Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem is beszélve arról hogy a korábban egészségtelennek kikiáltott élelmiszerekről kiderül hogy mégsem azok,sőt..pld vaj kontra margarinDrigo írta: Lassan már az 1 kilós zsír helyett is csak 60 dekát kapsz, mert most 40%-al kevesebb zsírt tartalmaz. Az ilyenektől meg tudok őrülni. Ettől még lehet szeretni, megenni, de néha már túlzásba viszik az egészet én azt gondolom.
Ma én készítettem el a menüt. Paradicsomlevest készítettem, majd, hogy biztosan ne siessen a hasa senkinek, bolognai spagettit készítettem főételnek. Délután pedig egy pár napra elegendő madártejet!Krojf írta:Komáim!
Ti mit ettetek ma, illetve kinek milyenek a kedvenc kajái, illetve
italai???
Kérdezi Tőletek a Ti Krojf komátok.
Hú ez a kedvencem, ma már nem lehet kapni normális dolgokat. Minden "light" "fitness" "update" vagy tudom is én, hogy mi. Mikor a pizzának a chips-nek és még sok hanoló dolog épp attól lesz olyan, amilyen. Lassan már az 1 kilós zsír helyett is csak 60 dekát kapsz, mert most 40%-al kevesebb zsírt tartalmaz. Az ilyenektől meg tudok őrülni. Ettől még lehet szeretni, megenni, de néha már túlzásba viszik az egészet én azt gondolom.Krojf írta:"Fitness" pizzát majszikálok!!!
hát én nem bírom nézni se azilyen tenger gyümölcse cuccokat maradok a döglöttházi állatnál.. kedvenc kajám viszont a tojásos nokedliKrojf írta:Ja és ha Barcelonába kijuttok, akkor fenntartás nélkül meg fogtok-e
enni mindent???
Kérdezi Tőletek a Ti Krojf komátok.
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=711BarcaGeri írta:Sziasztok. Tudtok nekem segíteni? Nincs Sport klub-om, de nézném a meccset szombaton. Nincs valami netes közvetítés?
Nálunk, Szombathelyen hűs van, borult, szürkés ég, tiszta lehangoló időjárás. A napot már napok óta nem láthattuk. Már vége lehetne.barca99 írta:Gyönyörű kék ég, ragyogó napsütés, egy szem hó sincs, +7 fok.
Csak nálunk van ilyen jó idő?