Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban
Értem és nagyon köszi! ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
"Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt." Simeone
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Na ezt én se tudom, szerintem 1 év. De akkor már szólok, hogy duplázni se lehet úgy, mint most a Pl topican csináltad, ha nem 1-2 nappal később írsz oda, hanem csak 10 perccel, mint most, akkor szerkeszd a hsz-ed, ne újat írj.Messi2015 írta: Értem és köszönöm.
Még egy kérdés, ha már ennyire benne vagyunk. Az 5 törölt hozzászólás milyen időintervallumra értendő. Regtől akármeddig, vagy van valami tól ig határidő megadva?
palesz77 írta: Szerintem a piramist. 2 hsz-nél többet nem idézhetsz.
Még egy kérdés, ha már ennyire benne vagyunk. Az 5 törölt hozzászólás milyen időintervallumra értendő. Regtől akármeddig, vagy van valami tól ig határidő megadva?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Messi2015 2015.01.11. 16:40:08-kor.
"Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt." Simeone
- palesz77
Szerintem a piramist. 2 hsz-nél többet nem idézhetsz.Messi2015 írta:Miért lett törölve a hsz-om a Suarez topickból? Milyen moderálási elvet sértettem meg? A jövőre nézve kérdezem, ha szabad.
Miért lett törölve a hsz-om a Suarez topickból? Milyen moderálási elvet sértettem meg? A jövőre nézve kérdezem, ha szabad.
Amúgy én azt nem értem , hogy miért pont akkor jöttek meg amikor a Barca "" válságban""" vanLeon írta:Úgy látszik a Barca válsága a fórumot is elérte,mikor rúgjuk ki a vezetőket?![]()
![]()
Egyébként meg nem csak a stílussal van a gond,hanem azzal,hogy tisztelt delikevensek többet törődnek egymás szidásával mint a csapattal. Lassan érik nekik egy Csabi féle arsenalos heat-map!

Szervezzünk tüntetést

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Leon
- Director del Fútbol
Úgy látszik a Barca válsága a fórumot is elérte,mikor rúgjuk ki a vezetőket?
Egyébként meg nem csak a stílussal van a gond,hanem azzal,hogy tisztelt delikevensek többet törődnek egymás szidásával mint a csapattal. Lassan érik nekik egy Csabi féle arsenalos heat-map!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Egyetértek az előttem szólókkal. Az elmúlt pár napban megsokasodtak a minősíthetetlen stílusban fogalmazó "kedves" fórumozó társak. Látom nem csak nálam verte ki a biztosítékot...
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
-
- Entrenador del Barça
Egyetértek, és most nem csak a Messi-topikról van szó. Mindegyiket megnyitom, hogy ne villogjon, de nem olvasom el egyiket sem. Ennyi szemetet már régen láttam, egyszerűen nem hogy reagálni, de végigolvasni sem vagyok hajlandó.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Csatlakozni tudok Bob-hoz. Lassan a Messi topic-ban már akkora lesz a káosz, hogy be se nézek 1-2 napig. Mert már átugrálni se nagyon lehet ezeket, annyi van belőlük.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szégyen, ami folyik....Régebben is volt ilyen időszak, de mindig hamar lecsengett szerencsére. Most viszont tartós ideje túlzás nélkül állítom, hogy minden harmadik hsz káromkodással teli, vagy akkora piramis, hogy Gízában se látni ekkorát a duplák meg maguktól jönnek van úgy hogy 2 ismétlem kettő!!! perc elteltével...Kedves moderátorok kérném, hogy kicsit legyen nagyobb ráhatás a dolgokra, egyszerűen már olvasni sincs kedve az embernek főleg miután most már nem baromi kreatívan ami eddig divat volt az átszabna, beszabna felszabna, kumma és sorolhatnám dolgokat....Hanem premier plánba kell olvasni ezeket nem is érdekli a kollégákat mi van hol van csak úgy simán....A piramis és a duplák meg a lustaság netovábbja nálam....Felháborító!!!!
Tudom, hogy törölve lesz (legalábbis remélem), de pl amit a Messi topikban megenged magának pár ember (de múltkor a real vs barca topik ugyanez volt) az egyszerűen minősíthetetlen.
Tudom, hogy törölve lesz (legalábbis remélem), de pl amit a Messi topikban megenged magának pár ember (de múltkor a real vs barca topik ugyanez volt) az egyszerűen minősíthetetlen.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Magától jó lett.johdepp írta:kaksi a króm, használj más böngészőt (pl. firefox, bár az is sza... őőő... nem a legjobb)! ja, meg használj más oprendszert is, ha már itt vagyunk...
edit: mi volt a gond?

kaksi a króm, használj más böngészőt (pl. firefox, bár az is sza... őőő... nem a legjobb)! ja, meg használj más oprendszert is, ha már itt vagyunk...

edit: mi volt a gond?
- MatyiG
- Adminisztrátor
http://kepfeltoltes.hu/141218/eb_www.ke ... es.hu_.jpg" target="_blank
Ez mi? Valaki segítsen!
Szerk.: Megoldódott.
Ez mi? Valaki segítsen!

