http://www.youtube.com/watch?v=qeGca4j1 ... re=g-all-ui
én nem mernék medence szélén dekázgatni, de ő tudjaVaratrix írta:Elvan a gyerek ha játszik...
Kiegyensúlyozottabb teljesítményt várok tőle én is, ha számokban hozza ezt, de jobban elosztva már sokkal jobb a helyzet.Gólok és gólpasszok számában nem sokkal maradt el a legjobb Arsenal-os éveitől, de a 2012/2013-as szezonban mindenféleképpen jobb és kiegyensúlyozottabb játékot várok tőle, mint tavaly, killer passokat, jobb helyzetkihasználást és remélem még jobban összecsiszolódnak Messi-vel (akivel amúgy már az első pillanattól kezdve nagyon érzik egymást), Iniesta-val és Xavi-val, mert néha azt éreztem, hogy amikor egyszerre játszottak mind a négyen, hogy zavarták egymást a pályán. Ja, ha Messi valami miatt hiányozni fog, akkor Fabregas-t ne erőltessük false 9-esként, inkább Villa játsszon középcsatárt.
Te nézted is idén a Barca meccseket, vagy csak a statisztikákat? Mert ha nézted volna, akkor tudnád, h ősszel lőtte a gólokat, tavasszal meg 0 volt. Ha neked ez elég, gratulálok!SuperMessi írta:Végül is csak a második legeredményesebb játékos volt a csapatban, rögtön az első szezonjában. Adjuk el!
Én is így gondolom. Az még megbocsátható, h az első szezonja ilyen felemás volt, de most idén illene végig stabilan jó teljesítményt nyújtani. Meg kéne hálálnia, h vissza lett fogadva, nem kevés cirkusz és pénz árán, szóval amit idén nyújtott az nagyon kevés!sura írta:Ha idén se tud vezéregyéniséggé válni, akkor nagy csalódás a hazahozása.
Van a kis hazugság, nagy hazugság, meg a statisztika. Ebben az esetben szerintem ez nagyon igaz, mert ezek alapján azt hinné az ember, hogy kiváló szezon van a háta mögött, de ez nagyon nem fedi a valóságot. Ezt a szezonját én max közepesre tudnám értékelni. A nagyobb baj pedig, hogy a csapat összteljesítménye gyengébb, Az ő érkezésével meg lett bontva az eddigi nagyon stabil rendszer. Eddig nem érzem, h annyira jót tett volna a csapatnak az ő leigazolása.Cesc Fábregas 15 góllal, és 18 gólpasszal áll eddig ebben a szezonban.
nem lenne igazságos, mert a real ellen csak 10 percet kapott a végén.Szia Dávid...
(Csak vicc, nehogy bannoltasd magad.)
És igaza lett. Spanyol szuperkupa, európai szuperkupa, klub vb, és ott vagyunk a kupa döntőben!Leomessi14 írta:http://9gag.com/gag/3976453
Szia Dávid...shutterisland írta:hát már az első meccsen érvényét vesztette, mivel kemény 10 percet kapott csak csereként.ne parázzatok már, személyes garanciát vállalok érte.
két feltétel :
1. legalább egy gól vagy gólpassz az elkövetkezendő két fontos meccs közül legalább az egyiken.
2. gólpontot nem ér el, de mind a két meccsen az egyik legjobb játékosunk lesz.
ha a kettő közül egyik sem teljesül, akkor egy modi vágjon ki véglegesre.
de tényleg, ezt most teljesen komolyan mondom, vállalom.
ennyire biztos vagyok benne.
de ha pep nem variált volna telloval, bejött volna![]()
amúgy a chelsea ellen ott lesz a klasszis teljesítmény, believe me.