Nekem nagyon tetszik , borzasztó jó.S.Agüero írta:Csabinak vagy akármelyik Arsenalosnak:
Santi Cazorla:
http://kepfeltoltes.hu/120822/santi_www ... es.hu_.jpg
Tesómé.
Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
- MatyiG
- Adminisztrátor
Csabinak vagy akármelyik Arsenalosnak:
Santi Cazorla:
Tesómé.
Santi Cazorla:
Tesómé.

Remélem tetszik:nzxtpo írta:Valaki tudna nekem egy Henry-s siget készíteni? Csak annyi az elvárásom, hogy Barca mezben virítson és legyen rajt a 14-es szám is a többit a készítőre bízom. Előre köszönöm annak aki veszi a fáradtságot

- nzxtpo
- Capitá del Barça
Valaki tudna nekem egy Henry-s siget készíteni? Csak annyi az elvárásom, hogy Barca mezben virítson és legyen rajt a 14-es szám is a többit a készítőre bízom. Előre köszönöm annak aki veszi a fáradtságot 

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Nekem így sokkal jobban tetszikNEOX írta:v2.
Próbáltam kicsit világosítani rajta, ill. szerintem így átláthatóbb is lett.

Bár még így is van mit javítani rajta.Sok az üres rész.Talán a jobb és bal felső sarokba tehetnél valamit.Mondjuk egy 10es mezszámot vagy egy Barca címert...stb
De nekem így is tetszik

Grat!
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
v2.

holnap.Ha valaki megcsinálja akkor az előre jelezze már Smile

messire nem kellett voln a textúra és az egész baromi sötét és zavaros

- BritishKnight
- Capitá del Barça
Ha valaki megcsinálja akkor az előre jelezze márBritishKnight írta:A mostani profilképemből tud valaki egy olyat készíteni,hogy a kék háttérszín helyett kék-piros csíkozás legyen és a korona meg a LIONEL MESSI felírat sárga legyen mint a 2010-2011-es Hazai mezünkön lévő számoknak a színe.És ugyan ilyen sárga színnel szegélyt kellene varázsolni rá!

Remélem nem nehéz munka.
Köszi!
-
- Entrenador del Barça
Ha egy kicsit kivilágosítod valamint a feliratot is hozzáigazítod egész jó lesz.NEOX írta:Megpróbálkoztam egy újabb siggel:
Vélemény?
Matyi nem csalódtam benned

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Nekem túl sötét.Ha kicsit világosabb lenne sztem úgy jobb lenneNEOX írta:Megpróbálkoztam egy újabb siggel:
Vélemény?

Megpróbálkoztam egy újabb siggel:

Vélemény?

Vélemény?
- BritishKnight
- Capitá del Barça
A mostani profilképemből tud valaki egy olyat készíteni,hogy a kék háttérszín helyett kék-piros csíkozás legyen és a korona meg a LIONEL MESSI felírat sárga legyen mint a 2010-2011-es Hazai mezünkön lévő számoknak a színe.És ugyan ilyen sárga színnel szegélyt kellene varázsolni rá!

-
- Llegenda del Barça
Nagyon megköszönném!!vuvu írta:csessze az anyját pedig nem akkora. holnap feltöltöm még1x, a másik gépen vanMost ezt letöltöttem és nekem 800x520as méretet ír Surprised![]()

Köszi szépen!
csessze az anyját pedig nem akkora. holnap feltöltöm még1x, a másik gépen vanMost ezt letöltöttem és nekem 800x520as méretet ír Surprised

teszetős, bár nekem a szöveg annyira nem tetszik.Én most fejeztem be egy régebbi munkámat:
elvetted a kedvem a photoshoptól, hibátlan sigek. nem tudom, hogyan lehet ilyeneket.Az utóbbi napok termése:

-
- Llegenda del Barça
Most ezt letöltöttem és nekem 800x520as méretet írvuvu írta:nem teljesen tiszta, de itt van 1030x670-ben:Valaki ezt a képet letudná annyira kicsinyíteni, hogy min 1030 x 670 és max 4044 x 2552 pixelbe beleférjen?
http://img820.imageshack.us/img820/7093 ... os1030.jpg

Tehát akkor azt kérném, h nagyíts rajta. Amúgy legyen akkor több, mint 1030x670, lényeg, h ne érje el a felső határt, amit mondtam. Meg beleférjen 3 mb os méretbe.
Elnézést, h ennyi gond van ezzel, csak fontos lenne és ezek a kritériumok vannak ott, ahol kell nekem.
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Ez gyönyörű lett.MessiFan írta:Az első és az utolsó bámulatos, a második nekem kissé zavarodott a háttér miatt, a harmadikon meg szerintem nem a 2 kis render, amúgy meg tökéletes.
Én most fejeztem be egy régebbi munkámat:

Az első és az utolsó bámulatos, a második nekem kissé zavarodott a háttér miatt, a harmadikon meg szerintem nem a 2 kis render, amúgy meg tökéletes.

Az utóbbi napok termése:

áh, sikerült, köszöntem!Deviantart/Photoshop brush/crack, ezek között szerintem találsz.

nem teljesen tiszta, de itt van 1030x670-ben:Valaki ezt a képet letudná annyira kicsinyíteni, hogy min 1030 x 670 és max 4044 x 2552 pixelbe beleférjen?
http://img820.imageshack.us/img820/7093 ... os1030.jpg
A Beckhames nagyon tetszik, bár túl sok a fehér rész, túl világos néhol.Tesóm pár újabb sige :
A második az nem tetszik, olyan semmilyen az a szín.
A harmadik szerintem vérprofi munka

A negyedik kicsit több színnel szerintem ütős lenne

meglesem köszönömDeviantart/Photoshop brush/crack, ezek között szerintem találsz.
-
- Llegenda del Barça
http://stadium-arcadium.com/images/red- ... lution.jpg
Valaki ezt a képet letudná annyira kicsinyíteni, hogy min 1030 x 670 és max 4044 x 2552 pixelbe beleférjen? Ez most 2848 x 2824 szóval, h úgy mondjam a második számot kéne "lecsökkenteni". Illetve átrakni a 16:9 képarányba. Igazából csak a feketeséget kéne még hozzáadni pluszba. Remélem érthető a kérésem:)
Fontos lenne!
szerk.: és ne legyen 3 mb nál nagyobb méretű, szóval valahogy úgy kéne méretezni
Valaki ezt a képet letudná annyira kicsinyíteni, hogy min 1030 x 670 és max 4044 x 2552 pixelbe beleférjen? Ez most 2848 x 2824 szóval, h úgy mondjam a második számot kéne "lecsökkenteni". Illetve átrakni a 16:9 képarányba. Igazából csak a feketeséget kéne még hozzáadni pluszba. Remélem érthető a kérésem:)
Fontos lenne!

szerk.: és ne legyen 3 mb nál nagyobb méretű, szóval valahogy úgy kéne méretezni