igazán érteném miért kell elküldeni Eto'o-t és helyére Villa-t az hogy mindketten '81-es születésűek

legalább hogy ha fiatalabb lenne Villa 2-3 vvel akkor értelmes lenne de így nem találom sok velejét a 45 millának főként hogy ha megvennénk Villa-t akkor Eto'o ára óriásit zuhanna ugyanis mindenki tudná hogy a Barca meg akar válni tőle
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
mr.
Jugador d'estrella

2009.06.27. 00:48:10

madmax87 írta:K*rva jó a gyerek, sztem még eto'ot is tudná pótolni és még villa sem kéne horrorárért, mert azért lássuk be 20-25 millánál többet nem ér, 45öt meg soha!!!
Azért először mindenképp kölcsön kell adni egy évre valahova(valencia ezért is jó). Én nem merném vele elkezdeni az évet. Ez túl rizikós és mi van ha nem jön be.
madmax87
Jugador del Barça

2009.06.27. 00:45:23

K*rva jó a gyerek, sztem még eto'ot is tudná pótolni és még villa sem kéne horrorárért, mert azért lássuk be 20-25 millánál többet nem ér, 45öt meg soha!!!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.06.27. 00:34:23

Állítólag meg van a megegyezés Keirrisonról. Én nagyon örülnék neki, a legnagyobb brazil tehetséget szereznénk így meg viszonylag potom árért (tekintve például anno Hleb, Cacares stb. árát). Ő a valaha volt legfiatalabb brazil bajnoki gólkirály, jelenleg elvileg vezeti a Libertadores kupa góllövőlistáját. Méretei alapján alkalmas lehet hosszútávon '9'-es pozícióba, míg sajnos Bojan nem, belőle a jelenlegi taktikában inkább szélső lehet, vagy taktikai módosítással második csatár. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogyha megvesszük egyből megy is kölcsönbe :)
BraunA
Jugador del Barça

2009.06.26. 23:46:51

Ez a Keirrisonos ügy nekem nagyon tetszik, ezt támogatnám minden lehetőség közül a leginkább (persze csak akko ha Villa jön és Eto"o megy). A téli cikkezések óta várok ilyen hírre:D
Azt hiszem a srác, ah jön és a Valenciába csak kölcsönbe megy (semmi vásárlási opcióval), ennyi pénzért a nyár igazolása lehet, persze hosszabb távon
Barca més que un club
Diego10
Capitá del Barça

2009.06.26. 23:45:18

ElBartimaeus írta: Erről a Keirrison gyerekről mit lehet tudni? Mennyire idős, milyen gyorsan lehet majd erős Barca kezdő. És ha őt is kölcsönbe adná a klib, akkor miért nem inkább Bojant adják? :? A tehetség meg játszhatna az Atléticben, ha elég fiatal, majd később kölcsönbe, vagy egyből a nagy csapatba jöhetne. :D Bár még itt sincs... :D:D

Keirrison 20 éves és elég nagy tehetségnek tartják.Brazil gólkirály volt a Coritiba színeiben.Azóta a Palmeirasba igazolt és ott is nagyon szépen termel,szal szerintem jól járnánk vele.
Egyébként még régebben amikor még nem érdeklődött a Barca iránta akkor nyilatkozta hogy az az álma hogy olyan karriert érjen el a Barcában mint anno Ronaldo(spanyol gólkirályi cím :) ).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Diego10 2009.06.26. 23:48:29-kor.
albicelesteX
A Vadász

2009.06.26. 23:28:45

Ha megy Eto'o akkor mindenképp kell egy klasszis!Jelen esetben ez nagyon úgy tűnik hogy Villa lesz!Bojan nem tudná pótolni Eto'o-t ebben szinte biztos vagyok!!!!
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.06.26. 23:28:02

Richi írta:sztem ez már reménytelen de egy ilyen kezdőcsapatot elnézegetnék szívesen(bár a mostanit is szívesen néztem:D):

