Élő közvetítések 08/09
- Mihu
- Director del Fútbol
Lehet hogy vak vagyok, de nekem lesgyanús volt. Nem nagyon, csak egy kicsit. Viszont amit utána csinált Alves, az gyönyörű. Kiosztott egy esernyőt, majd nem féltette magát, befejelte középre. Messi pedig meglátásom szerint hozzáért, de hát ez legyen a legnagyobb problémánk. Kell még egy gól, mert akármikor jöhet egy szabadrúgás, vagy szöglet, vagy csak egy kontra, és máris 1-1. Gól kell srácok!!!!!!
Szerk: Igen, erről beszéltem
Szerk: Igen, erről beszéltem

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2009.01.24. 23:13:03-kor.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Lehet,h nem nyílnak ki de valahogy sztem elszáll ilyenkor a motiváció.Úgy értem,h már nem biztos,h ugyan úgy meg fog szakadni az ellen,h leszerelje mondjuk Messit stb.Replay írta:Na végre!!!
Ennek ellenére sem hiszem, hogy kinyilik jobban a Numancia, főleg azért, mert nem tudnak mást játszani.
De aztán lehet nem törnek meg csak jobb szeretném ha igen

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Egy picit azért hozzáért:)
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
mé szerinted akkor ki rúgta beIlúvatar írta:lehet h rosszul láttam, de messi hozzá se értDani fejelte be.

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Iniesta nagyon nagy labdát adott Alvesnek! Amilyeneket Xavi szokott:)
Szép gól..

Na végre!!!
Ennek ellenére sem hiszem, hogy kinyilik jobban a Numancia, főleg azért, mert nem tudnak mást játszani.
Messi az Isten ,Alves a helyettese!
Iniesta pazar, aztán amit Alves művel te jó isten...és Messi! 

-
- Barça C
GGGGGGGGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 

Végre!!!
Góóóóóóóóóól!
Góóóóóóóóóól!
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
TAvoli loves Iniestatol, messze celt tevesztett de bar megprobalta, hatha kedvet hoz a tarsaknak is ezzel 
GOOOOOOL Messi

GOOOOOOL Messi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szakacs 2009.01.24. 23:09:49-kor.
Tiziano Crudeli fan 

ALVES ÉS MESSI A CSODADUÓ!
-
- Entrenador del Barça
Nah 3 félideje nem rúgtunk gólt, ilyen is régen volt, és ritkán!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Henry szerintem se csinál sokat, de Abidalt meg kell dicsérni, ezt a futómennyiséget... És ha eljut a beadásig akkor Henry rendre behúzódik középre. Ini pedig zseniális, csak sajna most rosszkor jött a félidő, a végére lendültünk be. Ilyenkor lehet Messinek beljebb kéne húzódni talán és neki is szervezni. Középpályánkon Xavinak most nem megy de hát őt tilos lekapni bármikor villanhat amellett h azért így is durván osztogat. Busquets jöhetne majd Touré helyére ( bár lehet öngyilkos húzás lenne...)lionelmessi19 írta:Előbb-utóbb meglesz az a vezetés azért...
Messinél kicsit zavar ahogy ácsorog. Henry ha szélen van kint, továbbra se csinál semmit, bár lehet hogy megint csak én látom így, de esküszöm úgy figyelem hogy mit alkot szélről, hogy majd kiesik a szemem.
Iniesta szuper, Xavinál is jobb ma. Alves is megint nagyon ottvan..
Eto'onak ma jó napja van, végre. Utóbbi 1-2 alkalommal elég halvány volt.
ha úgy állunk meg kell húzni, Bojan is jöhetne...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona