Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt nem értem még igazából,h valójában mire is gyűjtenek?ozsimiki írta:Hozzám nem rég jött oda egy...megállít bemutatkozik,várom,h kezdjen mesélni vmit,h miért gyűjt,kinek gyűjt,stb,stb...erre elkezdi mivan nem beszéled a nyelvetBányász írta:Nem tudom mentek e már oda valakihez Greenpeacesek?![]()
![]()
Gondolhatjátok,h milyen bőkezű voltam ezekután
Hozzám nem rég jött oda egy...megállít bemutatkozik,várom,h kezdjen mesélni vmit,h miért gyűjt,kinek gyűjt,stb,stb...erre elkezdi mivan nem beszéled a nyelvetBányász írta:Nem tudom mentek e már oda valakihez Greenpeacesek?
Azt hiszem azzal mindenki tisztában van,h mennyire jelentős energiaforrás az atomenergia.Nem is azért tüntetnek ellene mert hasztalan.De az atomenergia ellen(ami bizonyítottan óriási hasznosítható energiaforrás) miért is vannak a tüntetések?
Először nem akartam kommentálni, de miután másodszor felhívtad a figyelmét mindenkinek, már nem hagyhatom szó nélkül...Harusz írta:Plusz még engem az zavar a legjobban, h saját szellemi termékének is adja elő a pistikenews.blog.hu... Sztem ezzel magát véleményezi (tudom h már írtam, de úgy érzem, mintha ezen jópáran elsikottak volna..) Vito, talán csak nálad érzem, h nem...Vito írta: nem értem a cikk mondanivalóját, ugyanis ezt eddig is láthatta mindenki, kialakult véleménye volt róla. semmi újat nem mondott, csak kioktató és ocsmány stílusban adta elő azt, amit a vak is lát.
Nike T90 Laser. Nekem olyan van.Messi-#19 írta:Az mien stoplis ami iniestának van?(lásd nap képe) tök faxa! vennék olyat.
milyen neted van?vagy ezt h csináltad?Atesz írta:http://www.kepfeltoltes.hu/080311/[auto ... es.hu_.jpg
Átlagban olyan 250kb/sec-kel szoktam szedni!![]()
Ja, h nem természeteskovinho írta:Deviantartról szedtem a képet, aztán kicsit javítgattam rajta irfanview-al.![]()
Miért kérded?
Nyilván arra való, de annyit nem ér meg hogy idegeskedjen az ember rajta, ami nagyon fontos azt meg elég hülye aki oda írja ki. Mondom ha nagyon fontos/életbevágó.barca99 írta:Pedig kell. Mert arra valóG-Jay írta:Nem kell olvasni az üzenőfalat ennyi. Én nem szoktam, sőt csak akkor megyek egyáltalán fel az iwiwre ha jön egy mail h vki ismerősnek jelölt.
G.
Ki adja elő? Ezt szerintem egy ember írta meg, most az más, hogy hány helyen jelent meg. Vagy tévedek?Harusz írta:Plusz még engem az zavar a legjobban, h saját szellemi termékének is adja elő a pistikenews.blog.hu... Sztem ezzel magát véleményezi (tudom h már írtam, de úgy érzem, mintha ezen jópáran elsikottak volna..) Vito, talán csak nálad érzem, h nem...Vito írta: nem értem a cikk mondanivalóját, ugyanis ezt eddig is láthatta mindenki, kialakult véleménye volt róla. semmi újat nem mondott, csak kioktató és ocsmány stílusban adta elő azt, amit a vak is lát.
Plusz még engem az zavar a legjobban, h saját szellemi termékének is adja elő a pistikenews.blog.hu... Sztem ezzel magát véleményezi (tudom h már írtam, de úgy érzem, mintha ezen jópáran elsikottak volna..) Vito, talán csak nálad érzem, h nem...Vito írta: nem értem a cikk mondanivalóját, ugyanis ezt eddig is láthatta mindenki, kialakult véleménye volt róla. semmi újat nem mondott, csak kioktató és ocsmány stílusban adta elő azt, amit a vak is lát.
Persze, egyfelől hasznos is tud lenni, én is szívesen böngészek a régi ismerősök közt. Erre kiváló.Vito írta:én azt nem értem, hogy valaki hogy tudja ennyire elragadtatni magát egy ilyen piszlicsáré dolog miatt. nekem is megvan a véleményem a cikkben leírtakról, de tuti, hogy nem fognék cikk/blogírásba. az írója számomra ugyanolyan szánalmas, mint akiket véleményez ...Zozzy 5 írta:http://pistikenews.blog.hu/2007/10/23/u ... opposoknak
Nem tudom, hogy volt-e már. Mindenesetre sok igazság van benne.
btw sokáig távoltartottam magam az iwiwtől, aztán miután regeltem nagyon jó volt viszontlátni az általános és a középiskolás ismerőseimet, barátaimat. pár év eltelt már azóta és érdekes látni, hogy kiből mi lett (technokrata, családanya/apa, léhűtő etc.)
én azt nem értem, hogy valaki hogy tudja ennyire elragadtatni magát egy ilyen piszlicsáré dolog miatt. nekem is megvan a véleményem a cikkben leírtakról, de tuti, hogy nem fognék cikk/blogírásba. az írója számomra ugyanolyan szánalmas, mint akiket véleményez ...Zozzy 5 írta:http://pistikenews.blog.hu/2007/10/23/u ... opposoknak
Nem tudom, hogy volt-e már. Mindenesetre sok igazság van benne.
Pedig kell. Mert arra való (pölö tavaly szeptemberben írta ki a volt öfőnk, hogy kerti party lesz nála - harmadjára írta ki, mire észrevettem, mert páran olyan jól elbeszélgettek, hogy sosem vettem észre). És hányingerem van, hogy kva sokan msn-nek nézik, és ha vki azt mondja, hogy ez nem erre való, mi a válasz? Töröld a kapcsolatunkat, és akkor nem látod. nc.G-Jay írta:Nem kell olvasni az üzenőfalat ennyi. Én nem szoktam, sőt csak akkor megyek egyáltalán fel az iwiwre ha jön egy mail h vki ismerősnek jelölt.
G.