Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem akarok hülyeséget mondani, úgyhogy javítsatok ha tévedek, de nekem úgy rémlik, hogy csak volt rá visszavásárlási opciónk a Chelseaből, de az utolsó évben amikor még élhettünk volna vele helyette Songot vettük meg. Akkoriba még szó is volt róla, hogy Romeu jön, aztán mégse. Remélem jól emlékszem és nem csak álmodtam..Varatrix írta:
Romeura nincs visszavásárlási opciónk?
azért egy barcelonánál ne legyen már annyi elég, hogy "el van". ég és föld mikor song játszik és nem busi.Erxy írta:Nem értek egyet. Egyrészt, mert ezek a dolgok Songnak sem az erősségei (és akkor finoman fogalmaztam) mégis elvan azokon a meccseken mikor Busit helyettesíti.
Már nincs. 2012-ben visszahozhattuk volna 10 millióért, vagy tavaly nyáron 15-ért, és ennyi.Varatrix írta:Romeura nincs visszavásárlási opciónk?
Romeura nincs visszavásárlási opciónk?Erxy írta:S.Agüero írta:Sergi Samper.ab1daL írta:De ha eladjuk Songot is, meg őt is, akkor megint kell egy ember Busquets mögé cserének.. Az megint legalább 20 millió...
Sampernek még korai lenne az első csapat. Sok dologban kell még fejlődnie ahhoz, hogy lehessen rá számítani a nagyoknál.S.Agüero írta:Sergi Samper.ab1daL írta:De ha eladjuk Songot is, meg őt is, akkor megint kell egy ember Busquets mögé cserének.. Az megint legalább 20 millió...![]()
ON.
Nem értek egyet. Egyrészt, mert ezek a dolgok Songnak sem az erősségei (és akkor finoman fogalmaztam) mégis elvan azokon a meccseken mikor Busit helyettesíti. Másrészt az argentín kifejezetten érti a mi játékunk, remek passzai szoktak lenni. Gondolok itt azokra amikor az őt letámadók közül passzolja ki a labdát, és indít azzal a lendülettel el egy támadást.. Tegnap is volt ilyen passza, egy ideig azt is hittem, hogy Busquets adta azt a labdát. ilyenekre gondolok. Aki ilyen passzokat tud(és ezt rendszeresen teszi), azt ne állítsuk már be valami buta angol favágónak..visca el barca írta:megpróbálom elmagyarázni 100. alkalommal is. a mi rendszerünkben ő teljesen alkalmatlan vkp-nak. nálunk megy az állandó 3szögelés, apró körömpasszok, a busi poziciojaban lévő embernek mindig szabadon kell lennie h bármikor megjátszható legyen.
megpróbálom elmagyarázni 100. alkalommal is. a mi rendszerünkben ő teljesen alkalmatlan vkp-nak. nálunk megy az állandó 3szögelés, apró körömpasszok, a busi poziciojaban lévő embernek mindig szabadon kell lennie h bármikor megjátszható legyen. masch erre alkalmatlan. ő arra jó amit a poolban csinált. megy csíp, rúg, harap, védekezik mint egy pitbull. nálunk ilyen szerepkör nincs.Yaya(07-10) írta:Piqué idén jól tolja, semmi kivetnivalót nem találok a játékában. Mascherano viszont éppen ellentétes pályán van. egyébként ő középpályás, ráadásul nem is akármilyen, óriási hiba őt hátvéd poszton játszatni.
"ő középpályás"Yaya(07-10) írta:Piqué idén jól tolja, semmi kivetnivalót nem találok a játékában. Mascherano viszont éppen ellentétes pályán van. egyébként ő középpályás, ráadásul nem is akármilyen, óriási hiba őt hátvéd poszton játszatni.