Szerk.: Megoldódott.
- palesz77
Az Év szavazása 2014 - Kibeszélõ topicban Matyi összegző hsz-ét nem tudnátok valahogy kiemelni, hogy folyton az legyen az első amit látnak? Csak mert így sok emberhez nem fog eljutni szerintem az eredmény.. Persze csak ha nem nagy munka. 

-
- aka Game90
Na, nekem most van végemdévid villa írta:Úgy érzem, hogy nem lehet normálisan szavazni "az év szavazásán". Miért van az hogy csoportokra lehet szavazni? Vegyük példának mondjuk "az év középpályása" kategóriát. A következő csoportok vannak: (Modric, Di Maria, Iniesta), (Kroos, Yaya, Cesc), (Koke, Pogba, Schweinsteiger), (Rakitic, Mascherano, Götze), (Isco, Ramsey, Busquets), (James, Alonso, Eriksen, Pirlo). Most mi van akkor, ha én pl. Mascherano-t, Kroos-t, illetve Di Mariát tartom a legjobbnak. Akkor én most hogyan szavazzak? Előre is köszönöm a felvilágosítást!

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- palesz77
Kommentbe le kell írni a 3 jelöltedet, úgy ahogy a többiek csinálják. A szavazás rész csak azért van kiírva, hogy lásd a jelölteket, akikre aztán hsz formájában szavazhatsz.dévid villa írta:Úgy érzem, hogy nem lehet normálisan szavazni "az év szavazásán". Miért van az hogy csoportokra lehet szavazni? Vegyük példának mondjuk "az év középpályása" kategóriát. A következő csoportok vannak: (Modric, Di Maria, Iniesta), (Kroos, Yaya, Cesc), (Koke, Pogba, Schweinsteiger), (Rakitic, Mascherano, Götze), (Isco, Ramsey, Busquets), (James, Alonso, Eriksen, Pirlo). Most mi van akkor, ha én pl. Mascherano-t, Kroos-t, illetve Di Mariát tartom a legjobbnak. Akkor én most hogyan szavazzak? Előre is köszönöm a felvilágosítást!
-
- Jugador d'estrella
Úgy érzem, hogy nem lehet normálisan szavazni "az év szavazásán". Miért van az hogy csoportokra lehet szavazni? Vegyük példának mondjuk "az év középpályása" kategóriát. A következő csoportok vannak: (Modric, Di Maria, Iniesta), (Kroos, Yaya, Cesc), (Koke, Pogba, Schweinsteiger), (Rakitic, Mascherano, Götze), (Isco, Ramsey, Busquets), (James, Alonso, Eriksen, Pirlo). Most mi van akkor, ha én pl. Mascherano-t, Kroos-t, illetve Di Mariát tartom a legjobbnak. Akkor én most hogyan szavazzak? Előre is köszönöm a felvilágosítást! 

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Admin topicba bemenve, a jelenlévő felhasználókra klikkelve felhoz olyanokat, hogy Google (bot) , Bing (bot) stb... Ez mit takar? (Tudom, hogy a keresők, csak magára a funkcióra vagyok kíváncsi)

Pedig a srácnak nem lehetnek gondjai, feltűnően sok szabadideje van, hiszen rögtön harap bármilyen hsz-re, amire tud a bicskanyitogató stílusában reflektálni. Szerintem sajnálatos, hogy valaki erre tölti az idejét, hogy szándékosan indulatokat keltsen.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- visca el barca
- Presidente del Barça
itt sokáig egy madridista se húzza, vhogy mindig kitiltják őket.
egyedül daffy a kivétel, de ő meg nem a focis témákban tolja.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez teljesen egyértelmű. Látogass néha el az NSO Barcás cikkeihez, ahol La Decima néven kommentel. Értelmes hozzászólását egy alkalommal nem olvastam még, ha véletlen odatévedek. Összesen annyit ír mindig Messivel kapcsolatban, hogy törpe tetű, gnóm..stb. ez úgy be is határolja a képességeit és életkorát.Erxy írta:szerintem meg csak szimplán provokálni jött át.....
Itt csak a tiltás miatt nem tesz ilyen megjegyzéseket, próbál konszolidált lenni, de ugyanaz vezérli.
A legjobb megoldás tudomást sem venni róla, az ilyeneknek az a legmegalázóbb.
A figyelem élteti, amit a magánéletben valószínűleg nem kap meg.
Tőlem például elfér, jót mosolygok rajta sokszor, mennyire szánalmas.
szerintem meg csak szimplán provokálni jött át, de majd a modok eldöntik.