Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Távkapcs topicba írtam,hogy az ország 20%ban van csak eddig ez az adóOrdog írta:Hát mert sztem jó ha 20 emberből 1-nek van. Aztán gondoltam tartok egy kis közvéleménykutatást, hogy tényleg jól gondolom-e.
ez még leírva is szörnyűLa Pulga írta:Szóval először nem akart rendesen enni, és egyre soványabb és soványabb lett. Az orvos adott neki orvosságot. + Egy " turbó kaját " amiben minden vitamin benne van, és ettől úgy meg kellett volna híznia, mint az állat. De nem történt semmi, sovány maradt. 1 héttel később elkezdtek fájni a csontjai. Majd megint elvittük valami elit orvoshoz, aki azt mondta, hogy vízfejű és a fejében lévő folyadék pont ott nyomja a fejét, ahol a táplálkozási szekció van (vagyis a teste nem fogadja be a vitaminokat.) Tegnap már annyira nyomta a fejét, hogy már alig látott, és neki ment mindenek. Ezt a betegséget nem lehet gyógyítani.
Sajnálom, a mi kutyánk is az utolsókat rúgja szerintem. Szerencsétlen az egyik pillanatról a másikra vakult meg, ráadásul sem a szaglása, sem a hallása nem az igazi, így ő is mindennek nekimegy, nem ismer fel bennünket, és tisztára bezavarodik, ha segíteni szeretnénk neki visszatalálni a helyére...La Pulga írta:Szóval először nem akart rendesen enni, és egyre soványabb és soványabb lett. Az orvos adott neki orvosságot. + Egy " turbó kaját " amiben minden vitamin benne van, és ettől úgy meg kellett volna híznia, mint az állat. De nem történt semmi, sovány maradt. 1 héttel később elkezdtek fájni a csontjai. Majd megint elvittük valami elit orvoshoz, aki azt mondta, hogy vízfejű és a fejében lévő folyadék pont ott nyomja a fejét, ahol a táplálkozási szekció van (vagyis a teste nem fogadja be a vitaminokat.) Tegnap már annyira nyomta a fejét, hogy már alig látott, és neki ment mindenek. Ezt a betegséget nem lehet gyógyítani.
Az angolossal is jó páran játszottak ...G-Jay írta:Egy Barca oldalon szerintem mindenki a Barcával akar játszani...vagy lehet nem?
G.
G-Jay írta:Ittvan a már jól ismert játék, játszatok a Barcáért! Elég lenn vagyunk...
http://www.playforyourclub.com/play13.php
G.