Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen és akkor ugyan ott leszünk ahol tavaj. Ha van Leo akkor valamennyire megy, ha nincs akkor meghaltunk.milko írta: De azért még van egy Messink!!
De azért még van egy Messink!!robben írta:Jó lesz ide még egy igazolás, ha így játszunk a bajnokságban akkor marad a 3-ik hely.És hol van itt a motiváció???Elhiszem, hogy év eleje van, de azért ne röhögtessük ki magunkat, ennek a csapatnak bizonyítania kell...
Eddig azt mondta Pep, hogy minden meccs ugyanolyan fontos. Hogy minden meccsnek hatalmas tétje van.lionelmessi19 írta:Ha a butaság fájna ennél a hsznél ordítás lett vna... nelássatok már rémeket egy tétnélküli meccs miatt, amit rohadt kellemetlen körülmények közt kell lejátszani...gekkodan írta:Rijkaard szelleme kísért az öltözőben...
Egyébként is még a felkészülés megy, fáradtak a srácok, tudjátok jól.
Nem látok rémeket, csak a játék a tavaszi hasonmása. Jajj ne kezdd te is kérlek, elég volt ma már egyszer. Annyit mondtam, hogy gyengék vagyunk ma. Nincs miért, nincs holnap, csak megjegyeztem, hogy a játék olyan, mint tavasszal. Nem vontam le semmi következtetést a jövőre nézve.lionelmessi19 írta: Ha a butaság fájna ennél a hsznél ordítás lett vna... nelássatok már rémeket egy tétnélküli meccs miatt, amit rohadt kellemetlen körülmények közt kell lejátszani...
Egyébként is még a felkészülés megy, fáradtak a srácok, tudjátok jól.