Ez mekkora hozzászólás!mekkora írta:ha legalább egyenlíteni nem tudunk, nem is érdemeljük meg a győzelmet..

Sőt, ha nem egyenlítünk tuti, hogy nyerni sem fogunk!

Ez mekkora hozzászólás!mekkora írta:ha legalább egyenlíteni nem tudunk, nem is érdemeljük meg a győzelmet..
Digisport.hu regisztrálj és kész. Bár nekem nem jóabreu írta:Olvass vissza kicsit, de egyébként ezt az Internetes meccsnézés topikba kéne kérezned!hpeter93 írta:Ti tv ben nézitek, mert nekem nicns digi és vhol nyomon szeretném követni a meccsetSlither írta:Ezt be kellett volna passzolni...
Ha te elfelejted elég szomorú, és síralmas!Majd ha Ibrahimovic csak fele annyit tesz a Barca mezért mint ő akkor Barcelona futballista lesz, de addig egy nagyorrú hókuszpók maradvlxe írta:felejtsük már el számúeltkbaladzs írta:Samuel bepassszolta volna, erre hőkuszpók rárúgta 0 szögből!nem érzed, hogy nem ezt kéne mondogatni xxD
ok bocsabreu írta:Olvass vissza kicsit, de egyébként ezt az Internetes meccsnézés topikba kéne kérezned!hpeter93 írta:Ti tv ben nézitek, mert nekem nicns digi és vhol nyomon szeretném követni a meccsetSlither írta:Ezt be kellett volna passzolni...
Olvass vissza kicsit, de egyébként ezt az Internetes meccsnézés topikba kéne kérezned!hpeter93 írta:Ti tv ben nézitek, mert nekem nicns digi és vhol nyomon szeretném követni a meccsetSlither írta:Ezt be kellett volna passzolni...
Ti tv ben nézitek, mert nekem nicns digi és vhol nyomon szeretném követni a meccsetSlither írta:Ezt be kellett volna passzolni...
Sry a vak-ért, csak dühös vok. Ibra attól még passzolhatna pontosan legalább hátra!!! Erre nem mentség, hogy nincsenek társak.Kovi írta: Azért érzed így, mert a középpályánk annyira gyenge, hogy folyton neki kell visszajönni segíteni. Egyedül van, de nagyon. Próbál valamit csinálni, de ő sem tud a középpálya segítsége nélkül. Nyilván neki sem megy, de nem is írtam azt, hogy mennyire királyul játszik. Köszönöm, hogy vaknak neveztél egyébként.
Szerdán is az utolsó kb. 20-25 percben 4en voltak: Messi,Ibra, Bojan, PedroTitinho írta:Tyűűűű...
Keita-Pedro csere.
2 kp? 4 támadó?
Igaz...gólt/gólokat kell lőni!
Ilyet azért még nem láttam Peptől...
Az még hagyján, de Keita helyett!LM10 írta:Jön pedrooo!!
Igaz, hogy gól kell, ettől függetlenül egy épkézláb középpályással lehet többet értünk volnaTitinho írta:Tyűűűű...
Keita-Pedro csere.
2 kp? 4 támadó?
Igaz...gólt/gólokat kell lőni!
Ilyet azért még nem láttam Peptől...