Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy nem... A Falcons a sírból hozta vissza a negyedik negyedben a meccset az Arizona ellen, erre nem kikapnak hosszabbításbanGame90 írta:Ennél már csak jobb jöhet...
De főleg az utolsó!Boixos írta:már a 6 éves lányom is tudja, h FCBASRFTC a lényeg.![]()
![]()
Boixos írta:na Fiatalok, a mai este után főleg kívánom a NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
azért van élet egy ilyen tré klasszikus után is...
én is köszönöm!Drigo írta:Köszönöm szépen, viszont kívánom.
Azért ha lenne egy madridista az öcséd, akkor lehet, hogy nem ezt mondanádSzerencsére most nézi a Pats-Dolphinst, addig nyugi van, utána szundi, már csak a következő egy hetet kéne elsunnyognom
Köszönöm szépen, viszont kívánom.Boixos írta:na Fiatalok, a mai este után főleg kívánom a NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
azért van élet egy ilyen tré klasszikus után is...
barca99 írta:Srácok! Eurosporton szokták reklámozni ugyanannak a kettes változatát.Jó kis zene, és különböző sportok, közte ebből a sportból pár mp. Engem már az is elvarázsolt, én ilyet nézni akarok!!!
![]()
Ti láttatok már Eurosport 2-n ilyet? Én még nem nagyon, igaz, csak pár hete van. Ha vki tudna segíteni mikor szokott lenni, hogy is megy ez, azt megköszönnöm.