Valdes-Alves-Pique-Puyol-Abidal-Yaya-Iniesta-Xavi-Robinho-Ibrahimovic-Messi
sokan aztmondjátok h Ibrával nem járnánk jól de sztem főnyeremény az az ember...lehet ellenkezni:D
Szerintem Robinho nem férne el Ibrahimovic mellett, túl sokat cseleznének sztem, nem tudnának úgy helyezkedni. Hál' a jó égnek nem lesz így, legalábbis én nagyon örülök neki! :D ( Ibrát nem szeretném :) )

szerk: albicelesteX! Bojan nem is, de Henry igen, akkor meg lehetne taktikázni sok dologgal! :D

Erről a Keirrison gyerekről mit lehet tudni? Mennyire idős, milyen gyorsan lehet majd erős Barca kezdő. És ha őt is kölcsönbe adná a klib, akkor miért nem inkább Bojant adják? :? A tehetség meg játszhatna az Atléticben, ha elég fiatal, majd később kölcsönbe, vagy egyből a nagy csapatba jöhetne. :D Bár még itt sincs... :D:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2009.06.26. 23:35:46-kor.
TZS
Capitá del Barça

2009.06.26. 23:26:46

No úgy néz ki Keirrison egyre közeledik! :D
Nagyon helyes, nagyon helyes!!
Remélem 1-2 nap és aláírja szerződését.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Richi
Jugador d'estrella

2009.06.26. 23:21:44

sztem ez már reménytelen de egy ilyen kezdőcsapatot elnézegetnék szívesen(bár a mostanit is szívesen néztem:D):

Valdes-Alves-Pique-Puyol-Abidal-Yaya-Iniesta-Xavi-Robinho-Ibrahimovic-Messi
sokan aztmondjátok h Ibrával nem járnánk jól de sztem főnyeremény az az ember...lehet ellenkezni:D
miihii
KHAL

2009.06.26. 22:51:24

Kumcsi írta:Azt sajnálom hogy nem lehet ezt a csatárkérdést úgy megoldani, hogy ne maradjon ki a csapatból senki, ha valaki jön, akkor Eto'onak nagy valószínűség szerint mennie kell. De arról senki nem beszélt, hogy Henry idén nyáron tölti be a 32. életévét, bár azt szokták mondani, hogy nincs öreg játékos, csak van aki már nem tudja azt nyújtani mint régebben, hát Thierry Henryn ez az idei évben nem látszott, hogy öregedne. Robinhot én jövőre tartanám jó megoldásnak a balszélre, Ribéry nyilatkozatai vagy a menedzsere nyilatkozatai számomra teljesen érthetetlenek, onnan nézve, hogy télen még a Barca volt leghőbb vágya, most azt mondja inkább a Real Madridot választaná. Mondjuk Madridban ott van Zizou megaztán az is egy nagyon vonzó klub, bármilyen gyengék voltak 2009-ben.

A kiemelt részhez:
amik megjelennek a különböző sportoldalakon,portálokon,nagy többségében nem a játékos/manager valós mondatai :roll: Az,h mit hoznak le a lapok,messze nem szentírás!Szal ő a télen sem mondta,h a BARCA a leghőbb vágya,és sztem az sem tuti,h most a reált választaná.
Az egy dolog,h a BL meccseken a mezcserével,meg pár szép nyilatkozattal (amiben méltatta a csapatunkat) sejtetett vmit (amiben szerepe volt a megkeresésének és az előzetes tárgyalásoknak [amiket sajna keresztbe húzni látszik van Gaal érkezése :? ]),de akkor sem mondottt olyat,h álma a BARCA.
És a reál általi megkereése kapcsán várható,h így-úgy összeboronálják őket az újságok.
El kell adni a lapot.
És nem kell mindent elhinni nekik :wink:

Rivaldo11 írta: Szóval jöjjön Filipe, maradjon Samu.
ÁMEN 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.06.26. 22:50:53

Sanama! Ha jól emlékszem Silva tényleg jobb oldali, de ennek utána kéne néznem amihez most nincs kedvem, de sztem simán megállná a helyét a baloldalon. A spanyoloknál tuti nem ott játszik, de hát ez érthető normális esetben. Viszont most játszhatna ott is, nem érdekelne mit nyújt ott.

