Sanama! Ha jól emlékszem Silva tényleg jobb oldali, de ennek utána kéne néznem amihez most nincs kedvem, de sztem simán megállná a helyét a baloldalon. A spanyoloknál tuti nem ott játszik, de hát ez érthető normális esetben. Viszont most játszhatna ott is, nem érdekelne mit nyújt ott.
Szélre neki örülnék a legjobban, Robinho nem nyerte el annyira tetszésemet, mint amennyire vártam, de ő is nagyon jó lenne Henry gyengébb időszakaiban, am ő kirobbanthatatlan lenne onnan. ( Vagy behúzódhatna középre, akkor meg ott is gyilkolna!

)
Villa most szinte biztos, hogy jön, de már a Madridban is féllábbal állt! Semmi sem biztos, de jöhet, nem bánom, tetszik a játéka, emberileg meg nevelhető, szerencsére nincs annyira szükség erre.
Hátvédeknél most jól állunk, Filipe elég valószínű, hogy idejön, akkor meg ott is lesz megoldás, még baloldalra várnék valakit, hacsak nem akarja azt Pep, hogy Puyol legyen Dani "helyettese", amikor Alves pihen/sérült. Filipe nem tetszett nekem annyira ezen a videón (
http://www.youtube.com/watch?v=vGx-V29nw_I ), kicsit lassúnak tűnt támadásban, a védekezésben meg volt 2 szép megmozdulása, több nem, pedig ez érdekelt volna igazán, mert 2 támadóbb felfogású hátvéd nem jön jól, Alves meg már ott van biztosan.
Úgy gondolom, hogy most jól állunk az igazolásokat tekintve, bár még kölcsön kéne adni Cácerest és Bojant és vissza kéne hívni Henrique-t, ami sztem meglesz. Csak így tovább Barca! Nyáron is teljesítsünk jól!