LG írta:Tim írta:
De egyszerűen imádom,ahogy vért hánytok a hollandoktól

Egyébként nem értem miért. Én sem szeretem a hollandokat, de azért kicsit túlzásnak érzem, hogy kis túlzással Real Madrid szintű negatív elfogultság van velük szemben.

Ha meg összejön a holland-argentin elődöntő, és esetleg kiejtik Messiéket, bele sem merek gondolni mi lesz itt.
Megérdemelték a hollandok, a bekapott gól után magasabb szintre kapcsoltak, ami Mexikónak sok volt.
Utálom én is a hollandokat, de ha kiejtik Messiéket én leszek a legboldogabb
Nem tudom honnan jött nálam is ez az utálat, régebben odáig meg vissza voltam tőlük, Bergkamp, Kluivert, Cocu, 2 de Boer, Reiziger, Davids, STAM

, Gio. Szerintem a 4 évvel ezelőtti csapat lehet a ludas ilyen De Jong félék miatt, nem tudom.
6 kedvenc csapatom van, ezek közül 2 be sem jutott a VB-re (Peru + Román, igen a románok, nem érdekel, hogy a magyaroknak kötelező utálni őket, én a Moldovan - Ilie csatárduó óta imádom őket

), spanyolok a csoportkörben búcsúztak, tegnap Chile, ma meg Mexikó -.-
Belgium maradt egyedül (és nem azért, mert mindenki odáig van értük, a mezük fantasztikus, illetve Émile Mpenza óta).
Az viszont "remek" számomra, hogy akiket unszimpatikusnak tartok, a portugálokon kívül az összes bent van még

(svájc, görög, argentin, brazil, német, holland)