Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.30. 11:05:34

csababarca írta:
Mezner2 írta:Úristen,sokan itt micsoda tévhitekben élnek,ezt a váltást véleményem szerint olyan szinten megfogja szenvedni a csapat,hogy 1-2 évig nyögni fogjuk a következményeit ! Annyira mélyen le van nézve a srác,hogy az elképesztő,miközben kb. neki köszönhetjük a 2006-os BL döntős sikerünket,és még megannyi nagy meccset,nagyon vastagon benne van a csapat sikereiben Victor kolléga,sorsdöntő meccsen konkrétan 1hibájára emlékszem,amin elment a hajó,de utána a visszavágón ha nincs ő,akkor az 5-0-s meccsnél is nagyobb verést kapunk !

Nem értek egyet most veled, semmilyen következménye nem lesz a távozásának, maximum pozitív.
Nem tudom milyen a memóriád vele kapcsolatban,de én csak a 2012ből emlékszem nem 1 hibájára. Konkrétan a real ellen csinált legalább 3 elképesztő hibát (ezen a szinten ezek azok), amin elmentek a meccsek/párharcok.

Egy bravúrkapus Victor,de semmi több annál, sem kevesebb. Ő a pótolható kategória, persze okosan kell csinálni a pótlását, és az ilyen Reina-féléket el kell felejteni,mert akkor neked lesz igazad, és bajban leszünk.
Én kívánom,hogy az örömködőknek legyen igaza,és előrelépést produkáljunk,de ennek az opciónak én kevés esélyt adok ! Mint írtam,eddig Neuer-en kívül csak olyan neveket hoztak fel aki :
a : Semmivel nem jobb Victornál
b : Közép/kis csapatokban bizonyított még csak (mint írtam is,itt más a nyomás,más az eredménykényszer,és jó lenne,ha a csapat legfontosabb posztjára nem olyat hoznánk,aki nálunk kezdi el gyűjteni ilyen téren a tapasztalatát,így Ter Stegen,Muslera,Akinfeev,Szcesny kilőve véleményem szerint)

Aki egyértelmű előrelépés lenne az Neuer,De Gea,Buffon,Casillas

Buffon már öreg, Casillas a legnagyobb rivállis ikonja,így két név marad a kalapban szerintem,meg kérdőjelesen Courtois.
Túl sok a macera,és ahhoz képest még a legjobbakkal is kevés az előrelépés,ez az én büdös nagy bajom ezzel az Adíós Valdes storyval
Charlie
Öreg Harcos

2013.03.30. 10:37:56

Sanama írta:
shutterisland írta:az anzsi tökéletes választás lenne.

egyértelműen stabil kezdő lenne, egy erős, de nem top bajnokságban, és egy olyan csapatban, amely az aranyért mehet majd, és e mellé busásan meg is fizetik őt.

elvédeget ott pár évet néhány zsák pénzért, esetleg egy bajnoki címért, aztán szépen csendben visszavonul, és visszajöhet ide kapusedzőnek. :)
ide vissza ne jöjjön. ha tenyleg az anzsiba megy, akkor egyertelmu hogy a love miatt lecel le.
Annyira egyértelmű, hogy pénzért megy el, hogy ugyanannyit ajánl a Barca neki, ha marad mint amennyivel az Anzsi hívja. Nem hiszem, hogy pénzkérdés ez az egész.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.03.30. 10:35:47

Mezner2 írta:Úristen,sokan itt micsoda tévhitekben élnek,ezt a váltást véleményem szerint olyan szinten megfogja szenvedni a csapat,hogy 1-2 évig nyögni fogjuk a következményeit ! Annyira mélyen le van nézve a srác,hogy az elképesztő,miközben kb. neki köszönhetjük a 2006-os BL döntős sikerünket,és még megannyi nagy meccset,nagyon vastagon benne van a csapat sikereiben Victor kolléga,sorsdöntő meccsen konkrétan 1hibájára emlékszem,amin elment a hajó,de utána a visszavágón ha nincs ő,akkor az 5-0-s meccsnél is nagyobb verést kapunk !