Az elejével teljesen egyetértek, Piqué sokkal inkább kilóg a csapatból, méghozzá azért, mert amíg Mascherano 3 éve játszik középhátvédet, illetve elég alacsony is ehhez a poszthoz, addig Piqué testi adottságai tökéletesek lennének, ha fejben összekapná magát. Én inkább látok egy hajtós, kemény, gyors hátvédet a csapatban, aki tüzeli a többieket, mint egy tohonya "celebet".Sanama írta:Nem tudom miért ekézitek szerencsétlent ennyire. Éve óta a legbiztosabb pont a védelemben. Folyamatosan tanári módon játszik, aztán néha jön 2-3-4meccses gyengébb szereplés nála, aztán már mindenki fikázza, hogy mennyire nulla. Pedig szerintem semmivel sem hoz rosszabb teljesítményt már évek óta, mint Piqué. Ami látszik rajta évenként azon a 3-4meccsen, amikor hibázik, az az, hogy 3éve játszik csak védőt, de semmi több. Bár ebben úgy sem sok mindenki fog egyetérteni, mert valakit szidni kell a gyenge védekezésért, aztán őt a legkönnyebb.
Ha viszont eladják, akkor ne szórakozzunk már 10-12millióval, amikor egy Albiol volt 12...
A másik meg, hogy ezekkel a hatalmas nevekkel se viccelődjünk már...Nem 21-22éves tehetségek kellenek ide, mert arra ott van Bartra. Egy tapasztalt és kivételes játékos minimum kell. Ha Mascheranot elpasszolják, és nem hoznak egy Hummels-David Luiz kettősből valakit, akkor kardomba dőlök.
Hm... véleményem szerint csak Songból kilehetne 20t (jó tárgyalókkal 25t is akár, de az tudjuk, h nekünk nincsen:D ) húzni.Alcantara írta: Mellesleg, ha Songgal együtt elpasszolnák, összesen 25-30 között, az szerintem már tűrhető összeg lenne.
visca el barca írta:inigo martinezt jo lenne elhozni helyette. kérdés h a soci mennyit kérne érte. 20at simán megérneLionel85 írta:Érdekes, hogy egy távozó védő helyett még nem találtunk helyettest, de már a másik védőnk távozásáról is van szó. Szerintem annak függvényében mehet Mascherano, hogy sikerül-e találni két jó védőt.
illaramendit elnézve harminc alatt szóba se állnak velünk. ha masch elmegy és hozni kell helyette is valakit, akkor egyszerű és kézenfekvő megoldás lenne a villarrealos musacchio, akinek a nyáron le is jár a szerződése. teljesen korrekt védő ő is, és ingyen is lenne, és akkor tudnák költeni normális összeget a másik védőre.visca el barca írta:inigo martinezt jo lenne elhozni helyette. kérdés h a soci mennyit kérne érte. 20at simán megérneLionel85 írta:Érdekes, hogy egy távozó védő helyett még nem találtunk helyettest, de már a másik védőnk távozásáról is van szó. Szerintem annak függvényében mehet Mascherano, hogy sikerül-e találni két jó védőt.
inigo martinezt jo lenne elhozni helyette. kérdés h a soci mennyit kérne érte. 20at simán megérneLionel85 írta:Érdekes, hogy egy távozó védő helyett még nem találtunk helyettest, de már a másik védőnk távozásáról is van szó. Szerintem annak függvényében mehet Mascherano, hogy sikerül-e találni két jó védőt.
szerintem se elég fineszes a Barca középpályájához, ő inkább brusztolós, kemény playa. De azért nem semmi hosszú indításokat szokott adni.visca el barca írta:mascherano telejsen alkalmatlan nálunk busi helyére. nem értem minek írja mindenki ezt az opciót. nem nézitek a meccseket? mascherano kb annyira alkalmas a rövid passzos háromszögelő tilitolihoz mint én.rivaldo90 írta:2 megoldást látok:
1. Eladjuk Songot és ő lesz a csere védekező középpályás
2. Masch megy Nápolyba 20 m. euróért
(Ha Albiol volt 8, aki szinte semmit nem játszott akkor kérhetünk érte ennyit)
mascherano telejsen alkalmatlan nálunk busi helyére. nem értem minek írja mindenki ezt az opciót. nem nézitek a meccseket? mascherano kb annyira alkalmas a rövid passzos háromszögelő tilitolihoz mint én.rivaldo90 írta:2 megoldást látok:
1. Eladjuk Songot és ő lesz a csere védekező középpályás
2. Masch megy Nápolyba 20 m. euróért
(Ha Albiol volt 8, aki szinte semmit nem játszott akkor kérhetünk érte ennyit)