Szélre neki örülnék a legjobban, Robinho nem nyerte el annyira tetszésemet, mint amennyire vártam, de ő is nagyon jó lenne Henry gyengébb időszakaiban, am ő kirobbanthatatlan lenne onnan. ( Vagy behúzódhatna középre, akkor meg ott is gyilkolna! :D )

Villa most szinte biztos, hogy jön, de már a Madridban is féllábbal állt! Semmi sem biztos, de jöhet, nem bánom, tetszik a játéka, emberileg meg nevelhető, szerencsére nincs annyira szükség erre.

Hátvédeknél most jól állunk, Filipe elég valószínű, hogy idejön, akkor meg ott is lesz megoldás, még baloldalra várnék valakit, hacsak nem akarja azt Pep, hogy Puyol legyen Dani "helyettese", amikor Alves pihen/sérült. Filipe nem tetszett nekem annyira ezen a videón ( http://www.youtube.com/watch?v=vGx-V29nw_I ), kicsit lassúnak tűnt támadásban, a védekezésben meg volt 2 szép megmozdulása, több nem, pedig ez érdekelt volna igazán, mert 2 támadóbb felfogású hátvéd nem jön jól, Alves meg már ott van biztosan.

Úgy gondolom, hogy most jól állunk az igazolásokat tekintve, bár még kölcsön kéne adni Cácerest és Bojant és vissza kéne hívni Henrique-t, ami sztem meglesz. Csak így tovább Barca! Nyáron is teljesítsünk jól! :D ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2009.06.26. 22:51:31-kor.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.26. 22:47:25

Azt gondolom, hogy Villa megszerzése-ha Samu elmegy-egyértelműen rossz üzlet. Eto'o jobb csqatár szerintem, jó lenne maradásra bírni. Ellenben ha mégis megy, abban az esetben Villa lenne az egyik olyan támadó, akit szívesen látnék. Meglátjuk mi lesz. Filipe pedig nagy bolt lehet, szerintem hasonlóan jól járnánk vele mint Yayával. Hogy valami újdonságot is említsek, nekem nagyon tetszett Bojan teljesítménye egy sorral hátrébb, szerintem ki lehetne próbálni ott is. Eszméletlen passzai vannak. Ezt csak azért írom, mert nem feltétlenül kell agyba-főbe vásárolgatni, a csapaton belül is nagy lehetőségek vannak még.
Szóval jöjjön Filipe, maradjon Samu.
Robinhot valamiért súlytalannak érzem, szerintem Vele annyira nem járnánk jól. Silva nagyon sérülékeny, Ribery meg nem akar jönni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.06.26. 22:52:41-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Kumcsi
Barça C
Kapcsolat:

2009.06.26. 22:31:24

Azt sajnálom hogy nem lehet ezt a csatárkérdést úgy megoldani, hogy ne maradjon ki a csapatból senki, ha valaki jön, akkor Eto'onak nagy valószínűség szerint mennie kell. De arról senki nem beszélt, hogy Henry idén nyáron tölti be a 32. életévét, bár azt szokták mondani, hogy nincs öreg játékos, csak van aki már nem tudja azt nyújtani mint régebben, hát Thierry Henryn ez az idei évben nem látszott, hogy öregedne. Robinhot én jövőre tartanám jó megoldásnak a balszélre, Ribéry nyilatkozatai vagy a menedzsere nyilatkozatai számomra teljesen érthetetlenek, onnan nézve, hogy télen még a Barca volt leghőbb vágya, most azt mondja inkább a Real Madridot választaná. Mondjuk Madridban ott van Zizou megaztán az is egy nagyon vonzó klub, bármilyen gyengék voltak 2009-ben.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.26. 22:30:16

Lehet,hogy hülyeséget írok,de nekem feltűnt valami.
Silva-t akárhányszor látom játszani a válogatottban,vagy jobboldalt játszik,vagy középen(de jobbon).
Szóval a válogatottban még nem nagyon láttma őt balszélsőt játszani...
EB-n ugye Iniesta volt. Most meg Riera/Mata.