Nem értek egyet most veled, semmilyen következménye nem lesz a távozásának, maximum pozitív.
Nem tudom milyen a memóriád vele kapcsolatban,de én csak a 2012ből emlékszem nem 1 hibájára. Konkrétan a real ellen csinált legalább 3 elképesztő hibát (ezen a szinten ezek azok), amin elmentek a meccsek/párharcok.

Egy bravúrkapus Victor,de semmi több annál, sem kevesebb. Ő a pótolható kategória, persze okosan kell csinálni a pótlását, és az ilyen Reina-féléket el kell felejteni,mert akkor neked lesz igazad, és bajban leszünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.30. 09:54:59

Úristen,sokan itt micsoda tévhitekben élnek,ezt a váltást véleményem szerint olyan szinten megfogja szenvedni a csapat,hogy 1-2 évig nyögni fogjuk a következményeit ! Annyira mélyen le van nézve a srác,hogy az elképesztő,miközben kb. neki köszönhetjük a 2006-os BL döntős sikerünket,és még megannyi nagy meccset,nagyon vastagon benne van a csapat sikereiben Victor kolléga,sorsdöntő meccsen konkrétan 1hibájára emlékszem,amin elment a hajó,de utána a visszavágón ha nincs ő,akkor az 5-0-s meccsnél is nagyobb verést kapunk ! Itt nagyon szelektív a memória vele kapcsolatban ! Ilyen Muslérákkal és hasonló futottak még kategóriás lepkekapusokkal meg ne röhögtessük már ki magunkat könyörgök,nagyon nem ez a szint !
A másik fele meg Ter Stegen és hasonlók,ez itt azért nem a Mönchengladbach,itt van eredménykényszer,ami nem a 8.hely megszerzésében merül ki,akkora a nyomás,hogy azt mi innen megérteni sem tudjuk,és ez a kapusposzton 3szoros teherként jelenik meg,hiszen itt egy hiba is kupákat,és eurómillókat vehet el.
(Legjobb példa szegény megboldogult Enke katalóniai pályafutása)
Szóval nem gondolnám,hogy túl sok okunk lenne örülni amiatt,hogy elmegy !
Pláne,hogy Valdes előtt milyen kapusai voltak a csapatnak...
Maxi
Entrenador del Barça

2013.03.30. 09:44:24

Alcantara írta:Ehhez a témához csak egy rövid kérdést tennék fel.
Nem kívánok sem vitát, sem egyéb konfliktust gerjeszteni ebből.

A kérdésem: Honnan lehet ennyire biztosan tudni, hogy VV a világ legjobbja lábbal? Ugyanis itt sokan állandóan ezt írják.(ezeket olvasva Di Maria gólja játszódik le előttem általában)Ettől függetlenül alapvetően megbízható lábbal.

Kétségtelen, hogy a Barcelona játékának fontos eleme, hogy a kapus lábbal nagyon jó legyen. Más csapatok játékában ez nem kap olyan domináns szerepet, mint itt. Ez eddig rendben is van.
Viszont, hogy ennél fogva a világ összes kapusa gyengébb lábbal, szerintem felelőtlenség állítani.

Nincs ebben semmi vitaindító de akkor is tartom, hogy bàrmelyik màsik kapus hibàzna ennyit ha ennyiszer hàtra lenne hozzà jàtszva a labda.mert ugye a hibài àltalàban ebbõl adódnak, mint ahogy Te is di Mariat hoztad fel.mint lentebb ìrtam nem bànom ha elmegy, èn sem csìpem, viszont azt nem szabad tõle elvenni, hogy hosszú èvek utàn stabillà tette a kapunkat a hibài ellenère.nekem mindegy,hogy ki jön csak legalàbb azt hozza mint Victor, mind làbbal, mind kèzzel...
Forca Barca
Sanama
Llegenda del Barça

2013.03.30. 02:55:57

shutterisland írta:az anzsi tökéletes választás lenne.

egyértelműen stabil kezdő lenne, egy erős, de nem top bajnokságban, és egy olyan csapatban, amely az aranyért mehet majd, és e mellé busásan meg is fizetik őt.

elvédeget ott pár évet néhány zsák pénzért, esetleg egy bajnoki címért, aztán szépen csendben visszavonul, és visszajöhet ide kapusedzőnek. :)
ide vissza ne jöjjön. ha tenyleg az anzsiba megy, akkor egyertelmu hogy a love miatt lecel le.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.03.30. 01:39:54

az anzsi tökéletes választás lenne.

