Sok sikert neki.Az biztos az ember kíváncsian várja mi lesz, ráadásul ahogy lejjebb is írták rajta jóval nagyobb lesz a nyomás, mint bárkin.
shutterisland írta:egy jól működő rendszert megbolygatni
de fogjátok már fel, hogy ez a rendszer már nem működik olyan jól, mint kéne.
a real össze-vissza [auto_cenzúra], a bl-ben a csoportban 1-2 jó meccsünk volt, a többi offos, fáradt celtictől is kikaptunk, a psg és a milan ellen is zörgött a léc, a bayern porig alázta a csapatot.
talán a spanyol válogatottat is idevehetem abból a szempontból, hogy 80%-ban a barca taktikáját nyomatja az öreg bajszos, és őket is épp most alázták meg évek óta először.
oké, a ligában 100 pont, és magabiztos győzelem, aláírom, de ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a szezon első felében szárnyalt a csapat, míg a real bukta sorra a pontokat.
azt viszont szerintem látjuk, hogy valami már nem a régi ebben a csapatban, talán xavi kezd kiégni, talán jóllaktak, és ki is ismerték a taktikát, senki sem tudja, de egy biztos, valamit kell tenni ez ellen.
nem lesz ívelgetés, nem lesz kontrafoci, szimplán kap a tili-toli egy kis extrát valahonnan, és egy temperamentumos motivátor lesz a padon.
kockázat ? valóban.
de néha muszáj megkavarni az állóvizet, nem fogunk 15 évig sorban trófeákat nyerni csontra ugyanazzal a felfogással, légkörrel, "baráti társasággal".
Lehet nem volt teljesen egyértelmű, bár szerintem a szövegkörnyezetből maximálisan következett, de a jól működő rendszer, arra a folyamatra utalt, ami kialakult jó pár éve, a fiatalok beépítése, szerepkörök letisztázása a pályán, játék, klubhoz köthető dolgok stb.
Én abszolút nem láttam a tavalyi szezont sem ilyennek, ráadásul nem is a támadójátékkal voltak a gondok, hanem a védekezéssel, aminek több oka is volt, Alba, Tito betegsége stb.
Változás kell?Véleményem szerint nem, s remélem is hogy nem lesz változás, az meg hogy nem fogunk 15 évig folyamat tróefákat nyerni, nem értem a gondolatmenetet.
Teljesen nyilvánvaló, hogy így van, de talán nem akkor kellene változtatni, amikor sikeres a klub.
Picit az az érzésem van, Rossell nagyot akar dobbantani, ezért igazolta Neymart, értelmetlen összegért, s ezért hozta Martinot, én mindig is védtem, Rossellt, mert tetszett, hogy vezetőhöz méltóan a pénzügyekkel foglalkozott, szakmaiságba nem folyt bele, nem olyan volt mint Laporta, hogy hozott valakit, mert neki tetszett.Viszont ezek az utóbbi lépések eléggé elszomorítanak, idén nyáron minden racionális érvet nélkülöző döntések születtek sajnos.Ha bejön nagy a kasza, ha nem nagy bukta, remélhetőleg előbbi, mert a klub sikeressége az elsődleges.
off: A Real össze-vissza (autócenzúra) dolgot remélem törlik a hsz-ből, semmi szükség primitív káromkodásokra.