Ronaldinho Gaúcho #3
-
- aka Game90
De a 33 igazolás közül egyik sem volt valami nagy összeg
de azért van 1-2 kivétel. De azért mi nem veszünk 60-70 milláért játékosokat.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Egykét árat nem tudsz pontosan....a többiről se feletkezz meg.33 játékost igazoltatok le az elmult 4-5 évben.
Van itt pénz !!!!
Van itt pénz !!!!
-
- Entrenador del Barça
Nem akarok beszállni a vitába, de érdemes hozzá tenni, h Decót 9 millió euróért+ Quaresmáért igazoltuk, akit akkor 6 millió euróra taksáltak.
Így asszem egy igen jó igazolás volt.
Így asszem egy igen jó igazolás volt.

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Eurobarca Staff
na akkor...R.M.C.F írta: na akkor....
1 : hülyeségeket kombinálsz! - olvastam az ujságban.Tehát....?
2:150 Milla az egy elvi összeg. Pl Ronaldoé 100 milla volt és mi 32+ Cambiassoért/10Mill/ vettük.
3:A Milan nem olyan betegen költekező mint a Margité- Ha összeadnánk a "Perezi" éra mondjuk2000 óta kinek kerültek töbe az igazolásai akkor csaodálkoznál....nem a Madridnak.Ha a Milan nem is de van jó pár csapat aki megelőz minket.Még a Barca sincs nagyon lemaradva a maga 33! igazolásával kb 2001 óta!!!!!
1.Csak nem az Marca-ban olvastad?
2. 150milla az 150 milla! Nekünk nem kell sem Cambiasso, sem más, akit a Nilanból elnézegetnék a csapatban, az Gattuso Pirlo vagy Nesta, esetleg Kaka'(Pirlo-val sok lenne az irányító,Gattuso-val meg a vkp-k hátra most igazoltunk 2 embert is Kaka' meg az mint ronaldinho)és ezeket az embereket nem hiszem, hogy elengedné a Milan, tehát marad a 150 milla...
3:Jah max a Chelsea, de az más tészta, a Madrid akkor is legalább második lenne.A Milan azért keresett is rendesen a játékosokkal (pl.:Shevchenko).
Mi kiket igazoltunk???Csak néhány példa:
Larsson- tök ingyen volt
Ronaldinho- 20-30 milla között valahol ha most megnézzük, hogy 150 milla a kivásárlási ára, és, hogy a világ legjobbnak választott játékosa, akkor azt hiszem mondhatjuk azt, hogy igencsak áron alul vettük őt.
Zambi-Thuram:nem voltak olcsók, de a bunda-botrány miatt, őket is jutányosabb áron vettük.
Deco-ő nem lett volna olcsó, de ment érte Quaresma(sajnos).(szerk.)<-- ezzel azt értem, hogy ő sem volt drága
Eto'o-hát nektek nem kellett, de miért is nem???
És mellette ment Riquelme, Luis Garcia, és még sokan mások.
Tehát ha megnézzük összességében, akkor biztosan mínuszban vunk az igazolásokkal, de korántsem annyira, mint Ti.Ráadásul igencsak hasznosan igazoltunk.
ENNYI
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2006.10.29. 19:32:59-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
jaj...az a játékos akinek még él a szerződése az nem fog sivalkodni hogy elakarok már menni....ugyan.ozsimiki írta:R.M.C.F.!
Lehet furcsa neked,de mi lenne ha Tiszteletben tartanád azt,amit nyilatkozik Ronnie,vagy épp KakaNehezedre Esne
Hagyd a hüle újságokat!
Kaka is félmilliószór Lenyilatkozta,h esze ágába sincs elmenni onnan! Sehova! És ők meg nem akarják eladni!
Ugyanez van itt is,RONNIEVAL!
Azt nem tudom mit mondott Ronaldinho mert nem olvastam de azt tudom hogy Kaka hiába mondta/ha mondta egyáltalán/...ha elmegy valahova az a Real lesz az tuti.Már pedig elöbb utóbb othagyja a csalókat.
Meglátjuk nyáron kinek lesz igaza..
- Andris
- Adminisztrátor
nem az igazolások számáról, hanem az összegekről beszélünk, méghozzá az egy játékosért adott összegekről.
Másrészt pedig a margó örül, ha kap ennyi pénz vizilóért, Dinho ára viszont nem alku tárgya
Másrészt pedig a margó örül, ha kap ennyi pénz vizilóért, Dinho ára viszont nem alku tárgya
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
R.M.C.F.!
Lehet furcsa neked,de mi lenne ha Tiszteletben tartanád azt,amit nyilatkozik Ronnie,vagy épp Kaka
Nehezedre Esne
Hagyd a hüle újságokat!
Kaka is félmilliószór Lenyilatkozta,h esze ágába sincs elmenni onnan! Sehova! És ők meg nem akarják eladni!
Lehet furcsa neked,de mi lenne ha Tiszteletben tartanád azt,amit nyilatkozik Ronnie,vagy épp Kaka