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.29. 18:40:16

S.Agüero írta:Official: Valdes will leave Barca at the end of this season it looks like he will join Anzhi #fcbarcelona
Avagy ismét Eto'o csapattársa lesz, ha tényleg összejön az üzlet. :D
(Ezek szerint tényleg kevesellte a fizetését, azért választja az Anzsit, azok annyit fizetnek majd neki, hogy pár év múlva saját csapata lehet a La Ligában.)
MatyiG
Adminisztrátor

2013.03.29. 18:31:01

Official: Valdes will leave Barca at the end of this season it looks like he will join Anzhi #fcbarcelona
connor
Jugador d'estrella

2013.03.29. 18:22:16

Valdes munkásságával kapcsolatban lehet jókat és rosszakat is mondani, szubjektív, hogy kinek mennyire szimpatikus. Lehet olyan kupát említeni, amiben az ő teljesítményének is köszönhetően tudtunk végül győzni és lehet olyat is, amit "miatta" buktunk el. Egy biztos: a bajnokságban nem igazán fogjuk megérezni, ha távozik. A bajnokságban 2 meccse már Pinto véd, mégis hoztuk azokat a meccseket, a kupában ugyebár alap, hogy Pinto véd és ott sem rajta múlott, hogy kiestünk éppen vagy pl., hogy tavaly győztünk.

Valdesnek én egyetlen igazi erősségét érzem - ezt nem feltétlenül csinálná utána másik kapus -, méghozzá a kifutásait. Nem egyszerű dolog 1v1-ben rávezetni a labdát. Legújabban pl. Ribery tudna erről mesélni.

Nem ügyetlen lábbal az biztos, de nem egyszer passzolta már döntő pillanatban ellenfélnek a labdát. Akkor mégsem erős lábbal? Inkább az lenne erre a jó megfogalmazás, hogy egyenletes teljesítményre képes, amibe néha becsúszik egy baki vagy éppen egy bravúros védés.
Azt azért még érdemes lenne itt megemlíteni, hogy a többi csapatnál jóval többet passzolgatunk hátul, veszélyes szituációban is bevállalnak a védőink egy-egy cselt, kényszerítőt, vagy éppen haza adást. És ahogy pl. egy védő is passzolhat rossz helyre, ez bizony Valdes-zel is előfordulhat. Sokkal inkább "ki van téve" ennek, mint más kapusok. Tehát ezt az oldalát inkább majd akkor fogjuk csak tudni megítélni, ha idehozunk egy másik kapust és az jobban csinálja - vagy rosszabbul.

A legnagyobb "hátránya", hogy "fejben nem a legerősebb" játékos, sokszor megy bele butaságokba, mint pl. a Madrid ellen lefújás után, de rontott már ki más meccseken is a kapujából - sárga lapért.

Összességében szerintem nem rossz kapus, bármelyik nagy csapatban megállná a helyét, ugyanúgy, ahogy pl. egy Buffon vagy Neuer sem mondana nálunk csődöt. Kíváncsian várom, hogy marad-e. Kicsit sajnálni fogom, ha megy, de tény, hogy vannak nála fontosabb játékosaink.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.03.29. 17:19:17

Mindkét belinkelt videó tetszett! Ez is azt bizonyítja, hogy nem lehet sablont húzni egy kapusra sem a lábbal való játék miatt. Zseniális megmozdulást követhet ostoba baki is! :lol:
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.29. 16:21:36

