Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagy vonalakban: Calderón kritizálja a Realt, mondván edzők, játékosok és elnökök temetője. Nem tetszik neki, hogy Pérez nem tartja sokra a 07-es és 08-as zsinórban megnyert bajnokságokat, illetve nem csipázza, hogy mindenki Pérez sikerének tartja CR9 leigazolását, pedig az egyezmény még az ő regnálása alatt született.Capon írta:Miről van szó a cikkben?
Ha nem fogjátok ki első körben megint az Irúnt.Ja, és a kupát megnyomni idén, mert talán azt a legkönyebb megnyerni, és bár nem tartom túl sokra, de egy kupa sosem árt, annyival kevésbé kezdik ki a csapatot.
Az sem lesz olyan könnyű, mert ha minden jól megy velünk is számolnotok kell majd. Az utóbbi években minimum az elődöntőig eljutunk.Ja, és a kupát megnyomni idén, mert talán azt a legkönyebb megnyerni, és bár nem tartom túl sokra, de egy kupa sosem árt, annyival kevésbé kezdik ki a csapatot.
Miről van szó a cikkben?MichaaBee írta:Calderón
csak nekem van déjávúm?...mondjuk nagyrészt igazat beszél, de ő se 1 edzőt rúgott ki, amíg itt volt...
Kár volt érte,mert nem kacsolódik a témáhozFernando írta:Ha jól emlékszem Csoki tis is megszenvedtetek az első két fordulóban. Ugyanúgy kikaptatok az első meccsen a Deportól, és a Numanciát is nagy csatában 4-3-ra vertétek. Amúgy a témához nem akarok nagyon hozzászólni ami itt folyik, mert szerintem értelmetlen. Ezt is csak azért írtam le, mert "kissé" szemet szúrt.
Köszi, asszem így volt, ezzel pont megtámogattad a mondani valómat, hogy a kisebb csapatok ellen se olyan egyértelmű dolog, hogy hozza valaki a meccset, csak azért, mert a játékosállomány lényegesen erősebb!Ha jól emlékszem Csoki tis is megszenvedtetek az első két fordulóban. Ugyanúgy kikaptatok az első meccsen a Deportól, és a Numanciát is nagy csatában 4-3-ra vertétek.
Egyrészt, ahogy írtam, a szezon előtt gondoltam ezt. Ha akkor azt mondják, hogy az első 7 meccsünket megnyerjük, teljesen elégedett lettem volna. (most sincs bajom!Csoki!
Azt mondod, az eredményességben pozitívan csalódtál. Ezek szerint Te nem számítottál a Xerez, a Tenerife, vagy a hulladék formában játszó Villarreal elleni sikerre...
Ez érdekes. Mert azt gondolom, ezeket a derbiket a tavalyi csapatotokkal is behúz(hat)tátok volna.
Szóval felesleges úgy beállítani a dolgot, mintha nem várt bravúr lenne ezeket az ellenfeleket legyőzni
de szereti mindenki ezt leírni...legyőzni a 260 millából megerősített madridnak.-
Én itt értettem mire gondolt Csoki,vagyis azt hiszem Hogy egy teljesen összeszokatlan kerettel jó eredményeket sikerült elérni és több gólos győzelmeket aratni. Nem biztos hogy a tuti keret garancia a sikerre lásd 2006-2008 két év amikor szintén világverő keretünk volt aztán se eredményesség se látvány. Olykor az összeszokottság,a jó taktika és a sikeréhség,motiváció felülkerekedik a minőségen.Rivaldo11 írta:Csoki!
Azt mondod, az eredményességben pozitívan csalódtál. Ezek szerint Te nem számítottál a Xerez, a Tenerife, vagy a hulladék formában játszó Villarreal elleni sikerre...
Ez érdekes. Mert azt gondolom, ezeket a derbiket a tavalyi csapatotokkal is behúz(hat)tátok volna.
Szóval felesleges úgy beállítani a dolgot, mintha nem várt bravúr lenne ezeket az ellenfeleket legyőzni a 260 millából megerősített madridnak.- Ez volt a MINIMUM! Nem Torghelle és Rajczi érkezett a támadószekcióba a nyáron. Igenis eddig semmi extra nem történt, akiket verni kellett, azokat vertétek is. Ennyi.
