Szerinte meg az, miért nem lehet ezt elfogadni?
Ez a felhívtam, meg pacsit adtam neki meg nahát köszönöm szépen. Ismerem az ilyenekt sajnos. Emiatt is fejeztem be a versenyszerű sportolást.
bocs, irtam, hogy nem fogadom el? vitatkoztam vele, nem, csak leirtam a véleményem. nocomment.
Őszintén szólva a képességeit látván nem értem mit keres a madridban!?Szerintem nem tudsz mondani Te sem olyan tulajdonságát amelyik kiemelné az átlagból ráadásul az ilyen belépései után szeem rintem jogos rá a favágó jelző!Emlékszem régebben ment itt róla egy videó amin "rappel" Laughing Abból még az iq szintje is kiderül!Az meg hogy bocsánatot kér...hát nem tudom ha a Te lábadat törnék el Te mit mondanál annak a faroknak aki eltöri és felhív hogy sorry -ráadásul az esetet látva a labda sem volt a közelben sem és elég keményen odalépett-én biztos kinyomnám neki!Dani Alves azért a két játékos között van némi különbség minőségben...Persze ettől függetlenül emberileg utálhatod!
pellegrini kezei alatt kezd egy egészen elfogadtható balbekk szintet hozni, már nem csak korcsolyázik a pályán, hanem érdemben tesz hozzá a védelemhez. egyébkéntm eg gyors és dinamikus a srác, és fiatal, simán felfejlődhet még. dani alvest meg emberlileg nem utálhatom, mert nem ismerem, egyszerűen a sunyi belépőket, és az eltorzult arccal való fetrengéseit gyűlölöm, persze ettől még a világ 2. legjobb jobb oldali védője.