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
na akkor....lionelmessi19 írta:Már megint hülyeségekről kombinálsz RMCF!R.M.C.F írta:Én azt olvastam a Milan elnöke megkérte Braidát hogy készítse elő az ajánlatot a Barcelonának Ronaldinhoért.A Milannak megvana pénze rá.
Miondjuk az nekünk jó lenne mert akkor Kaka jönne hozzánk.Abból a pénzből meglehetne venni talán Ronaldinhot.![]()
Fejezzük már be ezt a fszságot. Egyáltalán nincs oka elmenni se Dinhonak, se pedig Kakanak, és a nyilatkozataik alapján semmiképpen nem is szeretnének csapatot váltani.
A másik, h megnézném azt a beteg csapatvezetést, aki képes Ronaldinhoért 150 millió eurót letenni. A milan vezetése nem olyan betegen költekező mint a margóé. Ez van, ne is reménykedjetek.
1 : hülyeségeket kombinálsz! - olvastam az ujságban.Tehát....?
2:150 Milla az egy elvi összeg. Pl Ronaldoé 100 milla volt és mi 32+ Cambiassoért/10Mill/ vettük.
3:A Milan nem olyan betegen költekező mint a Margité- Ha összeadnánk a "Perezi" éra mondjuk2000 óta kinek kerültek töbe az igazolásai akkor csaodálkoznál....nem a Madridnak.Ha a Milan nem is de van jó pár csapat aki megelőz minket.Még a Barca sincs nagyon lemaradva a maga 33! igazolásával kb 2001 óta!!!!!
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Na véégre
Szép volt Ronnie mester! Csak így tovább. Chelsea ellen pls, legyen jobb
mer' mindenképp szét kell darálnunk őket.

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nagy szükség lesz rá a Chelsea ellen! Nagyon kellene a győzelem,és akkor sokkal nyugodtabban lehetne készülni a Werder ellen!Game90 írta:Szééép volt Ronnie![]()
Igaz egy Recre ellen nem nehéz varázsolni. Kiváncsi leszek mit tud majd a Chelsea ellen. Ott is lőhetne egy gólt.
GO RONNIE

-
- aka Game90
Szééép volt Ronnie
Igaz egy Recre ellen nem nehéz varázsolni. Kiváncsi leszek mit tud majd a Chelsea ellen. Ott is lőhetne egy gólt.

- Andris
- Adminisztrátor
Már megint hülyeségekről kombinálsz RMCF!R.M.C.F írta:Én azt olvastam a Milan elnöke megkérte Braidát hogy készítse elő az ajánlatot a Barcelonának Ronaldinhoért.A Milannak megvana pénze rá.
Miondjuk az nekünk jó lenne mert akkor Kaka jönne hozzánk.Abból a pénzből meglehetne venni talán Ronaldinhot.

Fejezzük már be ezt a fszságot. Egyáltalán nincs oka elmenni se Dinhonak, se pedig Kakanak, és a nyilatkozataik alapján semmiképpen nem is szeretnének csapatot váltani.
A másik, h megnézném azt a beteg csapatvezetést, aki képes Ronaldinhoért 150 millió eurót letenni. A milan vezetése nem olyan betegen költekező mint a margóé. Ez van, ne is reménykedjetek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Én azt olvastam a Milan elnöke megkérte Braidát hogy készítse elő az ajánlatot a Barcelonának Ronaldinhoért.A Milannak megvana pénze rá.
Miondjuk az nekünk jó lenne mert akkor Kaka jönne hozzánk.Abból a pénzből meglehetne venni talán Ronaldinhot.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ezt a milanos dolgot hanyagolhatnánk már...Tibi1982 írta:Én megmondtam, hogy nem kell parázni Ronie miatt! Vagy csak akartam mondani?:D
A lényeg, hogy lehet nem megy milanba, mert januártól ronaldot viszik!
PETIIIIII ÍRJÁL MÁR OLYAT, HOGY A CSELZIT 3:0-RA VERJÜK, ÉS RONNI 3GÓLT LŐ!!!!!!!!!! HÁTHA EZ IS BEJÖN