De épp ez a lényeg, hogy ő nem közvetítő, illetve "mindenki" látta a meccset. Ha egy újságban vagy nem tudom hol olvasom, akkor felhúzom a szemöldököt, de ez egy "madrid szurkoló" véleménye volt, akinek fontos, hogy a pozitív dolgokat emelje ki. Értem én, hogy mi nem tetszik benne, csak ez pont olyan dolog, amibe teljesen felesleges belekötni, mert annyira nem érdekes az egész, random válaszhatnál a meccsek utáni nyilatkozatokból, mert mindegyikbe bele lehet kötni valahogy. Nem is tudom miért is irogatok ennyit a témáról!Olvasd el az idézetet úgy, mintha nem tudnád az eredményt, nem láttad volna a meccset
Erről van szó. Azért akár hogy nézem, egy Ronaldo, Kaká, Benzema, Xabi Alonso párossal nem olyan hatalmas bravúr, hogy nyertetek.Rivaldo11 írta:Csoki!
Szóval felesleges úgy beállítani a dolgot, mintha nem várt bravúr lenne ezeket az ellenfeleket legyőzni a 260 millából megerősített madridnak.- Ez volt a MINIMUM! Nem Torghelle és Rajczi érkezett a támadószekcióba a nyáron. Igenis eddig semmi extra nem történt, akiket verni kellett, azokat vertétek is. Ennyi.
De nem értem miért keresed?? Amikor valami noname csapat jön Madridba, lenyomjuk őket 4-0-ra, az edzőjük meg kiáll, hogy 1 pontot érdemeltek volna szerinte, akkor nem nagyon olvasom itt az oldalon, hogy micsoda hülyeségeket nyilatkoznak...Nyilván pozitívan kell nyilatkozni, ebben igazad van, de a legkisebb objektivitást sem vélem felfedezni a nyilatkozatban, ellentétben pl. Pellegriniével.
És? Akkor nem volt igaz, hogy izgalmas a meccs?Izgulni azért lehetett, hogy mikor lő gólt a Sevilla.
Ideáig egyet értek. Ezt vártam a szezon előtt. Viszont az eredményességben eddig pozitívan csalódtam. Szóval a kettes pontot abban az esetben tudom fentartani, ha nem lesznek nálatok komolyabb sérülések. egyébként a címvédés a valószínű. Viszont utána eljön a mi időnk a bajnokságban!1.A Real jól kezdi az idei szezont de nincsenek olyan jól összeszokva mint a Barca
2.A szezon második felére a Real már összeszokottnak mondható, viszont a Barca elegendően elhúzott a pontvadászatban ahoz hogy kihúzza az év végéig és bajnok legyen.BAJNOK A BARCA
3. Perez bácsi rájött hogy mekkora idióta volt az elmúlt években és nem rendez ámokfutást,
CS0ki írta:Igen, ezt kellett mondani. Az, hogy a színfalak mögött mit mond, az megint más dolog. De egy vesztes meccs után a nagyközönségnek a pozitívabb dolgokat kell kiemelnie.Szerintem ez a nyilatkozat nem adja vissza a meccs képét. Azt, hogy a csapatának esélye sem volt, egy darab helyzete sem volt, csúnyán el lett verve és csupán a szerencséjének köszönhetően nem tükrözi a végeredmény a két csapat közötti valódi különbséget.
Igaz, ezeket neki nem kell kimondania, mégha így is volt.
Szerinted minden rendben van ezzel a nyilatkozattal?
Az utolsó pillanatig kérdéses volt a meccs kimenetele? Igen! A legvégén 2-1-nél volt egy támadásunk, ha Ramos higgadtabb, ki lehetett volna egyenlíteni, függetlenül a játék képétől. Az gondolom nem kérdés, hogy izgalmas összecsapaás volt, legalábbis én nem unatkoztam.
és az, hogy nem volt egy darab helyzetünk sem, az egyszerűen nem igaz...(eleve lőttünk is gólt, plusz a végén Ramos helyzete, Benzema luftja az ötösön, stb) Lehet, hogy nem voltak olyan tiszta helyzeteink, mint a Sevillának, de megvoltak a lehetőségek a góllövésre, ahogy Valdano is mondta.
