Én kívánom,hogy az örömködőknek legyen igaza,és előrelépést produkáljunk,de ennek az opciónak én kevés esélyt adok ! Mint írtam,eddig Neuer-en kívül csak olyan neveket hoztak fel aki :csababarca írta:Mezner2 írta:Úristen,sokan itt micsoda tévhitekben élnek,ezt a váltást véleményem szerint olyan szinten megfogja szenvedni a csapat,hogy 1-2 évig nyögni fogjuk a következményeit ! Annyira mélyen le van nézve a srác,hogy az elképesztő,miközben kb. neki köszönhetjük a 2006-os BL döntős sikerünket,és még megannyi nagy meccset,nagyon vastagon benne van a csapat sikereiben Victor kolléga,sorsdöntő meccsen konkrétan 1hibájára emlékszem,amin elment a hajó,de utána a visszavágón ha nincs ő,akkor az 5-0-s meccsnél is nagyobb verést kapunk !
Nem értek egyet most veled, semmilyen következménye nem lesz a távozásának, maximum pozitív.
Nem tudom milyen a memóriád vele kapcsolatban,de én csak a 2012ből emlékszem nem 1 hibájára. Konkrétan a real ellen csinált legalább 3 elképesztő hibát (ezen a szinten ezek azok), amin elmentek a meccsek/párharcok.
Egy bravúrkapus Victor,de semmi több annál, sem kevesebb. Ő a pótolható kategória, persze okosan kell csinálni a pótlását, és az ilyen Reina-féléket el kell felejteni,mert akkor neked lesz igazad, és bajban leszünk.
a : Semmivel nem jobb Victornál
b : Közép/kis csapatokban bizonyított még csak (mint írtam is,itt más a nyomás,más az eredménykényszer,és jó lenne,ha a csapat legfontosabb posztjára nem olyat hoznánk,aki nálunk kezdi el gyűjteni ilyen téren a tapasztalatát,így Ter Stegen,Muslera,Akinfeev,Szcesny kilőve véleményem szerint)
Aki egyértelmű előrelépés lenne az Neuer,De Gea,Buffon,Casillas
Buffon már öreg, Casillas a legnagyobb rivállis ikonja,így két név marad a kalapban szerintem,meg kérdőjelesen Courtois.
Túl sok a macera,és ahhoz képest még a legjobbakkal is kevés az előrelépés,ez az én büdös nagy bajom ezzel az Adíós Valdes storyval