Szóval nekem nem jön be a kosár sajna

Kméten? Talán. 94/95ben érdemes volt. Utána elsorvaztották, majd létrehozták a már csak névben létező KSC és a még menő KTE-ből a KFCt. Ekkor a szurkolók magára hagyták (köztük én is!) a focit. Az új KTE meg még nem szerezte vissza a régi törzsszurkolóit, de talán lesz rá esély. Tavasszal szinte minden héten itthon játszanak. Kméten jelenleg a kosárlabda a menő sport. Itt 2-3, de sokszor 4szer annyian vannak, mint a focin.Stike írta: Na jó te is jöhetsz![]()
De sajna a kosárlabdát nem annyira szeretem![]()
De mivel nem régóta vagyok kecskeméti még nem voltam kecsón focimeccsen érdemes kimenni?
Na jó te is jöhetszredlions írta:Kis g#ci!Stike írta:Azért mert redlions itthon maradLujo írta:Én még azért is hálás lennék.Ez a kecskeméti összetartás?
Inkább gyere ki szurkolni vasárnap (hangosan) az Univer-Atomerőmű kosármeccsre!
Én ott leszek, valszeg a Capricornsba (b-közép)
Kis g#ci!Stike írta:Azért mert redlions itthon maradLujo írta:Én még azért is hálás lennék.
Redlions-al valahol Laportáék körül fogunk ülni, a többieknek pedig veszek a toronyba jegyet 15 euróért...redlions írta:Silvanus rendes!Többiek önzők!
Silvanus írta:Nos ez természetesen csak én lehetek Stike!!!Stike írta:Én is vettem egyett ha nyerek legalább egy valakinek állom az útjátSilvanus írta:Ma veszek egy lottót - mert láttam, hogy van érdeklődés a dolog iránt!?...Nem meglepő!
Nos ez természetesen csak én lehetek Stike!!!Stike írta:Én is vettem egyett ha nyerek legalább egy valakinek állom az útjátSilvanus írta:Ma veszek egy lottót - mert láttam, hogy van érdeklődés a dolog iránt!?...Nem meglepő!
Akkor ezt szerintem meg is beszéltük!Silvanus írta:Viszont hogy egy örömhírt is mondjak: ha nyerek a lottón, akkor mind a vendégeim vagytok egy közeli El Classicón.....