Egyébként én nem bírom Valdanot, se a megjelenését, se a nyilatkozata jó részét, de ezzel speciel semmi baj nem volt.
Igen, ezt kellett mondani. Az, hogy a színfalak mögött mit mond, az megint más dolog. De egy vesztes meccs után a nagyközönségnek a pozitívabb dolgokat kell kiemelnie.Szerintem ez a nyilatkozat nem adja vissza a meccs képét. Azt, hogy a csapatának esélye sem volt, egy darab helyzete sem volt, csúnyán el lett verve és csupán a szerencséjének köszönhetően nem tükrözi a végeredmény a két csapat közötti valódi különbséget.
Igaz, ezeket neki nem kell kimondania, mégha így is volt.
Szerinted minden rendben van ezzel a nyilatkozattal?
Szerintem ez a nyilatkozat nem adja vissza a meccs képét. Azt, hogy a csapatának esélye sem volt, egy darab helyzete sem volt, csúnyán el lett verve és csupán a szerencséjének köszönhetően nem tükrözi a végeredmény a két csapat közötti valódi különbséget.CS0ki írta:A csapat egységen kívül miben nem volt igaza? Mondjuk abban is egységesek voltunk, kivéve Casillast. Mindenki más egységesen gyenge volt!Jorge Valdano (a Sevilla elleni meccsről):
„Az utolsó pillanatig kérdéses volt a meccs végkimenetele. Izgalmas összecsapás volt. A csapat egységes volt, voltak lehetőségeink."
Adódik a kérdés kedves Jorge: Ugyan melyik meccset nézted?
Jó focistának, jó szakembernek tartom a fickót. A közelmúltbeli nyilatkozataiból azonban számomra úgy tűnik, hogy ő is elkapta a madridizmus nevű betegséget: nem a kérdésre válaszolás, mellébeszélés, tények ferdítése, alkalmi vakság!
Én is ezt mondom a madridistáknak mindig-mindenütt, mert szerintem is ez a nagy igazság!mindorokke_barca írta:itt inkább szvsz Lass hiányzott annyira nem is CR bár néha jól jött volna elől... sőt...
Sokan nálatok már nedvesedtek a nyári igazolásoktól, hogy augusztustól mekkora alázás meg joga lesz a köbön. Most ők azok akik a legelégedetlenebbek. Nem akarják megérteni, hogy egy új csapatnak idő kell míg összeszoknak, legalább fél év. Hány új játékosotok van a kezdő 11-ben? 6-7 biztos. Ha nagy változás nem áll be november végéig, szerintem a mostani clasicon még nagyon el lesztek verve. Ha Perez nem kattan be és nem kezd megint ámokfutásba,, kemény csapatotok lehet, IDŐVEL. Most még csak kiváló játékosaitok vannak, de az édeskevés a sikerhez. Majd, ha összeszoknak és csapatként működnek.
A csapat egységen kívül miben nem volt igaza? Mondjuk abban is egységesek voltunk, kivéve Casillast. Mindenki más egységesen gyenge volt!Jorge Valdano (a Sevilla elleni meccsről):
„Az utolsó pillanatig kérdéses volt a meccs végkimenetele. Izgalmas összecsapás volt. A csapat egységes volt, voltak lehetőségeink."
Jó focistának, jó szakembernek tartom a fickót. A közelmúltbeli nyilatkozataiból azonban számomra úgy tűnik, hogy ő is elkapta a madridizmus nevű betegséget: nem a kérdésre válaszolás, mellébeszélés, tények ferdítése, alkalmi vakság!
Kicsit elvakult, de csak egy kicsit..............recrea írta:Jorge Valdano (a Sevilla elleni meccsről):
Végülis, ha nem Messi posztján játszana, még nem is lenne hülyeség.Zlatan Boy írta:Én is láttam tegnap a mérkőzést, és szerintem a meccs emberre egyértelműen Jesús Navas volt.(legalábbis én nálam).Nagyon jó kis játékos:gyors,agressziv,technikás vagyis minden adottsága megvan ahoz hogy egy nagyklubbhoz szerződjön.Ezért is mondom azt hogyha Cesc szerződtetése nem sikerülne, akkor Navast meglehetne próbálni elhozzni a Sevillától.
Ti mit gondoltok erről???