Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak tudnám, hogy a gyökér Cocu ill. Heitinga miért nem adta vissza a portugáloknak a labdát???Boixos írta:deco volt az, aki elütötte a gyereket, amikor a holland nem adta vissza a zsugát a portugáloknak?antiimperialista írta:...Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt...
így van! akkor legalább megspórolta volna a későbbi bohóckodását a holland szabadrúgásnál.Rivaldinho írta:aha, az egyből piros lett volna......Boixos írta: deco volt az, aki elütötte a gyereket, amikor a holland nem adta vissza a zsugát a portugáloknak?
hát igen ki kellett volna állítani!noname írta: Szerintem is ki kellett állítani, mert tényleg sárga lapot ért a szabálytalansága, de nem hibáztatom, mert nagy valószínűséggel én is ezt tettem volna.
aha, az egyből piros lett volna......Boixos írta: deco volt az, aki elütötte a gyereket, amikor a holland nem adta vissza a zsugát a portugáloknak?
igen! nem szabad lesüllyedni az ő szintjére, ő ezt megtette, elvesztette a fejét, és láthatóan ugy fel akarta baxni mintha kb Gravesen lenne v ilyesmi..... ezt nem szabad, ki kellett volna kenni...... de amikor nem adta vissaz a labdát akkor az is megért egy sárgát, de gondolom ezekkel szabályozni akarta a meccset......... hát nem jött össze, és sztem mind2 csapat undorító volt vmilyen szempontból, nem lehet összehasonlítani! Egyedül Van Bastenre voltam mérges nagyon a hollandoknál amiért nem hozta be Van Nistelrooy-t, a 2 Kuyt helyzetet azért ő sztem hideg fejjel kihasználta volna.....antiimperialista írta: Neked adok igazat. Többen is írták, hogy sajnálják Decot. Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt. A holland undorító volt, de Deco azzal, hogy "lemészárolta", majdnem lement az ő szintjére. Ez attól függetlenül, hogy milyen sportszerűtlen volt előtte a gyökér, egyértelmű kiállítás. A második sárgájával már nem értettem egyet, de - hangsúlyozom - azért az utánrúgásért akkor már nem kellett volna a pályán lennie.
Egyébként szerintem is a hollandok voltak undorítóbbak.
deco volt az, aki elütötte a gyereket, amikor a holland nem adta vissza a zsugát a portugáloknak?antiimperialista írta:...Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt...
Szerintem is ki kellett állítani, mert tényleg sárga lapot ért a szabálytalansága, de nem hibáztatom, mert nagy valószínűséggel én is ezt tettem volna.antiimperialista írta:Neked adok igazat. Többen is írták, hogy sajnálják Decot. Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt. A holland undorító volt, de Deco azzal, hogy "lemészárolta", majdnem lement az ő szintjére. Ez attól függetlenül, hogy milyen sportszerűtlen volt előtte a gyökér, egyértelmű kiállítás. A második sárgájával már nem értettem egyet, de - hangsúlyozom - azért az utánrúgásért akkor már nem kellett volna a pályán lennie.Rivaldinho írta:hát figyelj az nem igazi focista aki egy "szabálytalanságra" (igen nem volt szép h nem adta vissza) szabálytalansággal válaszol, ki kelleltt volna szórni Decot, mert az h nem adta vissaz a lasztit az sportszerűtlenség volt, de egy ilyen durva szabálytalanságnál ne viccelj már, hogy elkésett......
Egyébként szerintem is a hollandok voltak undorítóbbak.
Neked adok igazat. Többen is írták, hogy sajnálják Decot. Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt. A holland undorító volt, de Deco azzal, hogy "lemészárolta", majdnem lement az ő szintjére. Ez attól függetlenül, hogy milyen sportszerűtlen volt előtte a gyökér, egyértelmű kiállítás. A második sárgájával már nem értettem egyet, de - hangsúlyozom - azért az utánrúgásért akkor már nem kellett volna a pályán lennie.Rivaldinho írta:hát figyelj az nem igazi focista aki egy "szabálytalanságra" (igen nem volt szép h nem adta vissza) szabálytalansággal válaszol, ki kelleltt volna szórni Decot, mert az h nem adta vissaz a lasztit az sportszerűtlenség volt, de egy ilyen durva szabálytalanságnál ne viccelj már, hogy elkésett......
Morminho írta:Főoldal->Nap képePiknikTibi írta:ÚÚÚ Gyerekek!
Valaki dobja már be azt a képet, mikor csak Deco, meg Gio ül a lépcsőn és beszélgetnek, lécci. Az császár volt.
Mikor néztük a kocsmában többen is tapsolni kezdtek![]()
Köszi szépen.
hát figyelj az nem igazi focista aki egy "szabálytalanságra" (igen nem volt szép h nem adta vissza) szabálytalansággal válaszol, ki kelleltt volna szórni Decot, mert az h nem adta vissaz a lasztit az sportszerűtlenség volt, de egy ilyen durva szabálytalanságnál ne viccelj már, hogy elkésett......noname írta:Azt nem lehet tudni h Figo mennyire színészkedett és mennnyire nem, de az biztos h Heitinga ennél sportszerűtlenebb már nem is lehetett volna. Én és sztem bárki más is ugyanezt tette volna Deco helyében!Rivaldinho írta:Deco kiszórása?? ne viccelj! sztem már rég ki kellett volna szórni, amikor a srác ( igen sportszerűtlenül, az igaz) nem adta vissza a lasztit Figo színészkedésénél, erre Deco hátulról elkésve ugy rácsúszott a lábára hogy az egyből lehetett volna piros
Azt nem lehet tudni h Figo mennyire színészkedett és mennnyire nem, de az biztos h Heitinga ennél sportszerűtlenebb már nem is lehetett volna. Én és sztem bárki más is ugyanezt tette volna Deco helyében!Rivaldinho írta:Deco kiszórása?? ne viccelj! sztem már rég ki kellett volna szórni, amikor a srác ( igen sportszerűtlenül, az igaz) nem adta vissza a lasztit Figo színészkedésénél, erre Deco hátulról elkésve ugy rácsúszott a lábára hogy az egyből lehetett volna piros
és énisRumig írta:Én isDrigo írta:akkor most csak én szurkoltam a hollandoknak?cps46 írta:ha ezek az undorító hollandok jutottak volna tovább, szét is rúgtam volna a tévét.![]()
![]()
Deco kiszórása?? ne viccelj! sztem már rég ki kellett volna szórni, amikor a srác ( igen sportszerűtlenül, az igaz) nem adta vissza a lasztit Figo színészkedésénél, erre Deco hátulról elkésve ugy rácsúszott a lábára hogy az egyből lehetett volna pirosMorminho írta:Sztem csak Deco kiszórása volt nevetséges, meg talán Gio-é de őt is ki lehetett nyomni..
Főoldal->Nap képePiknikTibi írta:ÚÚÚ Gyerekek!
Valaki dobja már be azt a képet, mikor csak Deco, meg Gio ül a lépcsőn és beszélgetnek, lécci. Az császár volt.
Mikor néztük a kocsmában többen is tapsolni kezdtek![]()
Köszi szépen.