Game90 írta:
sjd írta:A több kapus rossz lábbal 1. rész:
http://www.youtube.com/watch?v=BhMF_Cxcij4
2. rész:
http://www.youtube.com/watch?v=_6t-wJrYJy4
Akkor azt hiszem meg is van a tökéletes utód, már csak Peppel kell leboltolni :D
PCsabi
aka Game90

2013.03.29. 16:20:26

sjd írta:A több kapus rossz lábbal 1. rész:
2. rész:
http://www.youtube.com/watch?v=_6t-wJrYJy4
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.29. 16:08:09

A több kapus rossz lábbal 1. rész:
Alcantara
Director del Fútbol

2013.03.29. 15:34:41

Ehhez a témához csak egy rövid kérdést tennék fel.
Nem kívánok sem vitát, sem egyéb konfliktust gerjeszteni ebből.

A kérdésem: Honnan lehet ennyire biztosan tudni, hogy VV a világ legjobbja lábbal? Ugyanis itt sokan állandóan ezt írják.(ezeket olvasva Di Maria gólja játszódik le előttem általában)Ettől függetlenül alapvetően megbízható lábbal.

Kétségtelen, hogy a Barcelona játékának fontos eleme, hogy a kapus lábbal nagyon jó legyen. Más csapatok játékában ez nem kap olyan domináns szerepet, mint itt. Ez eddig rendben is van.
Viszont, hogy ennél fogva a világ összes kapusa gyengébb lábbal, szerintem felelőtlenség állítani.
Maxi
Entrenador del Barça

2013.03.29. 14:11:33

Attól eltekintve, hogy szerintem az egyik legnagyképűbb játékosunk, nagyon kíváncsi lennék Casillas, Buffon, Neuer, Cech négyesre mit kezdene ha ennyiszer vissza lenne játszva a bogyó hozzá.És főleg a a "világlegjobbja" Casillasra(gyorsan megjegyzem imádom és elismerem) aki különösen rossz lábbal...
na mindegy, igazából mikor jött a hír, hogy kipróbálná máshol magát, nem ijedtem meg, viszont ahogy telik az idő egyre nagyobb bennem a félsz.És nem feltétlen a bravúrjai fognak hiányozni,-még ha nem is volt sok, bár emlékszem BL döntőre ahol meccsben tartott- hanem a lábmunkája, és nem igazán tudom ki pótolhatná.Ja, de van der Saar:Dneki volt hasonlóan jó lába.
A lényeg, hogy minden hibájával együtt(ami volt elég, és borzasztóak, na de melyik játékosnak nincs, és direkt írtam játékost)én örülnék ha mégis meggondolná magát és maradna, annak ellenére, hogy sírni se fogok ha elmegy.paradoxon:Dpersze ha megoldjuk jól a pótlását.neveket nem mondok, mert nem tudok.
Forca Barca
recrea
Llegenda del Barça

2013.03.29. 14:02:45

Chino írta:Itt inkább az a gond, hogy reális összegért nem nagyon találni a piacon olyan kapust, aki megfelelő pótlást jelentene. A top-kapusok mozdíthatatlanok, ráadásul nem is fiatalok. Na most itt van Courtois, illetve Ter Stegen akik alternatívát jelentHETNEK. Valdes egyelőre mindkettőnél jobb, nincsenek beilleszkedési gondjai, lábbal talán a legjobb a hálóőr, ami a taktikánknak szerves részét képezi. Igen voltak bakijai, de legalább annyit vissza is hozott bravúrokkal.
Vqaldes pedig nem Schmeichellel, Kahn-nal vagy van der Saar-ral kell összehasonlítani. Ők legendák, és VV-ről senki nem állította hogy az lesz, netán máris az, hanem hogy egy kitűnő kapus, aki még 3-4 évig megoldást jelentene.
Én is kiváncsi lennék Ter Stegenre vagy Courtois-ra, de valószínű, hogy idővel járna míg beilleszkednek, illetve nálunk egy kapusnak is rendesen bele kell tanulni a taktikába. Így pedig kérdéses ez mennyire menne vagy képesek lennének olyan teljesítményre mint amiért ide hoztuk őket. Más lenne a közeg és hatalmas a nyomás.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok valami Valdes-fan, a habz6ószájú kirohanásaitól pedig falra tudnék mászni, de egyelőre az lenne a legjobb a csapatnak ha maradna.
Mi a reális összeg egy olyan kapusért, aki mondjuk a következő 6-10 évben stabilan fogja védeni a csapat kapuját?
Szerintem ennél sokkal egyszerűbb a kapuskérdés, mint ahogy leírtad.
A maga nemében Valdes is legenda, szerintem a legtöbb címet nyert kapus. Érdekes... :)
Chino
Llegenda del Barça

