Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Really?grecki írta:Volt ő vkp is...barca99 írta:Van Bronckhort a legjobb példa... ő is így kezdte. Bal oldali kp volt.
Júúj ezt a nyilatkozatot meghallgattam a BBC.com-on, Rijkaard vajon milyen nyelven kommunikál a csapattal, mondjuk a nem spanyol ajkúakkalLilfish írta: 7. Ezután Dinho elkezdi énekelni, hogy mennyire jó lenne, ha Lampard is hozzánk igazolna. Persze Rijkaard rögtön reagál, hogy ez csak egy személyes megjegyzés volt, nem több, mielőtt holnap az összes újság azzal foglalkozna, hogy a Barca azon dolgozik, hogy megszerezze Lampardot.
Hogy zörög a haraszt...![]()
![]()
![]()
LINK
Ennyire "előre", nem hinném hogy vásárolnánk, pláne ennyi pénzért, aztán ki tudja mi lesz belőle/lesz-e belőle egyáltalán valami. Szerencsére a saját nevelésű játékosaink előnyt élveznek a csapatba kerülésért, ha bizonyítanak. Nagyon jó csapatunk van, már ne vásároljunk.barca99 írta:Sztem meg (elsősorban) nem azért vennénk meg.LG írta:Nem kell Drenthe, hiszen megvettük Abidalt.
HA megvennénk, maradna egy évig kölcsönben, hogy fejlődjön. Egy év múlva sztem lejár Sylvinho szerződése, de ha nem ő már akkor is öreg szélsőhátvédnek. Kell vki a helyére. Drenthe jó választás lehet. Sőt, Abidal sem fiatal, 3-4 év múlva már Drenthe is sokat fejlődhet, mind támadásban, mind védekezésben, tapasztalatot is szerez... plusz előny lesz, hogy itt, ebben a bajnokságban tud majd játszani. Tehát szépen, fokozatosan be lehetne építeni a csapatba.
Mire Abidal "eléri" azt a szintet, hogy csak csere legyen, ott lehet a helyén egy fiatal, gyors, viszonylag már tapasztaltnak számító, nagyon jó balhátvéd.
Sztem meg (elsősorban) nem azért vennénk meg.LG írta:Nem kell Drenthe, hiszen megvettük Abidalt. Csak azért meg ne vegyük meg, h ne legyen a reálé...akkor az ő szintükre alacsonyodnánk.
Ilyesmi nekem is megfordult a fejemben, hogy mi csak szivességből tettünk ajánlatot, hogy segítsünk neki fölverni a fizujátZozzy 5 írta:Már itt vége lesz a sztorinak...Tisztában van vele, hogy melyik klub játékosa ő...Tudja, hogy Abrából kihúzhatja amit akar.
Már itt vége lesz a sztorinak...Tisztában van vele, hogy melyik klub játékosa ő...Tudja, hogy Abrából kihúzhatja amit akar.Lilfish írta:Ajjaj még a végén a Lampard sztoriból is lesz valami:
1. Lampard nem fogadja el a Chelszkij szerződéshosszabbítási ajánlatát