noname írta:Ez eléggé a semmiből jött. Kaphatok egy elemzést olyantól, aki látta játszani rendszeresen. Nem érdekel h a youtubeon/fifába/transfermarkton milyen. Ami érdekel: miben jó, milyen posztokon játszik, szted hova hoztuk?
Max 10 meccsen láttam, szóval nem tudok sokat én se. De az alapján egy termetes, erős középpályás, aki elég jó arányban állítja meg a támadást, vagy nyeri meg a párharcot, ha sor kerül rá - és jó sokszor szabálytalankodik is. Cselezni nem cselez rosszul, elég technikás is, de azért nem is egy Ini, szerintem ebbe Denisszel egy szinten van. Elég labdabiztos, de kérdéses, hogy a mi gyors játékunkban mennyire lesz az. Lőni jól tud, közelről és távolról is veszélyes, +1 gólerős játékos a középpályán. Viszont elég hullámzó, néha olyan gyengén játszik, hogy nem is hiszed el, hogy ő volt előtte olyan jó.
Én tartok tőle kicsit, Denisék miatt nem is teljesen értem, főleg ha nem megy senki semerre, de Luchonak gondolom kész terve van vele, úgyhogy kíváncsi leszek. Én Rakitic helyén játszatnám a legtöbbet, a horváttal ketten jól ellennének amolyan támogató-romboló szerepkörben. A játékunkat nem fogja megszabni szerintem soha, de hasznos tagja lehetnek a középpályának.