Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
miert mi a baj vele?(a honlappal?)lionelmessi19 írta:Quaresma se, de Capel aztán végképp nincsen azon a szinten, mint Silva.
Quaresmával persze csak egy igazán problémás dolog van, szerintem lassú.
Amúgy nemhiszem hogy olcsóbb lenne mint Silva.
Ezt a transfermarkt.de-t felejtsétek már el.
salvatore írta:Én szerintem így jó lenne :
Valdés(Neuer)
-----Alves--------Puyol--------Cáceres---------Abidal----
---------------Keita------------------Toure----------------
---------------------------Xavi-------------------------------
-------Messi-----------------------------------Iniesta------
--------------------Villa--------------Henry-----------------
Neuer a Schalke04 kapusa,ő egy igen jó kapus,jók a reflexei,fiatal és aki látta,a 11eseket is jól fogja
hát ha már fiatal német kapusról van szó... akkor sokkal inkább Adlersalvatore írta:Én szerintem így jó lenne :
Valdés(Neuer)
-----Alves--------Puyol--------Cáceres---------Abidal----
---------------Keita------------------Toure----------------
---------------------------Xavi-------------------------------
-------Messi-----------------------------------Iniesta------
--------------------Villa--------------Henry-----------------
Neuer a Schalke04 kapusa,ő egy igen jó kapus,jók a reflexei,fiatal és aki látta,a 11eseket is jól fogja
nem is Eto'o pótlására igazolnák őt!!hanem mint lehetséges Larsson utód,szóval cserének!!!Bapszi írta:Güiza lehet tölem aranycipős is,soha nem lesz Eto'o vagy Villa szintjén,de ha te ennyire kedveled akkor bocs!
Neked mi kell egy csatárnak ahhoz hogy mondjuk Eto'o vagy Villa szintjén legyen?Bapszi írta:Güiza lehet tölem aranycipős is,soha nem lesz Eto'o vagy Villa szintjén,de ha te ennyire kedveled akkor bocs!
Eszednél vagy te? Güiza féléket? A spanyol gólkirályról beszélszBapszi írta:Érdekes,hogy Iniestat mennyire elfelejtettétek...Ha valakit nem tennék ki akkor az ő és Messi!!
Amit még nem igazán értek,hogy miért mindenki Silvát akarja amikor olyan játékosok megszerezhetők mint: Quaresma vagy Diego Capel!!??
Ha Eto'o elmegy akkor mindenképpen Villat kell megszerzni nem pedig ien Mario Gomez vagy Güiza féléket...Henry,Bojan ..Eto'o/Villa és Sergio Garcia lenne az én 4 csatárom...Nasrirol nem tudom,hogy már aláirt e, ha még nem ,akkor nagy hiba inkább egy 27 éves hasonlo kvalitásu játékost venni ugyanannyiért(Hleb), hiszen a fiatalitás a kulcs a mostani szituban!
Quaresma tényleg jo lenne!!de 2 dolog...Bapszi írta:Capel kivásárlási ára 12 M euro...Quaresmáért pedig odalöknék pl:egy Gudjohnsent és már 25 M körül el is hozhatnánk...megérné!!!
Alves kivásárlási ára is "csak" 20 M ... és mi mennyiért hoztuk el??? 35ér!!!Bapszi írta:Capel kivásárlási ára 12 M euro...Quaresmáért pedig odalöknék pl:egy Gudjohnsent és már 25 M körül el is hozhatnánk...megérné!!!
igazad van!!Bapszi írta:Érdekes,hogy Iniestat mennyire elfelejtettétek...Ha valakit nem tennék ki akkor az ő és Messi!!
Amit még nem igazán értek,hogy miért mindenki Silvát akarja amikor olyan játékosok megszerezhetők mint: Quaresma vagy Diego Capel!!??
Igen,azt hiszem nagyjából Laportáék fejében is ez a csapat van nagyjából, szerintem is jó lenne!DaNNy írta:én elképzeléseim:
----Alves----Puyol------Marquez(milito,casceres)---Abidal
--------------Xavi(Toure,keita)------------Moutinho(Ini)
Messi---------------------------------------------Silva(Henry)
------------------Villa-----------------Henry(Bojan)
ez a 2 csatáros. az 1 csatáros.
--------Alves------Puyol(pique)--------Marquez(casceres)-------Abidal
---------------------------Toure(Keita)-----------------------
-----------------Xavi----------------Moutinho(Ini)
Messi--------------------------------------------Silva(Henry)
----------------------------Villa(Henry,Bojan)------------------------
így is vanMikorka Kálmán írta:Jó lenne ez így:
----------------- VV --------------
Alves -- Puyol -- Piqué -- Abidal
--------------- Yaya --------------
------ Xavi ----------- Iniesta ---
----------------Messi -------------
-------- Eto' ---------- Henry ----