Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Értem, h mit akarsz mondani, de nagyon eltúloztad ezt a mondatot.Szerintem ha majd te fizetsz nekik euro milliókat, akkor várhatsz el valamit.
Addig maximum szurkolhatsz, és reménykedhetsz, nem ?
Ezt már borítékolhatjuk, pláne h a Sevilla emberhátrányban van...Zozzy 5 írta:Valencia-Sevilla : 2-0, 85. perc!!!!
Ebben is van vmilionelmessi19 írta:Szerintem ha majd te fizetsz nekik euro milliókat, akkor várhatsz el valamit.varga tamás írta:Elvárom, hogy a sztárok a milliókért kiszolgáljanak engemet a tévé előtt, és a nézőket a helyszínen. Elvárom, hogy Rijkaard vegye már észre, hogy a Gyula egy nagy nulla, és csak azért ne küldje Messit a baloldalra, mert a franciának helyet akar szorítani.
Addig maximum szurkolhatsz, és reménykedhetsz, nem ?
Szerintem ha majd te fizetsz nekik euro milliókat, akkor várhatsz el valamit.varga tamás írta:Elvárom, hogy a sztárok a milliókért kiszolgáljanak engemet a tévé előtt, és a nézőket a helyszínen. Elvárom, hogy Rijkaard vegye már észre, hogy a Gyula egy nagy nulla, és csak azért ne küldje Messit a baloldalra, mert a franciának helyet akar szorítani.
Reméljük, hogy meccs után jön az a híres új keletű szigor, és levonják vele kapcsolatban a tanulságokat...Game90 írta:Csak ezt nem a 2. félidőben kell észrevenniozsimiki írta:Dehogynem2.félidőre Ő is észrevette
Hát ez egy dolog,de nem csak akkor kell dicsérni a csapatot,ha gyönyörű játékkal győz! Akkor könnyű a jót meglátni!Game90 írta:Csak az a baj, hogy az utóbbi évek teljkesítménye miatt hozzávagyunk szokva a gyönyörű játékhoz. Amit sajnos ebben az évben nem sokszor láttunk. De természetesen a 3 pont a lényeg.ozsimiki írta: Főleg Varga Tamásnak! Neki miért nem elég,hogy egy rossz formában lévő BARCA,küzd,hajt az utolsó percig,szívvel játszik,és végül győz? Mi a legfontosabb? Az,hogy tegyük a pályára a szívünket! És ezt megcsinálták,meg is lett az eredménye!
Nem véletlenül van ott az a bizonyos smyle....Game90 írta:Csak ezt nem a 2. félidőben kell észrevenniozsimiki írta:Dehogynem2.félidőre Ő is észrevette
Csak ezt nem a 2. félidőben kell észrevenniozsimiki írta:Dehogynem2.félidőre Ő is észrevette
Csak az a baj, hogy az utóbbi évek teljkesítménye miatt hozzávagyunk szokva a gyönyörű játékhoz. Amit sajnos ebben az évben nem sokszor láttunk. De természetesen a 3 pont a lényeg.ozsimiki írta: Főleg Varga Tamásnak! Neki miért nem elég,hogy egy rossz formában lévő BARCA,küzd,hajt az utolsó percig,szívvel játszik,és végül győz? Mi a legfontosabb? Az,hogy tegyük a pályára a szívünket! És ezt megcsinálták,meg is lett az eredménye!
DehogynemGame90 írta:Frank nem veszi észre, hogy Giuly írtó gyenge? És miatta játszik Messi a balon. Remélem a kupában Giuly csak a padon lesz
Én is ezt hajtogatom!!!Enrique írta:Ez meg a másik, nagyon fontos dolog. Itt az eredménye annak, ha valaki igazán akarja a győzelmet. Ezért 5-öst érdemelnek a fiúk.lionelmessi19 írta: De amit már rég hiányolok, hogy az emberek nagyrészének ha nem is ment, tényelg futottak, nyomták, harcoltak. Ha a játékért nem, ezért megérdemlik a 3 pontot.![]()