Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én természetesen csakis saját magam által készített fotókat raktam fel netre, több részletben, összecsomagolva, csak nem tudtam, hogy hogyan szedjem le onnan őket, ezért kértem sígítséget!!! - ERRŐL VOLT SZÓ!!!Vito írta:ezek kimaradtak:
![]()
![]()
![]()
na persze, ha nem ennyibe kerülne egy CD, DVD, akkor Silvanus még ital hatása alatt sem mondana ilyet.
Oké-Oké,csak én mindig azzal csinálom(WinRar),mivel nem használok CommandertMorminho írta:Nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" a winrar, elég ha a Total Commanderrel kicsomagolod
Silvanus!! Bár sosem töltöttem ien oldalakrólSilvanus írta:No, bár még nincs meg az otthoni netem (hamarosan), már ismerkedek egy-két warez oldallal. Ezek ugye nagyrészt úgy működnek, hogy regisztrálok x forintért, és tölthetek le mindent orrba-szájba...
Nos letöltöttem valamit, ami 12 darabban van, egy bizonyos *.r00 kiterjesztéssel. Azaz: r00, r01, r02... és így tovább! Kérdés mit kezdjek ezekkel? Mivel és hogyan mondom meg neki, hogy VÁLJATOK EGGYÉ BARÁTAIM!!!![]()
Bocsi a hülye kérdésért, de én most ismerkedek még csak ezekkel, nektek ez gondolom már régi sztori...
Több féle dolgo lehetSilvanus írta:No, bár még nincs meg az otthoni netem (hamarosan), már ismerkedek egy-két warez oldallal. Ezek ugye nagyrészt úgy működnek, hogy regisztrálok x forintért, és tölthetek le mindent orrba-szájba...
Nos letöltöttem valamit, ami 12 darabban van, egy bizonyos *.r00 kiterjesztéssel. Azaz: r00, r01, r02... és így tovább! Kérdés mit kezdjek ezekkel? Mivel és hogyan mondom meg neki, hogy VÁLJATOK EGGYÉ BARÁTAIM!!!![]()
Bocsi a hülye kérdésért, de én most ismerkedek még csak ezekkel, nektek ez gondolom már régi sztori...
nem tudom, nekem is voltak már ezzel gondjaimbarcafan írta:dosos. nem tudom windowsra "átnyomni"Badi írta:lehet hogy a 97 még dos-os
Rendben köszi, hétfőn leszek MSN-en!barcafan írta:MSNen küldök majdSilvanus írta:Na, most nekem is szükségem lenne egy kis segítségre!
Hamarosan lesz végre nekem is otthon korlátlan, szélessávú netem! Juhhéjjj! Eddig csak a munkahelyemen, a munkám rovására neteztem, de mostantól... Szóval! Arra gondoltam, mint ilyenkor gondolom oly sokan, hogy kihasználva a lehetőséget sok-sok fincsi programot fogok letölteni a netről. Nem sorolom, gondolom tudjátok mikre gondolok (j., f., z.)!?...
A kérésem az lenne, hogy írjatok már nekem ide össze egy pár olyan jó, általatok ismert, és megbízható oldalt, ahonnan bármikor, bármit, gyorsan le lehet szedni...
Köszönöm előre is a segítségeteket!