Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem rossz, viszont volt egy jobb, ami mindent átírt trágár szavakra. Valaki nem tudja a címét?ozsimiki írta:Találtam egy jó kis oldalt,én még nem ismertem![]()
netdisaster.com
Beírjátok a http:// után a kívánt oldalt,ahol garázdálkodni akartok (én madridistát írtam be)
Majd választotok a kívánt csapásból, hangot onra nyomjátok,és a controlt auto-ra....
Utána Go....majd ha megjelenik a kívánt hatás,akkor a fejlécben is tudjátok modósítani majd a csapásokat (fegyverek,dinók,ufók:D),és egyebeket...
Igenigen,olvastam másnap, hogy 15percet köröztek mire le tudtak szállni.Boixos írta:
mentek egy kört és letették ugyanoda.
azért ezek a pilóták sem voltak piskóták, akik ezt a tnt-s b737est tették le úgy, h csak a balos főfutó és az orrfutó volt nyitva...
http://www.youtube.com/watch?v=rnGgMSCp ... re=related
egyébként nem kell félni a repüléstől, nagyon biztonságos a bugi.
én sem szeretnék vitába bonyolódniDrigo írta: 2. Látott már valaki EGY brazilt? Ők állandóan bandáznak, náluk a kiscsaládosok is vagy 10en élnek a nagycsaládosság meg valahol a 30fő környékén kezdődik, ez a 200 nem merítette ki náluk a család + rokonság fogalmát.
Többen halnak meg a közúti balesetekben azzal együtt, hogy vannak nem halálos kimenetelű balesetek is. Azokat nyilván nem számolják bele ebbe az összehasonlító statisztikába.ozsimiki írta:Én úgy vagyok vele,hogy bár többen hallnak meg közúti balesetben,mivel abból több van,de ott nem mind1 baleset következménye halál...szal ha repülük,és ott történik giggszer az gáz,és szinte tuti kinyiffanokBoixos írta:
egyébként nem kell félni a repüléstől, nagyon biztonságos a bugi.Ezért nem támogatom.
Mielőtt elharapózna a helyzet, csak annyit fűznék hozzá:senzu írta:az egészben az a legviccesebb, hogy a minisztériumból szóltak a romáknak, hogy hol mikor mi lesz...
tipikus féreg mentalitás egyébként, hogy 5 ember ellen odamennek 200-an
az egészben az a legviccesebb, hogy a minisztériumból szóltak a romáknak, hogy hol mikor mi lesz...Krojf írta:Komáim!
Bizony, ez a légi szituáció sem lehetett semmi, a híradóképek
eléggé elborzasztóak voltak, de a hétvégén Pétervásárán sem
lehetett egyszerű annak az 5 "Magyar Gárda" tagnak, akik tagtoborzásra
mentek oda és 200 roma várta őket!
Ezt azért nehéz lehetett számukra feldolgozni, hogy hirtelen ekkora
hendikeppel találták magukat szembe!
Ezt a helyzetet megneszelte Kolompár Orbán is az Országos Cigány
Önkormányzat elnöke is, aki nyugtatni ment az övéit!
Egyébként tetlegesség nem történt.
A Ti Krojf komátok.
Hát azért nem fogok örülni nekiVito írta: ha lezuhansz, akkor kb 1-2-3 perc (nem tudom, hogy mennyi idő alatt ér földet egy gép), aztán nincs miről beszélni. nincs szenvedés.
én így fogom fel
Én ugyanezt vallom, és ugyanezzel megyek a repülést kedvelő barátnőm idegeire.ozsimiki írta:Én úgy vagyok vele,hogy bár többen hallnak meg közúti balesetben,mivel abból több van,de ott nem mind1 baleset következménye halál...szal ha repülük,és ott történik giggszer az gáz,és szinte tuti kinyiffanokBoixos írta:
egyébként nem kell félni a repüléstől, nagyon biztonságos a bugi.Ezért nem támogatom.
ha lezuhansz, akkor kb 1-2-3 perc (nem tudom, hogy mennyi idő alatt ér földet egy gép), aztán nincs miről beszélni. nincs szenvedés.ozsimiki írta:Én úgy vagyok vele,hogy bár többen hallnak meg közúti balesetben,mivel abból több van,de ott nem mind1 baleset következménye halál...szal ha repülük,és ott történik giggszer az gáz,és szinte tuti kinyiffanokBoixos írta:
Én úgy vagyok vele,hogy bár többen hallnak meg közúti balesetben,mivel abból több van,de ott nem mind1 baleset következménye halál...szal ha repülük,és ott történik giggszer az gáz,és szinte tuti kinyiffanokBoixos írta:
egyébként nem kell félni a repüléstől, nagyon biztonságos a bugi.
mentek egy kört és letették ugyanoda.elprat írta:No és mi lett a géppel?Boixos írta:131 utas volt rajta, plusz a személyzet.
ez egy nagyon kemény szitu lehetett, onnan átstartolni...
nagyon nagy lélekjelenléte volt a pilótáknak! és hát a gép sem piskóta, h ezt kibírta, bár azért elég durván túl vannak biztosítva ezek a cuccok.
elég érdekes dolgokat művelnek velük egy-egy nagyobb karbantartás utáni berepülésnél.
Hol tudott végül leszállni?
Adrenalin......
No és mi lett a géppel?Boixos írta:131 utas volt rajta, plusz a személyzet.
ez egy nagyon kemény szitu lehetett, onnan átstartolni...
nagyon nagy lélekjelenléte volt a pilótáknak! és hát a gép sem piskóta, h ezt kibírta, bár azért elég durván túl vannak biztosítva ezek a cuccok.
elég érdekes dolgokat művelnek velük egy-egy nagyobb karbantartás utáni berepülésnél.