2013.03.29. 13:45:36

Itt inkább az a gond, hogy reális összegért nem nagyon találni a piacon olyan kapust, aki megfelelő pótlást jelentene. A top-kapusok mozdíthatatlanok, ráadásul nem is fiatalok. Na most itt van Courtois, illetve Ter Stegen akik alternatívát jelentHETNEK. Valdes egyelőre mindkettőnél jobb, nincsenek beilleszkedési gondjai, lábbal talán a legjobb a hálóőr, ami a taktikánknak szerves részét képezi. Igen voltak bakijai, de legalább annyit vissza is hozott bravúrokkal.
Vqaldes pedig nem Schmeichellel, Kahn-nal vagy van der Saar-ral kell összehasonlítani. Ők legendák, és VV-ről senki nem állította hogy az lesz, netán máris az, hanem hogy egy kitűnő kapus, aki még 3-4 évig megoldást jelentene.
Én is kiváncsi lennék Ter Stegenre vagy Courtois-ra, de valószínű, hogy idővel járna míg beilleszkednek, illetve nálunk egy kapusnak is rendesen bele kell tanulni a taktikába. Így pedig kérdéses ez mennyire menne vagy képesek lennének olyan teljesítményre mint amiért ide hoztuk őket. Más lenne a közeg és hatalmas a nyomás.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok valami Valdes-fan, a habz6ószájú kirohanásaitól pedig falra tudnék mászni, de egyelőre az lenne a legjobb a csapatnak ha maradna.
Forca Barca!!!!
gergo9
Director del Fútbol

2013.03.29. 13:11:01

BarcasKrisz írta:, még élénken él bennem a 2012-es spanyol szuperkupa-döntő első mérkőzés és a 2007-es Liverpool elleni BL-odavágó is.
Akkor gondolom a pool elleni visszavágó kimaradt az életedből mert eléggé kompenzálta az odavágóbeli bakit. Spanyol szuperkupát pedig hagyjuk legalább annyira Tito és a csapat érdeme is a madridi első félidős betli.
Mióta az első csapatnál van más kupának elúszását nem igazán lehet a számlájára írni.
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.29. 12:56:04

herlius írta:
BarcasKrisz írta:Valdes-nél nem a technikai képességgel és a reflexekkel van gond, nála az "emeleten" vannak problémák. Minden évben van 2-3 mérkőzése, amikor elgurul nála a gyógyszer és iszonyat hülyeségeket csinál. Pontosan ezért nem kívánom, hogy maradjon, még élénken él bennem a 2012-es spanyol szuperkupa-döntő első mérkőzés és a 2007-es Liverpool elleni BL-odavágó is.
De ilyenkor ugye eszedbe jut pl a 2006-os vagy a 2009-es BL döntő is, vagy számtalna Klasszikus, ahol ő tartott minket életben? Csak a korrektség kedvéért...
Én még mindig nem értem, hogy ez miért ilyen nagy dolog? Ha most bemegyek a Pedro topikba, és beírom, h de hát a világ legjobb csatára, simán Messi szinten van, mert 3 meccsen is gólt lőtt a Realnak, meg BL-döntőn is betalált, szted nem röhögnének kicsit körbe?
Mert Valdes-nél valahogy külön ki kell emelni, ha volt egy-két nagyon is fontos teljesítménye (ezt nem is vitatom el), mintha Casillas, Cech vagy Neuer nem hozott volna legalább ennyi, ha nem több meccset a bravúrjaival, csak náluk ez így valahogy inkább természetes. Úgyhogy tényleg csak a fenti érveléshez tudom hasonlítani, amikor ez a BL-döntő stb. előkerül.
recrea
Llegenda del Barça

