2008.09.15. 17:43:01
a 4-3-3 nem egy rossz felállás és lehetne évekig sikeresen alkalmazni szerintem, csak ahhoz a megfelelő emberek kellenek. Egy jó baloldali támadó, olyan középpályások akik 16 -oson kívülről is veszélyesek, valamint jó formában lévő, gyors szélsővédők. Nálunk jelenleg egyik se igazán valósul meg 100%-ig. Mert se Alves se Abidal nem a legjobbukat nyújtják, Ronaldinho helyére nincs játékosunk, mert Henry nem oda való, valamint Xavi és Iniesta, bármennyire is szeretem őket, és egyet jelentenek a Barca névvel, nem lőnek jól igazán, és gyakran nem elég kombinatívak. Lényeg, hogy ez a keret jelenleg nem biztos hogy a 4-3-3-ra a legalkalmasabb. Valamit ki kéne találni, elsősorban Henry-Messi vonatkozásban. Henrynak megfelelő posztot kéne találni, szerintem ez Eto'o mellett van, Messit, mivel őt nem ésszerű kihagyni, úgy kéne elhelyezni a pályán, hogy ne kelljen "ellensúlyozni" a pálya másik felén, mivel ebben a keretben nincs olyan aki erre képes lehetne. Ez most bonyolultan hangzik, de arra gondolok, hogy ha Messi és Alves is a jobboldalon van, a baloldali támadószekció sokkal gyengébb mint a jobb, és ezért kiismerhetőbb a játékunk az ellenfél védőinek nem kell annyifelé koncentrálni, lezárják a jobboldalunkat és már meg is van ölve a támadójáték. Középen nem tudunk mit csinálni a tömörülés ellen, baloldali támadójátékunk meg nincs.