Valencia meccseit nem nagyon néztem,nem az alapján mondtam.
Kumcsi
Barça C
Kapcsolat:

2009.06.26. 22:24:29

A csatárjelöltek közül az én meglátásom szerint Villa lenne a legjobb megoldás, inkább csapatember mint Ibra, ennél is jobb megoldásnak tartom hogy Eto'o-t megtartsuk. Nem értem mér kell nekik ennyit kérni, Valdés helyében örülnék hogy Barcában védhet, dehát tudok mondani olyan magyar csapatot, ahol mindent megtesznek hogy a hazai játékosokat félretegyék, Barcelonában viszont mindent megtesznek azért, hogy a sajátnevelésű futballisták a klubnál maradjanak, és ez nagyon jó.
matyi25
Capitá del Barça

2009.06.26. 22:13:49

palesz77 írta:
matyi25 írta:Nemár... Robinho a Konf. Kupán semmit se játszik. Jó hogy sztár meg minden de önzőzik, elrontja a helyzeteit, egy jó megmozdulása alig akad.. szóval én jobban örülnék Silvának.
hát igen. Silva csak úgy villog a Konf.Kupán :D Robinho jó játékos, nem önzőzik többet, mint a többi Brazil, szóval ez a része hülyeség. őők szeretik dajkálni a labdát, ez van. amúgy nm tudm, hogy kinek tűnt fel, de látszik a futsal Robinho játékában :D ahogy talppal huzogat :D én örülnék neki, legalább mindkét szélen kiszámíthatatlan virtuózaink lenének :D
:lol: Jó persze nem a Konf Kupára gondoltam Silvával kapcsolatban. Egyszerűen jobbnak tartom. De az változatlan hogy szerintem nem sokat csinált eddig a meccseken. Nem figyeltem fel rá valami nagyon. De lehet cska pillanatnyi rossz forma. Tudom hogy a realban nem nyomta rosszul.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.06.26. 22:07:15

matyi25 írta:Nemár... Robinho a Konf. Kupán semmit se játszik. Jó hogy sztár meg minden de önzőzik, elrontja a helyzeteit, egy jó megmozdulása alig akad.. szóval én jobban örülnék Silvának.
hát igen. Silva csak úgy villog a Konf.Kupán :D Robinho jó játékos, nem önzőzik többet, mint a többi Brazil, szóval ez a része hülyeség. őők szeretik dajkálni a labdát, ez van. amúgy nm tudm, hogy kinek tűnt fel, de látszik a futsal Robinho játékában :D ahogy talppal huzogat :D én örülnék neki, legalább mindkét szélen kiszámíthatatlan virtuózaink lenének :D
matyi25
Capitá del Barça

2009.06.26. 21:58:28

Nemár... Robinho a Konf. Kupán semmit se játszik. Jó hogy sztár meg minden de önzőzik, elrontja a helyzeteit, egy jó megmozdulása alig akad.. szóval én jobban örülnék Silvának.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.26. 21:38:19

Mikaos írta:Akár 100-at is elkölthetnének, ha visszajön 75.
100-75=25, elég 65-nek visszajönnie.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.26. 21:22:04

lluisllach89 írta: 35 millió euro körül van az összeg amit elkölthetünk, és nem adtunk még el senkit. Persze, vágom h "apróbb részletekben" menne, tudom hogy nem azt jelenti h "Joan, holnap azért már levenném a káendhás ATM-ről a 40-50 misit"..
Egyrészt.
Másrészt, meg a Barca jelen pillanatban simán elkölthet 40-50-et, mert a 35 csak tervezett mérleg! Ennyi kiadása lehet (igazolásokra) a csapatnak augusztus 31-ig, de van nekik egy rakat money-uk, amiből költhetnek. Akár 100-at is elkölthetnének, ha visszajön 75. Persze ez túlzás, de a 45 milla teljesen reális, és el is fogják költeni, ha lesz komoly kérője Eto'onak. Ami úgy néz ki, hogy egyelőre nincs.
De bízzunk bennük, szerintem nem hülyék, nem véletlenül mennek Villa után ennyire.
Lezárt