2013.03.29. 12:04:59

Tarsi88 írta:
recrea írta: Nálam nem közelíti meg a Casillas, Neuer, Buffon, Schmeichel, Van der Sar, Kahn vonalat, azzal együtt, h tisztában vagyok, néha milyen gólokat kaptak/kapnak ők is.
Ez rendben is van, a felsoroltak a világ legjobb kapusai. A probléma az, hogy VV helyére nem a listáról fog érkezni valaki. Onnantól kezdve zsákbamacska a dolog nem vagyok benne biztos, hogy előre lépés lesz az a valaki aki érkezik és a kapus keresgélésre könnyen rámehet akár több szezonunk is.
Persze, és ezeket egy szóval sem említettem, csak VV-vel kapcsolatban mondtam, h szerintem nincs az elitben. A kapuskérdés mindig roppant kényes, én sem tudom, mi vagy ki a jó megoldás, annó jó döntésnek bizonyult, h türelmes volt vele a vezetőség. Kapusra nem szabad sajnálni a pénzt, ideális esetben 10 évre veszünk.
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.03.29. 11:54:31

recrea írta: Nálam nem közelíti meg a Casillas, Neuer, Buffon, Schmeichel, Van der Sar, Kahn vonalat, azzal együtt, h tisztában vagyok, néha milyen gólokat kaptak/kapnak ők is.
Ez rendben is van, a felsoroltak a világ legjobb kapusai. A probléma az, hogy VV helyére nem a listáról fog érkezni valaki. Onnantól kezdve zsákbamacska a dolog nem vagyok benne biztos, hogy előre lépés lesz az a valaki aki érkezik és a kapus keresgélésre könnyen rámehet akár több szezonunk is.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.03.29. 11:37:22

herlius írta:
BarcasKrisz írta:Valdes-nél nem a technikai képességgel és a reflexekkel van gond, nála az "emeleten" vannak problémák. Minden évben van 2-3 mérkőzése, amikor elgurul nála a gyógyszer és iszonyat hülyeségeket csinál. Pontosan ezért nem kívánom, hogy maradjon, még élénken él bennem a 2012-es spanyol szuperkupa-döntő első mérkőzés és a 2007-es Liverpool elleni BL-odavágó is.
De ilyenkor ugye eszedbe jut pl a 2006-os vagy a 2009-es BL döntő is, vagy számtalna Klasszikus, ahol ő tartott minket életben? Csak a korrektség kedvéért...
Jaj, megint a BL döntök...ezeken egy nagy védése volt, Henry közeli ziccere, a többit egy tanult kapus megfogta volna. Én mondjuk klasszikusra sem emlékszem, amit ő hozott volna, múltkor kivédte a szemüket, ez igaz, de kikaptunk, bár erről legkevésbé ő tehetett. Ettől függetlenül semmi bajom sincs vele.

Nálam nem közelíti meg a Casillas, Neuer, Buffon, Schmeichel, Van der Sar, Kahn vonalat, azzal együtt, h tisztában vagyok, néha milyen gólokat kaptak/kapnak ők is.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.03.29. 11:12:46

visca el barca írta:most olvasom h az anzsi 10 millás fizetést adna neki és ez kettővel több mint a mostani keresete. ennyi pénzre usem tud nemet mondani. reméljük :D
Ráadásul gondoljunk bele, mennyit lenne képes fizetni az Anzsi érte... Nagyjából az érte kapott pénzből meg is vehetnénk Hummelst. :lol:

Amúgy a franciák ellen sokat jelentett a spanyoloknak, hogy ő van a kapuban.
http://www.101greatgoals.com/gvideos/gr ... nck-ribery
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sSDyp0znes
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.03.29. 06:16:36

Lezárt