Ronnie formajavulásának nagyon örülök,de ennél is több kell majd a Chelsea ellen,mivel ők még ennyire sem fogják hagyni játszani...

- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én megmondtam, hogy nem kell parázni Ronie miatt! Vagy csak akartam mondani?
:D
PETIIIIII ÍRJÁL MÁR OLYAT, HOGY A CSELZIT 3:0-RA VERJÜK, ÉS RONNI 3GÓLT LŐ!!!!!!!!!! HÁTHA EZ IS BEJÖN

Ez a lényeg
Most már nem jácott olyan kedvtelenül mint a madrid meg a chelsea ellen és rúgott illetve fejelt két gólt ... igy tovább a Chelsea ellen mutasd meg kivagy Hajrá Roniee! Hajrá BaRcA!!!!

Még nem az igazi, de bizzunk benne, h 1re jobban visszanyeri a formáját. 2 éve volt hasonlo hullámvölgye, és akkor is tavasszal már varázsolt, és fokozatosan lett 1re jobb. 

-
- Eurobarca Staff
Tényleg most már mutatott valamit, de ez sztem nem csak a külön edzésprogramnak köszönhető, ha az ilyen sikeres lenne, akkor mindenkinek azt rendelnének, de biztos valamennyire az is benne van a dologban.
Az rendben, hogy alVilági istenítette, meg trükközött is, de ebből nem sok jött össze a védőjét, asszem azt a Moya gyereket nem nagyon tudta beforgatni, nagyon jól megfogta őt sztem, mert tényleg nem sokszor ment el mellette, rendben, hogy néha szépen passzolt, de volt az a sarkas passza, amit pont kizaliből mutattak, és az sem vlt jó a Petya, meg majdnem elszállt.
De mindenképpentöbbet mutatott, mint a Chelsea, vagy a Madrid ellen.
Az rendben, hogy alVilági istenítette, meg trükközött is, de ebből nem sok jött össze a védőjét, asszem azt a Moya gyereket nem nagyon tudta beforgatni, nagyon jól megfogta őt sztem, mert tényleg nem sokszor ment el mellette, rendben, hogy néha szépen passzolt, de volt az a sarkas passza, amit pont kizaliből mutattak, és az sem vlt jó a Petya, meg majdnem elszállt.
De mindenképpentöbbet mutatott, mint a Chelsea, vagy a Madrid ellen.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Biztato a javulás
Ugylátxik jot tett a játékosoknak a külön edzés. A cselzi ellen kell 1 jo Ronaldinho, remélem majd varázsol nekünk.

-
- aka Game90
Szép volt Ronnie
Csak így tovább, várom a folytatást a Chelsea ellen.

2 oldal visszaolvasás
szánalom.
Jó hogy kezd felkelni a padlóról.

Jó hogy kezd felkelni a padlóról.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
lionelmessi19 írta:Hát azt még túlzásnak érzem, h öröm volt nézni, meg azért gyenge csapat ellen nyertünk, de ez már szintekkel jobb volt.ozsimiki írta:Nagyon jó!
Úgy látszik már most használt vmennyit a külön edzésprogram,bár az majd igazából a Chelsea ellen fog kiderülni...
De öröm volt megint nézni Ronnie játékátEz nagyon-nagyon Bíztató
![]()
FORZA RONNIE!
FORZA BARCAAA!!!
Ráadásul szép gólt fejelt.
Nagyon-nagyon bíztató...![]()
![]()
![]()
![]()
Cselszkij ellen is rúghatna egy gólt.

Figyi,az eddigiek után,bőven öröm volt nézni a mai teljesítményét,bár ennél is tud többet az tény!
És igen bíztató! Vagy nem Lio