Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ideiglenes gondok, a kérdöjel egészen biztosan. jelezzétek a többi gondot is, mert új tárhelyen van az oldal, és elöfordulnak problémák. Mi például egyelöre nem tudjuk feltölteni a híreket...Vito írta:ez nálam is probléma.Maxi írta:Úgy emlékszem ez már valakinek volt egyszer probláma![]()
de szeretném megkérdezni h az mitől van hogy angol az idézet,az új tpic, az új hozzászólás nekem?
![]()
eddig magyar volt!
ja meg az új mezek... tpoc szavvazásában kérdőjel van az ékezetes batük helyén!
lehet ezzel valamit csinálni?
ez nálam is probléma.Maxi írta:Úgy emlékszem ez már valakinek volt egyszer probláma![]()
de szeretném megkérdezni h az mitől van hogy angol az idézet,az új tpic, az új hozzászólás nekem?
![]()
eddig magyar volt!
ja meg az új mezek... tpoc szavvazásában kérdőjel van az ékezetes batük helyén!
lehet ezzel valamit csinálni?
Nekem Larsson meg Ronnie.PetI írta:Pedig nálam Eto'o + Iniesta+ Larsson van rajtaEnrique írta:Nálam nem...PetI írta:Megújult a nap képe!![]()
![]()
Köszönjük!![]()
![]()
![]()
Jónak próbálod ezt bemesélni,pont annak aki non stop fent van majdnem!Jó próbálkozás volt.Biztos azért másolgatjuk be a moderátori topikba hogy mit kell moderálni mert annyit fent vagytok,és "figyeltek",de amúgy lényegtelen...redlions írta:Itt szoktam lenni! Naponta (néha csak két naponta) többször is fent vagyok, de nem tudok belenyúlni. Többen is fent szoktunk lenni egyszerre, úgyhogy ilyenekkel ne vádolj senkit! Tegnap volt, hogy 3-4 modi és egy Admin is fent volt egyszerre....Charlie írta: Még jó hogy szóltok hogy törlitek a topikomat...Egyik moderátor se tolja fel a képét egész nap,de ehhez értetek.
C.
Itt szoktam lenni! Naponta (néha csak két naponta) többször is fent vagyok, de nem tudok belenyúlni. Többen is fent szoktunk lenni egyszerre, úgyhogy ilyenekkel ne vádolj senkit! Tegnap volt, hogy 3-4 modi és egy Admin is fent volt egyszerre....Charlie írta: Még jó hogy szóltok hogy törlitek a topikomat...Egyik moderátor se tolja fel a képét egész nap,de ehhez értetek.
C.
Még jó hogy szóltok hogy törlitek a topikomat...Egyik moderátor se tolja fel a képét egész nap,de ehhez értetek.Z. Iván írta:Töröltem!redlions írta:Egyetértek. Kezdettől fogva hülyeségnek tartom! Csinálják inkább az Indexen.... Ott van egy pár marhaság....Badi írta:Szerintem semmi értelme a történetírás topicnak.
Töröltem!redlions írta:Egyetértek. Kezdettől fogva hülyeségnek tartom! Csinálják inkább az Indexen.... Ott van egy pár marhaság....Badi írta:Szerintem semmi értelme a történetírás topicnak.
Egyetértek. Kezdettől fogva hülyeségnek tartom! Csinálják inkább az Indexen.... Ott van egy pár marhaság....Badi írta:Szerintem semmi értelme a történetírás topicnak.
Hát igen, csak ott az a különbség, hogy ha valaki bekerül a Barca első csapatának keretébe annak tényleg az álma válhat valóra, aki számára pedig ez nem így van, annak nem ebben a csapatban a helye!Z. Iván írta:Mintha egy játékos bemutatás sajtótájékoztatóról idéztél volnacruyff írta:
Egy ÁLOM válna valóra, ha nekem is sok hozzászólásom lenne! !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ott is ez a frázis a menö
Csak viccböl irtam nyugalom!HAnonymus írta:Kérem, nagyon kérem! Legyen korhatáros a fórum!![]()
![]()
Hát nem lenne hülyeség hallodHAnonymus írta:Kérem, nagyon kérem! Legyen korhatáros a fórum!![]()
![]()
HAnonymus írta:Kérem, nagyon kérem! Legyen korhatáros a fórum!![]()
![]()
Köszönöm,Nagyon köszönöm!HAnonymus írta:Csatlakozom az előttem szólóhoz, mindkét tekintetben. Mondkjuk Kitfistonak akár még be is nőhet a feje lágya. De hogyha megköszönöd hogy "megvédtelek", esküszöm kifutok a világból...