Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az ugársszerű IQ növekedés a fórumon,biztos az zavart be neki.barca99 írta:Mostanában elég gyakran fagy meg a FF... de csak eurobarca használata közben. És csak azóta, hogy kivettem kezdőlapból.![]()
Egyébként most néztem Explorerrel is megfagy néha. Mi lehet a baj?
Olvasd el az ottani fórumban a megfelelő részt.Ronaldinho&Barca írta:Traviánon nemtudja vki mi ez a natar korszak??? Ilyennel rémisztgetnek, azt se tudom miez :?:D
Nem dehogy, csak ki sit keveset aludtam sokat utaztam és DB maratont tartottamVictor_Valdes írta:Ha sok szabad ideje van jőhetne takaritani hozzánk!grecki írta:Túl sok szabadidőd van, Dani?
Ezt már olvastam régebben de már nem is emlékeztem mindenre. olvastam már olyanokról, akik ezt megtapasztalták. Na meg persze arról is olvastam, hogy vannak más fokozatok is.Los Banditos írta:A részegség fokozatai
Ha sok szabad ideje van jőhetne takaritani hozzánk!grecki írta:Túl sok szabadidőd van, Dani?Drigo írta:Valaki biztos fogja tudni a választ, addig más is gondolkodhat.
Valaki azt árulja el nekem, hogy a kisbékát is a gólya hozza?
Ha egy kaméleont a tükör elé teszünk, akkor milyen színű lesz?
Túl sok szabadidőd van, Dani?Drigo írta:Valaki biztos fogja tudni a választ, addig más is gondolkodhat.
Valaki azt árulja el nekem, hogy a kisbékát is a gólya hozza?
Ha egy kaméleont a tükör elé teszünk, akkor milyen színű lesz?
ragasztják, vagy égetik?Drigo írta:-Ha a teflon nem ragad semmihez, akkor hogyan ragasztják oda a serpenyőhöz?(Én egyébként tudom)
válaszokat off topicba várom.
Röviden: foci+buli.messi1918 írta:Gondolom jó lehet egy fórum találkozó![]()
én is elmennék egy ilyenre, csak hát!
Amúgy miket szoktatok csinálni? Esetleg néha fociztok is? Vagy mit csináltok? Kérem valaki...
Hát azért olyan sűrűn nem szokott lenni talimessi1918 írta:Gondolom jó lehet egy fórum találkozó![]()
én is elmennék egy ilyenre, csak hát!
Amúgy miket szoktatok csinálni? Esetleg néha fociztok is? Vagy mit csináltok? Kérem valaki...
Az úgy volt, hogy. Igen.Drigo írta:A csocsósra gondolsz? Kraloval játszottunk 3 meccset egy srác ellen (egyikünk sem tud csocsózni), aki elmondása szerint nem tudott csocsózni, ezzel el is altatott minket és mindháromszor elkente a szánkat.
Ma este jól titkoltam, a taktika része volt ez is.barca99 írta:Kralo tud csocsózni, ketten fórumtalin nagy meccseket nyomtunk.
És biliárdról is van némi fogalmabarca99 írta:Kralo tud csocsózni, ketten fórumtalin nagy meccseket nyomtunk.